Premijer liga BiH - aktuelno

IsmirMirvic

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 avg 2024, 14:34

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
26 avg 2024, 14:31
IsmirMirvic je napisao/la:
26 avg 2024, 14:23
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 avg 2024, 14:19

Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10
Je li istina da je trener Zekić zvao na razgovor former NK Osijek player? A winger!?
Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.
Nemojte praviti gresku kao prethodnici. Finansije ne smiju biti problem u ovom slucaju
Rekao sam vise puta da nas interesuje kvalitet, ne kvantitet. To ne vidim kao problem.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 avg 2024, 14:36

Ako mislite na igraca koji je trenutno slobodan, a zadnji club mu je Osijek, odgovor je da! Tu je bio i pregovarao. Desio se setback u pregovorima vezano za finansije, ali jos nije iskljuceno da potpise.
Mirva nemoj kriti od ljudi da nam je bliži jedan koji je isto tako igrao u Osijeku, pa imao avanturu po Kini pola godine? Ali skupe igračke.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 26 avg 2024, 14:37

26 avg 2024, 14:09
svemalim1 je napisao/la:
26 avg 2024, 13:58
mirva, daj neku insajdersku. oraspolozi malo forumski auditorij. pojacava li se iko, hoce bit igraca?
Naravno da hoce!

Mi trazimo intenzivno stopera i veznog igraca. Pregovara se. By the way, vidim da navijaci Sarajeva cesto pominju desetku. Da razjasnim da trener Zekic ne igra sa desetkom i ne zeli je!

Vi ste opet kontaktirali Mo Besica, ali ne vjerujem da ce to uspjeti. I trazite stopera.

Borac kopa po srpskom i EU trzistu. Zrinjski tradicionalno po hrvatskom.

Velez i Sloboda se oslanjaju na managere i agencije, pa je tesko nesto reci.
cuj besic. haj dobro, ali ne vjerujem ni ja. stoper, to je masic je li?

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 26 avg 2024, 14:37

26 avg 2024, 13:57
nastrojeni21 je napisao/la:
26 avg 2024, 12:42
Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Molim @admin da reaguje, jer je rečeno da se neće tolerisati ovakve izjave.
Post prijavljen.
Jesi li me i uciteljici prijavio? :plac:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2024, 14:38

26 avg 2024, 14:37
26 avg 2024, 12:42
Da je kakve svemirske pravednosti, vi ne bi ni postojali, ni vi ni klubovi koji su na slican nacin nastali kao i vi. Komunisticko - udbaska kur.va.
Post prijavljen.
Uživaj u banu :beba:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2024, 14:41

26 avg 2024, 14:19
26 avg 2024, 14:09

Naravno da hoce!

Mi trazimo intenzivno stopera i veznog igraca. Pregovara se. By the way, vidim da navijaci Sarajeva cesto pominju desetku. Da razjasnim da trener Zekic ne igra sa desetkom i ne zeli je!

Vi ste opet kontaktirali Mo Besica, ali ne vjerujem da ce to uspjeti. I trazite stopera.

Borac kopa po srpskom i EU trzistu. Zrinjski tradicionalno po hrvatskom.

Velez i Sloboda se oslanjaju na managere i agencije, pa je tesko nesto reci.
Baš tako. Tražimo veznjaka, ali no.8, a ne no. 10
Je li istina da je trener Zekić zvao na razgovor former NK Osijek player? A winger!?
Da, trenutno slobodan.
Znam da smo pažljiviji sa finansijama nego prije, ali moramo ovakvog igrača dovesti.
A nadam se da je istina da je blizu one more former NK Osijek player. Zekić ga je trenirao u zadnjem mandatu u Osijeku, but he left the club in january of this year.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2024, 14:46

Pa dobro Lovrić i Fiolić bi bili okej pojačanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 26 avg 2024, 14:48

