FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mk1008
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mk1008 » 25 avg 2024, 17:22

Prelazni rok za Slobodu nije završen, a Faktor saznaje da je na meti Tuzlaka Velizar Janketić.
Kontakti su već uspostavljeni i sve će biti jasnije početkom nove sedmice. Janketić je posljednji angažman imao u FK Igman Konjic i dobro poznaje Premijer ligu naše zemlje.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 avg 2024, 17:22

Kakav Bingo ljudi, ne sanjajte bezveze taj sport zanima koliko i moju mater, nema od tog nista i to je to, ostajem pri stavu i uz upravu sam koliko god neki mislili da su tu konobari i Cevapdzije i slicno, ja vjerujem da ce tek ova ekipa pokazati svoju snagu...Podrzite klub, klub nije Aco, Mario, Sasa itd, igracima treba podrska, ne zanimaju me prepucavanja Fukara i Uprave za rad necijeg interesa, ovi momci da ne vole klub davno bi odstupili
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 avg 2024, 17:37

Ljudi gdje politika ne vodi klub, taj je mamac za menadzere, agencije (citaj kriminalce, lihvare, utjerivace dugova) da utrpavaju svoje igrace, mi nismo politicki projekat (ozbiljan, nemas zastitu stranke) i takvi ti se kriminalci uvale u klub, i tu ti odnosno uprava se ne moze odbranit, moze samo izabrat sa kim ce od tih agencija radit i to je to, sad je red doso na husaru, i onda ti je jasno sto su fukare izmedju ostalog protiv uprave
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 25 avg 2024, 18:41

Beduin je napisao/la:
25 avg 2024, 09:42
U Batvi najmanje 20ih hoda, sprema se da udju u auta, setaju kroz Batvu par njih u dresu Zelje, pod Zenicom isto tako hodaju.
Slika i prilika stanja u klubu i oko kluba. Od toga ne moze gore.

A vala i j3bo klub kad ti je Hasanovic kapiten u ovakvoj prvenstvenoj utakmici.
Tuzno je bilo gledati Hasanovica koliko gresaka i nepotrebni faulova pravi . Mislim da Hasanovic i jos par ovih mladih treba poslati u OFK Gradinu na kaljenje

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 25 avg 2024, 19:43

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 11:01
simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:44

Hebem novu upravu ako ne može naći 5 milja mjesečno, ako ovi mogu mogu svi. 5 milja ću ja dati eto. Hebeš 5 milja, izvojevali su najpovoljniji mogući sporazum.

Pa koga da ti navedem? Ko je radio s njima nego Nalić, nije moj babo. On ih je "spremio". Hebem ga ja Beduina ću dovest da ih sprema da jedu teren, bolje će ih spremit garantujem.

Zato što nemaš druge i bolje.

Eto, podnijet će ostavke, strpi se još 7 dana.
Lazes i obmanjujes ljude, sad kao yebes ovu upravu a njihov si, gdje je statut, kako su formirali skupstinu, ko je napravio novi statut i po cijem nalogu, zasto ne objavite statut. Zasto ne postoji upravni odbor, ne postoji jer vi ne zelite da postoji, nego je onaj klaun i predsjednik skupstine i ˇpredsjednik kluba“, nebi me iznenadilo da sjedne i na klupu.
BRAVO NAJBOLI KOMENTAR U 2024 SVAKA CAST CARE

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 avg 2024, 21:04

Koliko znam dug prema AD Suljic je nesto vise od 400 k bez kamata,tako da ako budemo placali dug po 5k to je negdje 8,5 godina za isplatu duga.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 21:13

Bosanac1997 je napisao/la:
25 avg 2024, 21:04
Koliko znam dug prema AD Suljic je nesto vise od 400 k bez kamata,tako da ako budemo placali dug po 5k to je negdje 8,5 godina za isplatu duga.
Znaci 8,5god stabilizacije i slusanja suplje o vracanju dugova dok nas trpa ko god stigne. Nakon tih 8,5god nesto ce novo sitno izletiti pa idemo i to vracati narednih 10god i furati stabilizaciju dok im svi daju podrsku.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 21:22

