Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
g. Ismir je pravi insajder.
Pročita nešto na našem podforumu i prenese trač ovdje. Well done.
Pročita nešto na našem podforumu i prenese trač ovdje. Well done.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- IsmirMirvic
Naravno da hoce!
Mi trazimo intenzivno stopera i veznog igraca. Pregovara se. By the way, vidim da navijaci Sarajeva cesto pominju desetku. Da razjasnim da trener Zekic ne igra sa desetkom i ne zeli je!
Vi ste opet kontaktirali Mo Besica, ali ne vjerujem da ce to uspjeti. I trazite stopera.
Borac kopa po srpskom i EU trzistu. Zrinjski tradicionalno po hrvatskom.
Velez i Sloboda se oslanjaju na managere i agencije, pa je tesko nesto reci.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dino merlin matrica...

Sta mislite mozda o trubi na jugu, dakako da vam posudimo

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:12dino merlin matrica...![]()
![]()
hem sto ste manji i mali klub ovo plagiranje bez imalo obraza nema nigdje. Pa haj nesto se sami sjetite.
Sta mislite mozda o trubi na jugu![]()
![]()
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima." - Dino Merlin
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:09Naravno da hoce!
Mi trazimo intenzivno stopera i veznog igraca. Pregovara se. By the way, vidim da navijaci Sarajeva cesto pominju desetku. Da razjasnim da trener Zekic ne igra sa desetkom i ne zeli je!
Vi ste opet kontaktirali Mo Besica, ali ne vjerujem da ce to uspjeti. I trazite stopera.
Je li istina da je trener Zekić zvao na razgovor former NK Osijek player? A winger!?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- IsmirMirvic
Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:19Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:09Naravno da hoce!
Je li istina da je trener Zekić zvao na razgovor former NK Osijek player? A winger!?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemojte praviti gresku kao prethodnici. Finansije ne smiju biti problem u ovom slucajuIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:23Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:19Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:09
Naravno da hoce!
- 1 9 4 6 -
Onaj dug sto Zeljeznicar ima na osnovu poreza moram pojasniti jer ovdje neki zele da spinuju totalnim dezinformacijama.
Dug na osnovu poreza je nacinjen na nacin da je plata od 5k neto ustvari 8k bruto i od toga lupam ide 3k na porez i doprinose gdje je klub isplacivao (ili nije n
Isplacivao punu neto platu - to su sporovi sa igracima kojima je sve isplaceno) neto platu a dio poreza nije uplacivan nego se radilo kao i prije sto su svi klubovi radili, na kraju godine se namaknu pare (od europe ili xy drugih nacina) i uplati se dugovanje. To da Sarajevo nema dugovanja je istina jer je sve regulisano kupoprodajom vlasnickih prava Tan-a i od tad se bar na tom dijelu posluje korektno.
Ono sto je spor ovdje a sto se svi prave ludi jeste sto isti taj klub, ali eto necu uzeti vas za primjer nego npr Tuzla City koji je najocitiji primjer toga prikaze platu igraca kao minimalac (600KM) i to uredno isplati igracu i drzavi A SA STRANE NA XY NACINA KOMPENZIRA IGRACU NJEGOVU PLATU OD LUPAM 6000KM.
Ako bas treba i ako je dostupno (a znam da sam negdje to citao na netu) mogu se zaroviti pa naci detaljne izvjestaje u vidu placanja plata i poreza na njih gdje je jasno da NIJE MOGUCE da Zeljeznicar sa onim igracima i onim platama je jedan od sportskih kolektiva koji je isplatio najvise tih davanja prema igracima.
Na papiru je to sve ok, ali nelegalni dio je onaj u koverti i to svi dobro znamo. Nemojte pokusavati opravdati kriminal. I nece se nikad pasti zbog toga jer je previse tskvih slucajeva a i previse je tu novca u igri i politicke moci sa svih strana koja to nikad nece dozvoliti. Ako padne jedan onda pada jos 100 i ne budimo u zabludi ds ce se to ikad desiti. Ali da je protiv zakona, jeste i tu je kraj price.
Dug na osnovu poreza je nacinjen na nacin da je plata od 5k neto ustvari 8k bruto i od toga lupam ide 3k na porez i doprinose gdje je klub isplacivao (ili nije n
Isplacivao punu neto platu - to su sporovi sa igracima kojima je sve isplaceno) neto platu a dio poreza nije uplacivan nego se radilo kao i prije sto su svi klubovi radili, na kraju godine se namaknu pare (od europe ili xy drugih nacina) i uplati se dugovanje. To da Sarajevo nema dugovanja je istina jer je sve regulisano kupoprodajom vlasnickih prava Tan-a i od tad se bar na tom dijelu posluje korektno.
Ono sto je spor ovdje a sto se svi prave ludi jeste sto isti taj klub, ali eto necu uzeti vas za primjer nego npr Tuzla City koji je najocitiji primjer toga prikaze platu igraca kao minimalac (600KM) i to uredno isplati igracu i drzavi A SA STRANE NA XY NACINA KOMPENZIRA IGRACU NJEGOVU PLATU OD LUPAM 6000KM.
Ako bas treba i ako je dostupno (a znam da sam negdje to citao na netu) mogu se zaroviti pa naci detaljne izvjestaje u vidu placanja plata i poreza na njih gdje je jasno da NIJE MOGUCE da Zeljeznicar sa onim igracima i onim platama je jedan od sportskih kolektiva koji je isplatio najvise tih davanja prema igracima.
Na papiru je to sve ok, ali nelegalni dio je onaj u koverti i to svi dobro znamo. Nemojte pokusavati opravdati kriminal. I nece se nikad pasti zbog toga jer je previse tskvih slucajeva a i previse je tu novca u igri i politicke moci sa svih strana koja to nikad nece dozvoliti. Ako padne jedan onda pada jos 100 i ne budimo u zabludi ds ce se to ikad desiti. Ali da je protiv zakona, jeste i tu je kraj price.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Evo ih opet s finansijama i sta je moguce sta nije
Ove komsije kao da svi rade u nekim revizorskim kompanijama