26 avg 2024, 14:38

Post prijavljen.
Nadam se da imas manje od 15-16 godina pa ti je zanimljivo baviti se time ko ce biti banan, a ako imas vise, nije ti lako sa svojim razmisljanjem koje je na nivou uvrijedjene djevojcice koja je u pubertetu.
Kme kme banaj ga admine, kme kme. :lol:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 26 avg 2024, 14:50

26 avg 2024, 14:34
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
26 avg 2024, 14:31

Nemojte praviti gresku kao prethodnici. Finansije ne smiju biti problem u ovom slucaju
Rekao sam vise puta da nas interesuje kvalitet, ne kvantitet. To ne vidim kao problem.
kvalitet prije svega :salut: Referisem se na ovog gospodina sa slike mog avatara. Imao je izuzetnu sezonu, odlican niz, sa skrpljenim sastavom. Falio mu glavom i bradom 1 igrac da uzme titulu, koji mu se nije doveo. To nas je kostalo ili bosanskim rjecnikom - skuplja pita nego tepsija na kraju. Mozete se i sami raspitati u vezi navedenog.

Svakako, Ne sumnjam da cemo napraviti dobar posao!
Sretno!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2024, 14:53

26 avg 2024, 14:48
26 avg 2024, 14:38

Nadam se da imas manje od 15-16 godina pa ti je zanimljivo baviti se time ko ce biti banan, a ako imas vise, nije ti lako sa svojim razmisljanjem koje je na nivou uvrijedjene djevojcice koja je u pubertetu.
Kme kme banaj ga admine, kme kme. :lol:
Samo sam konstatovao ono što je admin rekao 2-3 stranice prije tvog posta. Znači, njegove riječi da će za takve stvari biti banovi, jer ste dosadili i Bogu i narodu sa tim temama. :kafa:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2024, 14:56

@IsmirMirvic ako možeš potvrditi informaciju koju je prenio insajder @duska da tražimo nekog Iranca?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 26 avg 2024, 15:01

SedrenikHz je napisao/la:
26 avg 2024, 08:07
Argentina je napisao/la:
25 avg 2024, 19:44
25 avg 2024, 19:36
1. Borac
2. Zrinjski
3. Sarajevo
4. Željezničar

9. Sloga
10. Sloboda
11. Igman
12. GOŠK
Nismo mi jos uvijek ekipa za Evropu i 4to mjesto. Mi imamo napredak, ali pobjedili smo dobro poljuljanog Veleza i dvije ekipe koje su ozbiljni kandidati za ispadanje (to se podrazumijeva da trebas pobjediti ako si iznad njih na tabeli). Vidjet cemo razvoj situacije dalje, ali da ima napredka, ima itekako. Od trenera, pa do igraca.

U odbrani ozbiljno skripimo.
Đaba se ti drug tjesis,a svjestan si ne bude li evrope ove godine, ovaj all in ce vam dohakati za sva vremena.
Ne mozes imati potrosnju na plate u top 3 i reci nismo ekipa za evropu.

Svjestan si i sam od koga ste dobili pare za pojacanja i kako ljudi zele da im vratite.
Pazite samo da ne bude neki Osim opet...
Izvini, ali totalno pricas o drugim stvarima u odnosu na ono sto sam ja napisao.

Ja ne znam ni od koga smo dobili pare,, ni da li smo dobili, ni kako se vraca ili ne vraca. Niti se tjesim niti radujem, logicno je da Evropa donosi, pa to znaju i ptice na grani. Ako nesto znas, slobodno napisi, jer ja ne znam.