Nema kluba na svijetu koji nema dugove, pa ih to ne sprijecava da igraju Evropu, osvajaju kupove, lige. Samo kod nas se vracaju dugovi koji nisu ni priblizno veliki kakve imaju klubovi u drugim ligama, a pri tome na sportskom planu se vodimo onom nek nam Bog bude na pomoci...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 avg 2024, 21:52

DamirT je napisao/la:
25 avg 2024, 21:22
Nema kluba na svijetu koji nema dugove, pa ih to ne sprijecava da igraju Evropu, osvajaju kupove, lige. Samo kod nas se vracaju dugovi koji nisu ni priblizno veliki kakve imaju klubovi u drugim ligama, a pri tome na sportskom planu se vodimo onom nek nam Bog bude na pomoci...
Kojem je to klubu bio blokiran racun 4x u zadnju 2 mjeseca?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 22:09

Skojevska je napisao/la:
25 avg 2024, 21:52
DamirT je napisao/la:
Pa druga je stvar sto nabiju dugove, a nece da isplacuju. Ja govorim samo za dugovanja, u danasnjem fudbalu to nikog ne sprijecava da ostvaruje dobre rezultate, osim nas.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 22:12

Skojevska je napisao/la:
25 avg 2024, 21:52
DamirT je napisao/la:
Koje su cifre bile u pitanju da se moraju odmah iskesirati da se racun odblokira?
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 avg 2024, 22:20

DamirT je napisao/la:
Damire brate, valjda si ti barem svjestan, da mi u ovoj situaciji sa dodatna 2-3 miliona ulaganja, ne mozemo nista drugo nego bit ekipa koja nece strepit za opstanak.
Mi vrhu i evropi ne mozemo priblizit.
Eh sad zamisli imas dugove i da se nadje neka budala da ulozi jos 2-3 miliona, samo da bi izborio opstanak. Takvog neces naci, vjeruj.
Jer niko ta 2-3 ulozena miliona nema cim vratit.
Samo malo realnije gledat sliku.
Slažem se ja da i drugi imaju dugove.
Al te dugove kompenziraju transferima i evropskim utakmicama.
Zeljo ima dugova, al se uvijek nadje neko ko ce ih cupat iz govana, jer su brend, a imaju puno jakih ljudi iza sebe i ugled.
A nase dugove nece vise ni grad da vraca, dokurcilo i njima, jer svake godine ista prica.
Borimo se za opstanak i treba nam para.
Vjeruj da ja Bgm nikog ovdje ne branim, nego samo pokusam relano sagledat sve.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 22:44

antisisoja1919 je napisao/la:
25 avg 2024, 22:20
DamirT je napisao/la:
Damire brate, valjda si ti barem svjestan, da mi u ovoj situaciji sa dodatna 2-3 miliona ulaganja, ne mozemo nista drugo nego bit ekipa koja nece strepit za opstanak.
Eh sad zamisli imas dugove i da se nadje neka budala da ulozi jos 2-3 miliona, samo da bi izborio opstanak. Takvog neces naci, vjeruj.
Zeljo ima dugova, al se uvijek nadje neko ko ce ih cupat iz govana, jer su brend, a imaju puno jakih ljudi iza sebe i ugled.
A nase dugove nece vise ni grad da vraca, dokurcilo i njima, jer svake godine ista prica.
Sve ja to shvatam. Samo sta mi je najgore sto nikad ne mozemo sastaviti dva dobra. Da istovremeno npr vracamo dugove u odredjenoj mjeri, ne odjednom 3 miliona, jer je nemoguce, osim da neka budala ne izvali pare i kaze evo vratite sve dugove i da sklopimo tim koji nece biti vreca za nabijanje, dakle neka sigurna zona. Bar ja ne trazim trenutno nista ogromno.

Eto npr sinoc, igra je bila sigurno koliko toliko bolja u odnosu na prethodna 3 kola. Materijala ima za rad i napredak, samo u kojoj mjeri? Evo da se i uigramo, jako, jako tesko cemo izbjeci ispadanje.