Ove komsije kao da svi rade u nekim revizorskim kompanijama
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 26 avg 2024, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
- IsmirMirvic
Rekao sam vise puta da nas interesuje kvalitet, ne kvantitet. To ne vidim kao problem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:31Nemojte praviti gresku kao prethodnici. Finansije ne smiju biti problem u ovom slucajuIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:23Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:19
Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10
-
- Kontakt:
Mirva nemoj kriti od ljudi da nam je bliži jedan koji je isto tako igrao u Osijeku, pa imao avanturu po Kini pola godine? Ali skupe igračke.IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:23
Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.
cuj besic. haj dobro, ali ne vjerujem ni ja. stoper, to je masic je li?IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:09Naravno da hoce!
-
- Kontakt:
Jesi li me i uciteljici prijavio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:57Molim @admin da reaguje, jer je rečeno da se neće tolerisati ovakve izjave.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:42Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Post prijavljen.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uživaj u banunastrojeni21 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:37Jesi li me i uciteljici prijavio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:57Molim @admin da reaguje, jer je rečeno da se neće tolerisati ovakve izjave.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 12:42Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Post prijavljen.![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, trenutno slobodan.IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:23Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:19Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10IsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:09
Naravno da hoce!
Znam da smo pažljiviji sa finansijama nego prije, ali moramo ovakvog igrača dovesti.
A nadam se da je istina da je blizu one more former NK Osijek player. Zekić ga je trenirao u zadnjem mandatu u Osijeku, but he left the club in january of this year.
Pa dobro Lovrić i Fiolić bi bili okej pojačanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Nadam se da imas manje od 15-16 godina pa ti je zanimljivo baviti se time ko ce biti banan, a ako imas vise, nije ti lako sa svojim razmisljanjem koje je na nivou uvrijedjene djevojcice koja je u pubertetu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:38Uživaj u banunastrojeni21 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:37Jesi li me i uciteljici prijavio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2024, 13:57
Molim @admin da reaguje, jer je rečeno da se neće tolerisati ovakve izjave.
Post prijavljen.![]()
![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kvalitet prije svegaIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:34Rekao sam vise puta da nas interesuje kvalitet, ne kvantitet. To ne vidim kao problem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:31Nemojte praviti gresku kao prethodnici. Finansije ne smiju biti problem u ovom slucajuIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:23
Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.

Svakako, Ne sumnjam da cemo napraviti dobar posao!
Sretno!
- 1 9 4 6 -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo sam konstatovao ono što je admin rekao 2-3 stranice prije tvog posta. Znači, njegove riječi da će za takve stvari biti banovi, jer ste dosadili i Bogu i narodu sa tim temama.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 14:48Nadam se da imas manje od 15-16 godina pa ti je zanimljivo baviti se time ko ce biti banan, a ako imas vise, nije ti lako sa svojim razmisljanjem koje je na nivou uvrijedjene djevojcice koja je u pubertetu.

@IsmirMirvic ako možeš potvrditi informaciju koju je prenio insajder @duska da tražimo nekog Iranca?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