Vratim isti RAM stik- radi.
Nisam se nadao da je to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad pišeš post, ispod okvira piše Dodaj sliku u objavu to klikneš i izabereš koju ćeš sliku.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jun 2024, 10:44Bio sam na nekoj utakmici na AA u Minhenu, pa imam finih slika, ali ih ne znam postaviti.
Kako mi je najlakse da ih postavim na forum, je li ima neki program ili postoji neka druga opcija?
HvalaH8Z7 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:01Kad pišeš post, ispod okvira piše Dodaj sliku u objavu to klikneš i izabereš koju ćeš sliku.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jun 2024, 10:44Bio sam na nekoj utakmici na AA u Minhenu, pa imam finih slika, ali ih ne znam postaviti.
Kako mi je najlakse da ih postavim na forum, je li ima neki program ili postoji neka druga opcija?
Set cega?
Ma više sam mislio na neku tečnost, krpe i četkice specijalizirane za svrhu čišćenja unutrašnjosti računaa.
Ma ne treba ti to, samo ga ispuses
Mein je generalno dosadilo igrati igrice, a ako ces gledati filmove i imas Smart TV ( Tizen, WebOS, Android) mozes instalirati Stremio + torrentio (add-on) i nabacis sebi Real Debris i nema vise skidanja filmova preko torrenta pa prebacivanje na usb stick.
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Slatinash_7 i 10 gostiju.