Ovo sto sam naveo osvajanje liga, kupova je primjer bio :mrgreen:

Eto sad da vratimo vecinu dugova, vjerovatno cemo ispasti. Isto tako da ako se malo podignemo u ligi, nabit cemo dugove. I tako ukrug sve. Zato i kazem nikad dva dobra sastaviti.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 avg 2024, 22:55

DamirT je napisao/la:
25 avg 2024, 22:44
25 avg 2024, 22:20
DamirT je napisao/la:
Sve ja to shvatam. Samo sta mi je najgore sto nikad ne mozemo sastaviti dva dobra. Da istovremeno npr vracamo dugove u odredjenoj mjeri, ne odjednom 3 miliona, jer je nemoguce, osim da neka budala ne izvali pare i kaze evo vratite sve dugove i da sklopimo tim koji nece biti vreca za nabijanje, dakle neka sigurna zona. Bar ja ne trazim trenutno nista ogromno.

Eto npr sinoc, igra je bila sigurno koliko toliko bolja u odnosu na prethodna 3 kola. Materijala ima za rad i napredak, samo u kojoj mjeri? Evo da se i uigramo, jako, jako tesko cemo izbjeci ispadanje.

Ovo sto sam naveo osvajanje liga, kupova je primjer bio :mrgreen:

Eto sad da vratimo vecinu dugova, vjerovatno cemo ispasti. Isto tako da ako se malo podignemo u ligi, nabit cemo dugove. I tako ukrug sve. Zato i kazem nikad dva dobra sastaviti.
Znas kako, ja sam npr za opciju bolje da 4-5 godina vracamo dugove, a da smo istovremeno stabilan premijerligas, nego da za 2 godine vratimo sve dugove, a da ispadnemo.
Losim igrama, rezultatima i ispadanjem gubis navijace i interesovanje ljudi uopsteno.
Moj neki je stav da mi nismo nikođ od tolikog interesa, da bi nas tek tako iscupo i spasio od ove patnje.
Nego eto ovako pred izbore i kad imaju kakve druge političke interese, malo se digne prica, nekih para daju i to je to.
Il daj da smo komplet politički projekat, jer su kod nas klubovi koji su politički projekat i najuspjesniji, il da nemaml nikakve veze s politikom.
Ovako kad smo na pola, uvijek neka patnja.
Vjeruj, ja nemam problem s tim da se azmir i senad vrate, iako od njih nema vise nekog hajra.
A vjeruj i dana u dan sve vise sam upucen u kakvim je azmir problemima, da para nema za bacanje kao prije i kakvim je malverzacijama sklon.
Barem za mene, takav lik nama ne treba u klubu.
Ja sam za to da se konacno samo zastiti klub, da ne prolazimo poslije svake uprave patnju, tuzbe i pricu "dugovi od prijasnjih uprava".
Eto ako ovim tempom mogu garantovat borbu za Evropu za 2-3 godine, a da u medjuvremenu necemo ispast, nikom nece problem bit cekat.
Jer mi nismo ni navikli na neke bolje rezultate.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 23:03

25 avg 2024, 22:55
Znas kako, ja sam npr za opciju bolje da 4-5 godina vracamo dugove, a da smo istovremeno stabilan premijerligas, nego da za 2 godine vratimo sve dugove, a da ispadnemo.
Moras shvatiti da su svi za to. I ja sam za to. Samo par pitanja. Gdje je taj plan od 4-5 godina? I sta kad vratimo dugove? Da li garantuju nesto vise od grcevite borbe za opstanak? Nama su dugovi kocnica da imamo jos 2-3 prinove solidnih plata. Pitanje je koliko bi uopste uboli s tim prinovama i da li bi bacili pare u vjetar kao Azmir nekad sa npr Faticem i Karicem. Ovo su dugovi koje ti dobrim i kvalitetnim trenerom, skautingom i sl. zamaskiras.
Morate shvatiti da nas ne cekaju prozori od cokolade i kuca od marmelade kad vratimo sve dugove. To je slicna situacija kao s Celikom. Liga je pobjegla i nema vise kao prije da skuckas finu ekipu s malo para pa dodjes i do nekog trofeja ili Europe. Nas s istim budzetom i 0KM duga cekaju godine grcevite borbe za opstanak sve dok nekad ne ispadnemo. Da li zelite da gledamo takvu Slobodu vjecno? Ja ne zelim.

