Ma Vukoja je odličan igrač, doći će on na svoje 100%.
Prezadovoljan sa svim! Ovakve utakmice kada dobiješ je nešto što je pokazatelj da ekipa raste.
Manijaci, kakvo navijanje i kakva brojka!

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
I ja bih volio Dangubica Krpica i Odinaku , od pocetka napastArgentina je napisao/la: ↑25 avg 2024, 11:40Teska tekma, ali avaka cast svima od trenera do navijaca.
Ako hocemo Evropu, moramo dobivati i ovalve tekme. Ono sto treba da nas drzi na zemlji je da pobjediti Igmana, Slobodu, a nadam se i Slogu treba biti normalno jer su to ekipe za ispadanje. Imali smo i nesrece protiv Sirokog, ali se vratilo protiv Veleza. Rijesiti Slogu pred punim stadionom i idemo na pauzu.
Ocekujem da Slogu napadnemo makaimalno, sa Dangubicem i Krpicem od starta!!!
Igrali smo dobro dok nisu izašli Mahmic i Cvetanoski, onda smo malo pali, sve u svemu važna je pobjeda, Cavnic, Hiroš mogu i moraju bolje, Boljevic po meni jako dobar. Mufta hvala za nova tri boda
braco je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:43
Ovakve utakmice protiv Igmana se uzimaju na prekidima, agresivnošću na drugoj lopti, centaršutevima i slično, kakve tika take kad gostuješ Igmanu, Leotaru, Radniku iz Bijeljine i slično. Kao i mi Leotara prošle sezone u Trebinju kad smo dobili 0-1, ubačaj Štilića iz kornera na glavu mlađeg Hodžića koji je zakucava glavom i kraj priče.
Sjetite se pogotovo one gostujuće tabele koju sam postavio prije nekoliko dana, slabo ko dobija u gostima.
Evo nije mi bilo mrsko da vidim kako je u gostima protiv ekipa koje se bore za opstanak igrao Jakirovićev Zrinjski koji je izdominirao ovu ligu.
Sezona 22/23:
protiv Posušja pobjeda 0-1
protiv Slobode pobjeda 0 -1
protiv Sloge poraz 1-0
protiv Leotara 1-1
drugi dio polusezone je vodio Rendulić
sezona 21/22
protiv Posušja 0-0
protiv Leotara pobjeda 0-1
protiv Radnika poraz 1-0
protiv Rudara pobjeda 0-1
protiv Slobode 2x pobjeda 0-2
ispali u kupu od Slobode na penale
protiv Posušja 2-2
protiv Rudara pobjeda 0-2
Dakle ultradominatni Jakirovićev Zrinjski na koji su svi svršavali zbog moderne igre je u gostujućim utakmicama protiv ekipa koje se bore za opstanak samo uspio dobiti dvije utakmice dva razlike i to Slobodu i Rudara u zadnjem kolu bez rezultatskog značaja jer je Rudar već ispao iz lige, a uz to vidimo da nisu baš sve te utakmice ni pobjedili. I to znamo kako je većina njihovih golova pala; ili je iz nekog prekida ili je Ćorluka centrirao na glavu Bilbije.
Sutra što se mene tiče sutra nek' ga kurcem Muftić uvali ako treba u mrtvoj antifudbal utakmici, samo da dobijemo.
Info koje sam dobio za Vargasa su ako bude u normalnom stanju možemo očekivati dosta šuteva sa srednje distance jer to obožava, zadnji pas i vizija su također ono što ga krasi, kao i solidna brzina. Mane bi mu mogle biti što manje učestvuje u odbrani i pressingu, ali vidjet ćemo koliko je to istina.
A šta se konkretno dešavalo ovdje može neko da objasni ?General1976 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 14:30
Da Vam bude jasnije zašto se sinoć Guši poslije tekme psovalo sve redom od strane ljudskih fukara uz Tuzle