Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
U pravu si ti. Samo pokrivene djevojke treba tražiti.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- GermanyUnderground
- Kontakt:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Isto to se treba zapitati za zene i njihovu teoriju "svi su muskarci isti".MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:50Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va. A sebe predstavljaju kao da su Kaka. Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:58Isto to se treba zapitati za zene i njihovu teoriju "svi su muskarci isti".MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:50Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?![]()
MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:08Ma daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va. A sebe predstavljaju kao da su Kaka. Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:58Isto to se treba zapitati za zene i njihovu teoriju "svi su muskarci isti".MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:50Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?![]()

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
nakupilo se incela i štovatelja andrew tatea na sve straneMilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:08Ma daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va. A sebe predstavljaju kao da su Kaka. Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:58Isto to se treba zapitati za zene i njihovu teoriju "svi su muskarci isti".MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:50Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Interesantno zapažanje, evo i odgovora iz moje perspektive.MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:08Ma daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va. A sebe predstavljaju kao da su Kaka. Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.DamirT je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:58Isto to se treba zapitati za zene i njihovu teoriju "svi su muskarci isti".MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:50Mene samo zanima zasto se vi svi toliko ubjedjeni da ste dobri, a da su one sve "iste" i da djevojke vas ne zasluzuju?![]()
Znam da ovdje ima tipova koji se ponašaju baš tako, ali ima i nas koji ne pripadamo toj skupini.
Netačno. Imam mlađu sestru prema kojoj sam poprilično zaštitnički nastrojen, zbog čega nikad ne bih koristio takav vokabular čak ni za one koje to zaslužuju, a kamoli da tako etiketiram sve žene. Na kraju krajeva, nikog od nas nije otac rodioMa daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va.
Kad sam u vezi, u vezi sam i tačka. Nema djevojaka sa strane, nema okretanja za drugim na ulici, nema grljenja sa drugim. Zbog toga očekujem isto i sa druge strane. Ona koja nije spremna da pristane na to, nema šta da petlja sa mnom.Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pa jaranski zagrljaj 
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Koliko sam krpu derao sa bivšom zbog toga... Ponekad pomislim, kud je ne nogirah ranije jbt... Al nije više Pikachu naivan
Pikachua možeš jednom za*ebat, drugi put nećeš.
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Izvini sto sam generalizovao i naravno cast izuzecima.PikachuSA je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:28Interesantno zapažanje, evo i odgovora iz moje perspektive.MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:08Ma daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va. A sebe predstavljaju kao da su Kaka. Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.
Znam da ovdje ima tipova koji se ponašaju baš tako, ali ima i nas koji ne pripadamo toj skupini.
Netačno. Imam mlađu sestru prema kojoj sam poprilično zaštitnički nastrojen, zbog čega nikad ne bih koristio takav vokabular čak ni za one koje to zaslužuju, a kamoli da tako etiketiram sve žene. Na kraju krajeva, nikog od nas nije otac rodioMa daleko da su sve zene zlatne, ali citajuci ovjde svaka je kur.va.![]()
Kad sam u vezi, u vezi sam i tačka. Nema djevojaka sa strane, nema okretanja za drugim na ulici, nema grljenja sa drugim. Zbog toga očekujem isto i sa druge strane. Ona koja nije spremna da pristane na to, nema šta da petlja sa mnom.Cisto sumnjam da se iko od njih ne okrene za drugom kad ima djevojku, jer smatraju da je normalno i muski okrenuti se i odmjeriti drugu djevojku, dok ako bi djevojka pogledala drugog to je problem.
Opet smatram da je jako mali broj momaka koji imaju razmisljanje poput tebe, a nemaju sestru ili nekog bas bliskog zenskog clana porodice. Ne kazem da ne bi bio takav da imas brata umjesto sestru, ali vi sa sestrama budete skloniji postovanju drugih djevojaka bas zato sto tako zelite da se drugi momci tako ophode prema njima. Muski koji nisu odrastali sa sestrama postaju sve veci zenomrzci i skorz malo, da ne kazem nikako, postuju zenu i sve je vise gledaju kao objekt (opet cast izuzecima).
Ma nikakav problem, shvatio sam poentu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:36
Izvini sto sam generalizovao i naravno cast izuzecima.
Opet smatram da je jako mali broj momaka koji imaju razmisljanje poput tebe, a nemaju sestru ili nekog bas bliskog zenskog clana porodice. Ne kazem da ne bi bio takav da imas brata umjesto sestru, ali vi sa sestrama budete skloniji postovanju drugih djevojaka bas zato sto tako zelite da se drugi momci tako ophode prema njima. Muski koji nisu odrastali sa sestrama postaju sve veci zenomrzci i skorz malo, da ne kazem nikako, postuju zenu i sve je vise gledaju kao objekt (opet cast izuzecima).
Slažem se, ali ima mnogo i do odgoja. Ako su roditelji normalni i odgajaju dijete kako treba, šanse da im muško dijete postane ženomrzac se svedu na minimum.
A svjedok si da je među nama premalo takvih roditelja...
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- feniksptica
- Kontakt:
EDIN BAVCIC trener europskog prvaka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
zabranili i Severini, na kraju im niko iz BiH i HR neće dolaziti, i ne treba...
zar i ti sine Ivane!?
- Shategabri
- Kontakt:
Nije baš da su joj zabranili, i ona je rekla da su joj na kraju dozvolili ulazak, al ona nije htjela iz principa.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:02zabranili i Severini, na kraju im niko iz BiH i HR neće dolaziti, i ne treba...
Kad su me krenuli ispitivati što mislim o silovanim ženama i o tome što su izgnani Srbi iz Hrvatske - ja sam rekla da je svaka žrtva teška, ali da prekidam ovu predstavu i da neću više odgovarati na njihova pitanja, da mi vrati dokumente, jer da na meni neće vježbati silu, jer nisam osoba pogodna za zastrašivanje i da će o svemu ovome sutra čitati u svim medijima. Rekla sam i da više nikada neću doći u Srbiju dok god joj je na čelu onaj, znate dobro koji. Nekoliko puta me policajac molio da to ne radim, objašnjavao mi da mogu slobodno u Srbiju. Samo sam mu dodala da svojim nadređenima poruči da su ispali glupi, jer će samo postići kontraefekt, a ja od Srbije ne živim…
Koševo Zapad
Još im uz Balaša **** mater. 
Evo ukinuše spisak verbalnog delikta
e što ih izofira treba hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 41 gost.