Nama i kad vratimo sve dugove treba čist keš i to velike svote jer ce za istu platu igrac prije otici u bolje klubove lige nego kod nas, i sposobna uprava da sklopi trenera i ekipu. Ovi nemaju nista od toga.
Od politike nemamo puno, ozbiljniju pricu sa sponzorima treba zaboraviti realno jedino da nekog s kantona tipa Bingo ne prenese pa ulaze u Slobodu ali sanse su minimalne i ostaje nam se jedino nadati da dodje neko s makar nesto vise novca, eto ne mora ni milioner, i neko sposoban da ne gledamo ovaj raspad sistema na terenu.
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 avg 2024, 23:30

Madal je napisao/la:
25 avg 2024, 23:03
25 avg 2024, 22:55
Moras shvatiti da su svi za to. I ja sam za to. Samo par pitanja. Gdje je taj plan od 4-5 godina? I sta kad vratimo dugove? Da li garantuju nesto vise od grcevite borbe za opstanak? Nama su dugovi kocnica da imamo jos 2-3 prinove solidnih plata. Pitanje je koliko bi uopste uboli s tim prinovama i da li bi bacili pare u vjetar kao Azmir nekad sa npr Faticem i Karicem. Ovo su dugovi koje ti dobrim i kvalitetnim trenerom, skautingom i sl. zamaskiras.
Morate shvatiti da nas ne cekaju prozori od cokolade i kuca od marmelade kad vratimo sve dugove. To je slicna situacija kao s Celikom. Liga je pobjegla i nema vise kao prije da skuckas finu ekipu s malo para pa dodjes i do nekog trofeja ili Europe. Nas s istim budzetom i 0KM duga cekaju godine grcevite borbe za opstanak sve dok nekad ne ispadnemo. Da li zelite da gledamo takvu Slobodu vjecno? Ja ne zelim.

Nama i kad vratimo sve dugove treba čist keš i to velike svote jer ce za istu platu igrac prije otici u bolje klubove lige nego kod nas, i sposobna uprava da sklopi trenera i ekipu. Ovi nemaju nista od toga.
Od politike nemamo puno, ozbiljniju pricu sa sponzorima treba zaboraviti realno jedino da nekog s kantona tipa Bingo ne prenese pa ulaze u Slobodu ali sanse su minimalne i ostaje nam se jedino nadati da dodje neko s makar nesto vise novca, eto ne mora ni milioner, i neko sposoban da ne gledamo ovaj raspad sistema na terenu.
Stoji to sto i ti kazes.
Al opet nekako sam siguran da bi svako lakse dosao u Slobodu od ovih ljudi s parama kad nemas dugova i kad sve ulazes u ekipu.
Sto ja smatram da se ovi čjudi za to bore, da u takvom stanju nekom ostave klub, a ne idu na to da ga oni vjecno vode.
I treba cekat i trazit nekog korektnog i sa cisto sportskim namjerama i ambicijama.
I opet kazem, klub treba zastitit. Ne moraju aco i ostali bit ti koji ce stitit, al omogucit to pravno nekim sposobnim i skolovanim ljudima, kojima je stalo do Slobode, a takvih ima sigurno.
Da sam barem milioner, ako bi na sta trosio pare, to je Sloboda , pa da i mi navijaci dozivimo titulu sa Slobodom :D
I da, zavladalo je medju igracima takvo mišljenje da je Sloboda krava muzara, pa zavale cifru za plate koliku pozele.
I ne treba vise to dopustit da prolazi. Zasluzi tu platu, pa onda moze.
Mnogi mozda i ne znaju koliku je platu Mehanovic trazio od nas. Sto je previse, previse je. Moglo bi se reci i bezobrazluk.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 23:40