Moj komentar je da se prerano sudi o nama i govori da smo dobri, gdje smo dobili 2 ekipe koje su kandidati za ispadanje (pa njih ce dobiti vjerovatno svi, nema razlike neke). Imamo losu odbranu, jako losu i to su argumenti da mi nismo bas ekipa za 4to mjesto, ali vidjet cemo. Imamo pomak u odnosu na proslu sezonu poprilican.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 avg 2024, 15:05

Surreal je napisao/la:
26 avg 2024, 14:56
@IsmirMirvic ako možeš potvrditi informaciju koju je prenio insajder @duska da tražimo nekog Iranca?
Ako mislimo na istog igraca, to su notorne gluposti. Nesto potpuno nerealno da je skoro smijesno!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 avg 2024, 15:13

Argentina je napisao/la:
26 avg 2024, 15:01
SedrenikHz je napisao/la:
26 avg 2024, 08:07
Argentina je napisao/la:
25 avg 2024, 19:44

Nismo mi jos uvijek ekipa za Evropu i 4to mjesto. Mi imamo napredak, ali pobjedili smo dobro poljuljanog Veleza i dvije ekipe koje su ozbiljni kandidati za ispadanje (to se podrazumijeva da trebas pobjediti ako si iznad njih na tabeli). Vidjet cemo razvoj situacije dalje, ali da ima napredka, ima itekako. Od trenera, pa do igraca.

U odbrani ozbiljno skripimo.
Đaba se ti drug tjesis,a svjestan si ne bude li evrope ove godine, ovaj all in ce vam dohakati za sva vremena.
Ne mozes imati potrosnju na plate u top 3 i reci nismo ekipa za evropu.

Svjestan si i sam od koga ste dobili pare za pojacanja i kako ljudi zele da im vratite.
Pazite samo da ne bude neki Osim opet...
Izvini, ali totalno pricas o drugim stvarima u odnosu na ono sto sam ja napisao.

Ja ne znam ni od koga smo dobili pare,, ni da li smo dobili, ni kako se vraca ili ne vraca. Niti se tjesim niti radujem, logicno je da Evropa donosi, pa to znaju i ptice na grani. Ako nesto znas, slobodno napisi, jer ja ne znam.

Moj komentar je da se prerano sudi o nama i govori da smo dobri, gdje smo dobili 2 ekipe koje su kandidati za ispadanje (pa njih ce dobiti vjerovatno svi, nema razlike neke). Imamo losu odbranu, jako losu i to su argumenti da mi nismo bas ekipa za 4to mjesto, ali vidjet cemo. Imamo pomak u odnosu na proslu sezonu poprilican.
Kolega moram te ispraviti, dobili smo tri ekipe koje su kandidat za ispadanje. Mozda si mislio da Igman nije kandidat za ispadanje zbog Husrefa, ali su zaista losi na početku sezone.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 avg 2024, 15:17

Shategabri je napisao/la:
26 avg 2024, 12:29
RatoborniMrmot je napisao/la:
26 avg 2024, 12:22
Shategabri je napisao/la:
26 avg 2024, 10:54

Naši ''grijesi'' su malo drugačiji od vaših.
Uglavnom, čisti smo prema državi i neće se pojaviti nikakvi milionski dugovi prema poreznoj.
Sve uredno izmirujemo.
Zapravo nisu, tjesis se bezveze. Naime, vi isplacujete vecunu plata za igrace mimo kluba.sto ce reci da pravite krivicno djelo neplacanja doprinosa. Zato, prema finansijskom izvjestaju za proslu godinu, smo bili bara bara sto se tice plata. Zamisli.

Znaci da te ispravim, vi pravite mnogo teze krivicno djelo, a dugova nemate jos uvijek, jer niste uhvaceni, jer smo banana drzava, vidjecemo dokle. Lazes se bezveze. Ili ne znas. Nije ni bitno, ali ne siri dezinformacije.

Zivio

Ps. Koliko znam ovo sto vi radite ne moze otici u zastaru....
Čuj nismo uhvaćeni jer smo banana država...ne znam gdje radiš, al probaj muljati, pa ćeš vidjeti hoće li ti inspekcija zakucati na vrata.
Prije će biti da ste vi ti koji širite dezinformacije. Da je to tako kako pišete, dosad bi sigurno uletio neko u prostorije kluba i izuzeo dokumentaciju.
Nemate nikakvo pokriće osim rekla kazala.
Ozbiljne optužbe iznosite pojedini, nikakvo utemeljenje.
Sve to proizlazi iz vaše želje da komšiji crkne krava.

