FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Idemoooooooooo
-
- Kontakt:
Hajmo sad po treci
Muller igrac trener
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta kazu najbolji stoper italikanske lige? Jest jest..a italijanska liga inace krasi ljepotom..najbolji stoper kao sto je i Osimhen najbolji napadac...svugdje u svijetu su mediji potplaceni...Predsjednik Napolija nam uvalio majmina
Nije nego je on u Bayernu propao, isto kao što je Mane i mnogi drugi propali, s tim da su njih dvojica imali baš rapidan pad.
ovi debili se takmice ko ce vecu gresku napraviti
Ostao je Neuer jos da syebe nesto
Da vidimo kakav je Kompa sa izmjenama
Da vidimo kakav je Kompa sa izmjenama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba sezonu opušteno pratiti, nema sreće s ovakvim zadnjim redom.
Trazili ste divlji Ping Pong fudbal, dobili ste ga. Ovo zasad lici na Nagelsmann 2.0.
Trener je prevara za siromašne, mentor mu je prevara za bogate
Sreca Flick igrao sa puno kontrole

-
- Kontakt:
Sta sam rekao , okrenuli smo
ide gnabry po novi ugovor i onda na piste
Thomas ikona
Cim je izasao Korejanski izmet...odmah preokret..poslije ove utakmice odmah raskinuti ugovor sa njim..pa makar klub bio u minusu pola milijarde
Pavlovic dobru loptu poslao. Muller-Kane kombinacija vrh.
Sa ovom odbranom ce svaka utakmica biti neizvjesna. Koliko samopouzdanja ima Wolfsburg, nevjerovatno.
Sa ovom odbranom ce svaka utakmica biti neizvjesna. Koliko samopouzdanja ima Wolfsburg, nevjerovatno.
Nur der FCB
Sa Flickom je pred protivnickom golom sijevalo sa svih strana.
Kompanya u 1. utakmici spasava 70-godisnji Müller i nesposobnost napadaca Wolfsburga.

-
- Kontakt:
Odbrana nam je suplja ko svicarski sir , mogu zamisliti kada naletimo na jace protivnike.
Za sve to mozemo zahvaliti debelom i rumenom.
Za sve to mozemo zahvaliti debelom i rumenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.