25 avg 2024, 23:30
Stoji to sto i ti kazes.
Al opet nekako sam siguran da bi svako lakse dosao u Slobodu od ovih ljudi s parama kad nemas dugova i kad sve ulazes u ekipu.
Sto ja smatram da se ovi čjudi za to bore, da u takvom stanju nekom ostave klub, a ne idu na to da ga oni vjecno vode.
I treba cekat i trazit nekog korektnog i sa cisto sportskim namjerama i ambicijama.
I opet kazem, klub treba zastitit. Ne moraju aco i ostali bit ti koji ce stitit, al omogucit to pravno nekim sposobnim i skolovanim ljudima, kojima je stalo do Slobode, a takvih ima sigurno.
Da sam barem milioner, ako bi na sta trosio pare, to je Sloboda , pa da i mi navijaci dozivimo titulu sa Slobodom :D
I da, zavladalo je medju igracima takvo mišljenje da je Sloboda krava muzara, pa zavale cifru za plate koliku pozele.
I ne treba vise to dopustit da prolazi. Zasluzi tu platu, pa onda moze.
Mnogi mozda i ne znaju koliku je platu Mehanovic trazio od nas. Sto je previse, previse je. Moglo bi se reci i bezobrazluk.
Ne zavale oni bezveze platu vec kazu da ce za tu cifru igrati kod nas. A za manju cifru ce igrati negdje drugo. Nema tu nista cudno. Pa gledaj ti selekcije igraca i ukupne atmosfere, sta mislis jesmo li zelja igraca da dodju kod nas? Pa jesmo ali ce zavaliti cifru da dodju u ovo sranje.
Za dugove opet ponavljam Azmir je imao ogromne dugove ispred sebe, Senad je takodjer imao ogromne dugove i od prije i od Azmira, Scerbegovic je imao ogromne dugove i za vrijeme njegovog mandata se dobar dio vratio. Vise nemamo ogromne dugove ni ogromne cifre koje bi neko s parama morao platiti sad i odmah da dodje u klub. Nema ogromnih dugova koji dolaze na naplatu koje ako ne vratis ne igras naredno kolo, a to su imali Azmir i Senad. Ovo su smijesni dugovi.

Slobodu treba stititi neko, to se slazem. Samo jel moze neko pismeniji, manje bezobrazan, manje bahat, sposobniji, neko ko nema djon obraz itd.
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 avg 2024, 11:37

DamirT je napisao/la:
Ovi jednostavno nisu sposobni voditi klub u PL, jednostavno trebamo se pomiriti sa tom cinjenicom, evo vec peta ili sesta godina kako nam to demonstriraju. Borimo se za opstanak, ispadamo......
🔴⚫️

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 avg 2024, 11:39

simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:09
Treba doći još jedan vezni igrač. Blizu su dogovora.
To dovoljno govori o tome kako se loše radi selekcija ekipe. Haračić i Dervišagić će da budu špicevi, a igrat ćemo sa 6 veznih, od kojih valjaju Delimeđac i Čajić, a Beganović je trenutno samo talenat i ne znamo koliko može.
Niko da napravi prevagu, al' hajde, zna Zeba. Svaka čast na imenu i na pregovorima gdje nam izvlači dosta para, uštedi, spusti cijenu igrača itd., ali na jednoj poziciji imaš 6 igrača sličnog kvaliteta od kojih niko nije prevaga (možda jedan), a na drugoj imaš jednog poluretardiranog igrača koji je usput i poluinvalid, a jedina dobra stvar mu je što je Slobodaš do srži. A nije da nisi imao opcija za isto neke smiješne pare.
Onda za Nalu razumijem da ga otjeraš 7 dana prije jer znam zašto si ga otjerao 7 dana prije i to je super stvar, ali ne može Maksimović zbog nekih slabašnih vezica i jer je Zebin jaran dobiti da vodi ekipu na osnovu toga. Opet kažem, nije on nešto drama lošiji od Nale pa da sad oplakujemo ovog drugog (koji je usput rečeno us.rao pripreme da ova ekipa ne može hodat kako treba), nije sad ni Maksimović baš zadnja neznalica, međutim i tu se moglo bolje.

Sad druga stvar nakon tih selekcija, potvrdilo se što sam ranije pričao, taraba od ekipe koja se treba i mora pojačati sa 2 do 3 igrača koji su baš klasa, onaj suhi kvalitet, a opet s druge strane nije nam ekipa neka koju će bilo ko moći našutati kako hoće i gdje hoće. Rasti će iz utakmice u utakmicu, samo je pitanje koliko vremena treba a koliko imaju, i pitanje je koji je maksimum na kraju i da li će biti dovoljan. Sinoć su pokazali da su još u fazi napredovanja gdje se moglo i pobijediti, napravilo se par finih prilika.

