Ili to, da. Jedna odgoda, pa skontaj gdje je najpotrebnije i to je to.vedinjo98 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 21:50Ma treba uvesti pravilo da mozes samo jednom odgoditi zbog evropskih obaveza i to je to. Vise nema odgadjanja nakon toga. To mi je nekako najpostenije.Beli98 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 21:42Ma sta ja znam. Ja bih ukidao te odgode ekipama koje udju u grupe. Trebali bi vec biti naviknuti na taj tempo. A i ne mozes odgoditi dodatnih 6 utakmica kad prodjes u grupe. Jesam za da se klubovima izadje u susret da odu sto dalje, ali cim se dohvate grupe zabranio bih. Nemoj igrati Europu ako ne mozes gurati 2 tekme sedmicno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Fakat mislite da bi nama neko pristao na odgodu???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sro je najtuznije, mi smo pristali na ovu odgoduu...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prinovu dovest nije problem a sa pojacanjima je vec teze. Gledam Rijeka i ovaj Osijek imaju kes,pred evropu glavni im otisli nikog doveli nisu,kod nas bi lincovanje bilo. Sopic otjeran trazio pojacanja jer se na tri fronta borio.
Pa necemo nikog dovest, zavrsili smo mi sa prelaznim rokom. Nista prije zime
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja sam apsulutno za ODGADJANJE ( do skoro sam bio APSULUTNO PROTIV ) al nekoji dan procita da HNL tek d ove godine igraju bez odkazivanja.. propali ajduk koji ima manje uspjeha u evropi od socijalnig slucaja i web stranice pomozi. Ba sa grbavice ima budzet od 35 m€ (veci budzet nego unas u zenicko pribojskom kantonu)
Apsulutno odkazivanje utakmica maksimalno, nadrkat koificijent maks
U 2 utakmice u intertoto kup takmicenju (koje uefa ugasila prije 20 godina) mi smo imali 50 hiljada ljudi, dad zamislite u lizi prvaka u grupi ladno 500 hiljada
Sta trebamo uradit pod hitno za male pare
Radtjerat SKORA I CO , tacnije poslat ih u Famos (PISALO SE SA SMO FAMOS ODKUPILI PRIJE PAR MJESECI)
NAPRAVIT od Famosa oni sto je zdravko napravio od lokomotive. Klub za recikliranje odpadaka i rehabilitaciju
Dovest 10 tku i golmana
Ako Rockov i protiv bjeljine napravi onakav kiks netreba nikako ni dovodit 10 tku vec lovu preusmjerit na golmana
Bandovic sa 1,60 visine bolje boksovo lopte
Apsulutno odkazivanje utakmica maksimalno, nadrkat koificijent maks
U 2 utakmice u intertoto kup takmicenju (koje uefa ugasila prije 20 godina) mi smo imali 50 hiljada ljudi, dad zamislite u lizi prvaka u grupi ladno 500 hiljada
Sta trebamo uradit pod hitno za male pare
Radtjerat SKORA I CO , tacnije poslat ih u Famos (PISALO SE SA SMO FAMOS ODKUPILI PRIJE PAR MJESECI)
NAPRAVIT od Famosa oni sto je zdravko napravio od lokomotive. Klub za recikliranje odpadaka i rehabilitaciju
Dovest 10 tku i golmana
Ako Rockov i protiv bjeljine napravi onakav kiks netreba nikako ni dovodit 10 tku vec lovu preusmjerit na golmana
Bandovic sa 1,60 visine bolje boksovo lopte
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa to ti je kad imaš privatni kapital, kroz prodaju igraca vratiš neki uloženi novac. Kod nas je slično ili čak isto .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 22:42Prinovu dovest nije problem a sa pojacanjima je vec teze. Gledam Rijeka i ovaj Osijek imaju kes,pred evropu glavni im otisli nikog doveli nisu,kod nas bi lincovanje bilo. Sopic otjeran trazio pojacanja jer se na tri fronta borio.
Ispade da smo mi 3 najbolja igrača prošle sezone prodali ili im je istekao ugovor.