Treća stvar je uprava. Svi ovdje manje-više znate da podržavam njihov rad zbog čega se svakodnevno prozivam, al' nejse. Dobra ideja, fina priča, ali se neke stvari moraju promijeniti. Malo se izgubio kompas usljed krize, pritiska, gdje se vidi neiskustvo da se snađu u takvoj situaciji i gdje padaju, najviše u očima navijača. To je ono što stalno ponavljam, 30 godina se radilo kako ne treba, 30 godina smo svi zajedno šutili i bili inertni, sad je to sve došlo na naplatu. Umjesto da sad plaćaš jednog top igrača, ti plaćaš jednog prosječnog ili ispodprosječnog igrača iz ove sezone i dvojicu od prije 3-5 godina. Plaćaš dobavljače, fakture, račune sa priprema, proslava itd. Plus trenutni troškovi, a podrška grada najslabija zadnjih godina. I zato cijenim to što pokušavaju izvesti, i zato što je taj put koji su zamislili jedini dugoročno povoljan za klub, međutim moraju se malo stisnut m.uda sad, pare roditi ako treba, dovesti 3 igrača, kad kažem igrača mislim ozbiljna, profi igrača, i javno stati pred navijače prvo sa izvinjenjem za bahato ponašanje u nekim situacijama. Dalje i navijači trebaju malo korigovati svoj odnos, ne dočekivati sve na nož, plaćati karte za utakmice na koje idu, po mogućnosti podržati sezonskom, članskom, fan shopu, bilo kako bilo čim.

Prvenstveno jer nemamo drugog izbora, skupština je 2.9. i tu ćete vidjeti koliko je (ne)zainteresovanih, a svi su isti ili gori izbor jer opet sve čekaju g.ovna iz prošlosti.

Tražili smo PL, ispunili su obećanje, uveli su nas, a znali smo kako će biti, i zato sada hajmo i mi stisnut m.uda i gurati ekipu koliko možemo. Nemaju dugova trenutnim igračima, počeli su davati ugovore na 2 godine, riješili neke stare dugove (npr. Smajić), riješili slučaj sa Suljićem, platili Senadove pripreme ljetos, platili uredno zimske i ove sad pripreme, naplaćali se Senadovih kazni za porez, gurali grupu koliko su mogli, ispunili sve uslove ekipi i struci, izganjali i dobili sastanke i obećanja sa svim nivoima vlasti, pa koliko će biti od toga ne znam, ali mora biti bar neka sića što je opet napredak. Osvojili su i taj omladinski kup, koji neću nešto pretjerano hvaliti jer je kompletan na penale i jer nemaju nekih posebnih zasluga, međutim opet napredak u odnosu na prethodnike, osvojen je kako god.

Ukoliko ne bude podrške 2.9. na skupštini, ali konkretne, OZU podnosi neopozive ostavke. I to je riješeno eto, neće otimati klub navijačima ako navijači ne žele da oni vode.

PS. ovo za menadžere... Husara vam je najmanji problem. Stefanel Bulić vam se mota po stadionu, radi s klubom, i ne znate da je tu. Eto sad i to da znate. Husara drži Traku, Hadžibeganovića, Dervišagića, Šeru i Bratovčića. Trako drugi golman, Hadžibeganović jedini izbor, Dervišagić drugi špic, Šero solidan igrač za ovu ekipu, Bratovčić među boljim juniorima, ne vidim ko se tu "gura". Čovjek je stvarno korektan, za razliku od pojedinaca u loži on je svoje mjesto tu platio, uletio je prošle sezone više puta, jednom je i sam isplatio premije ekipi bez ikakvog papira o posudbi, znači na riječ i na ruke, nema nikakvog osnova da vrati i traži pare.
podrške od koga, od samih sebe. koliko je pozanto skupština = uprava.
oni da mogu pomoći ne bi imenovali sami sebe. već bi našli nekoga da upravlja klubom.
ne budimo smiješni, oni sad nemaju kome klub predati, kad je klub njihov i niko ga neće.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 avg 2024, 11:52

Tesko da ce smijeniti sami sebe a jos teze da ce naci nekoga ko ce upravljati klubom po njihovim pravilima. Pa oni nisu sposobni opstati u PL a kamo li za nesto vise.....
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Zlatu075 i 5 gostiju.