A doveli ljude da se dokazuju i Bubanju
Na hajr
Dao će taj veznjak doci da poveže ovo sve
A doveli ljude da se dokazuju i Bubanju

Na hajr
Dao će taj veznjak doci da poveže ovo sve
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Hajde bar Kiki LovrićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2024, 22:55Bit će.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Samo sto kod nas proda Catakovica a vec je doveo zamjenu sto je dobro,kod ovih ode Miarez i dovedu nikoga,bore se za grupe u evropi i ispuse od Zire nekakve slicno i Rijeka. Previse smo se mi digli kontamo to sve kao na igrici ide,odes i dovedes igraca bez problema,pa u HR nece igraci da dolaze da valjaju a ne kod nas. Dinamo isto prodaje sto je normalno moras nesto pokriti i prodajom posebno kod nas gdje nikakve prihode,pomoc nemasbordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2024, 23:22Pa to ti je kad imaš privatni kapital, kroz prodaju igraca vratiš neki uloženi novac. Kod nas je slično ili čak isto .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 22:42Prinovu dovest nije problem a sa pojacanjima je vec teze. Gledam Rijeka i ovaj Osijek imaju kes,pred evropu glavni im otisli nikog doveli nisu,kod nas bi lincovanje bilo. Sopic otjeran trazio pojacanja jer se na tri fronta borio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa praktički ti je Gulash kao novi igrač. Ogromna prevaga.
Plus Bubanja. Dodamo na to još 2 igrača i imaš super ekipu( uz scenarij gdje se nekako golman dozove ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A Turkeš i Đorđević,a Kuprešak?Ovdje je samo poenta se izasrati po forumu,fuj najgora smo sortaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2024, 23:40Pa praktički ti je Gulash kao novi igrač. Ogromna prevaga.
Plus Bubanja. Dodamo na to još 2 igrača i imaš super ekipu( uz scenarij gdje se nekako golman dozove ).
-
- Kontakt:
Naravno jer vecina konta da je ovo igrica,dovedes igraca kad hoces,ubacis i onda on sve to poveze,jel se iko zapitao jel moze igrac da podbaci i bude fula totalna? Zamisli da su nasi doveli za SD Botu ovog iz Osijeka koji je veliko ime,lik sve zivo fulio sa pojacanjima,doveo im napadaca Ademija lik drvo,ni jednoj ekipi u nasoj ligi nebio bio pojacanje,kod nas bi isla prica droga,Kolumbija,pranje para. Ovaj Osijek spominjem jer barataju sa puno vise para mada to tesko nasi strucnjaci mogu skontat.Anex je napisao/la: ↑25 avg 2024, 23:45A Turkeš i Đorđević,a Kuprešak?Ovdje je samo poenta se izasrati po forumu,fuj najgora smo sortaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2024, 23:40Pa praktički ti je Gulash kao novi igrač. Ogromna prevaga.
Izvini drug ali stvarno lupaš gluposti.Koji su to najbolji igrači?Žao mi je Buljubašića ali se mora nešto i zaraditi,a zar nisu dobri igrači i nadogradnja Turkeš, Đorđević i Kuprešak a da ne govorimo o Guliju i treneru Zekiću, sigurno smo 20-30% jači nego lani,bolje nekad ništa i ne pisati
Kako mi zimu prezivimo ako je ovako tesko bez utakmice jedno kolo
Ali stvarno je dosadno
Ali stvarno je dosadno
NEMA NAZAD
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ako dodje ovaj, bice to 
-
- Kontakt:
A kako bih volio da nam vise niko ne dodje, tj da smo zavrsili prelazni rok. Da se ovi pacenici sto bi svako 3 dana dovodili igrace da imamo za svake situacije slagiraju. Ovdje da im neko prospe pricu da je Ronaldo bio u Sarajevu na pregovorima primili bi se.
Trenutno korisnika/ca: alacious, benko21, ErosViverosViv, insimadop, mosarajvosa83, MSOZ101, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Noke995, SamoDaKazeem, supervizor, Tarapi, ubipara i 71 gost.