Živio i ti meni, ne gubi vrijeme nego zovi SIPU, Federalnu upravu za inspekcijske poslove, krim policiju. Budi uzoran građanin. Spriječi kriminal u svom gradu. Još će komšija nadrljati, kud ćeš bolje.
Bukvalno prica lik kao da nisu milioni maraka upitanju, da je to kako ovaj i vrituoz pisu mirva bi vec odlezo :plac:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 26 avg 2024, 15:57

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 avg 2024, 21:33
BigZlatan je napisao/la:
25 avg 2024, 21:22
Realno nije niko ni blizu Zekicu.

- Ivankovic citav zivot pomocnik
- Zizovic, Coric, Jagodic, Musemic i Karacic nisu bolji
- Pranjic, Maksmimovic, Djuric, Vransevic mislim ne treba ni pricati.
- Velez nema trenera
Ljudi definitivno nisu normalni sekunde.Da su u ligi Jakirovic,Rendulic,Vinko,Lalatovic,Dudic,Klafuric i slicno pa dalo bi se diskutovati,ali u nikad goroj sezoni po pitanju trenera i struke ono dodje i kaze da lik koji je vodio Osijek 2x i Sherif,covjek kojeg cijla Hrvatska pa i region postuje i smatra vrhunskim trenerom moze u istu recenicu sa pomocnicima,Zizovicem i likom kojem je 5.mjesto vrhunac karijere i da nije najbolji trener u ovoj yebenoj ligi :rol: :rol: :rol:
Ti isti meni pisu da pojma nemam :D E jadovi jedni veze vi nemate sa vezom.Morate vi jos pure jesti da bi dosli na moj nivo uopste.
Zamisli rodjeni Osijecanin dva puta trenirao Osijek. Jaka stvar.
A Osijek je kao neki super klub u pm. Po trofejima i evropskim nastupima nivo Sirokog Brijega.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 avg 2024, 16:05

Suvorov je napisao/la:
26 avg 2024, 15:57
BigZlatan je napisao/la:

- Velez nema trenera
Ljudi definitivno nisu normalni sekunde.Da su u ligi Jakirovic,Rendulic,Vinko,Lalatovic,Dudic,Klafuric i slicno pa dalo bi se diskutovati,ali u nikad goroj sezoni po pitanju trenera i struke ono dodje i kaze da lik koji je vodio Osijek 2x i Sherif,covjek kojeg cijla Hrvatska pa i region postuje i smatra vrhunskim trenerom moze u istu recenicu sa pomocnicima,Zizovicem i likom kojem je 5.mjesto vrhunac karijere i da nije najbolji trener u ovoj yebenoj ligi :rol: :rol: :rol:
Ti isti meni pisu da pojma nemam :D E jadovi jedni veze vi nemate sa vezom.Morate vi jos pure jesti da bi dosli na moj nivo uopste.
A Osijek je kao neki super klub u pm. Po trofejima i evropskim nastupima nivo Sirokog Brijega.
Ma ja, Žižović je sigurno najbolji trener lige :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 avg 2024, 16:18

Štrumpfovi kao da sami sebi biraju termine utakmica, nama petak i ponedjeljak nigdje veze.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 26 avg 2024, 16:24

Suvorov je napisao/la:
26 avg 2024, 15:57
BigZlatan je napisao/la:

- Velez nema trenera
Nk ŠB 3 x kup, 2 x prvenstvo, 56 europskih utakmica
Molim lijepo :cool:
A Osijek?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 avg 2024, 16:25

Što vas Mirva levati, to je za ne povjerovati. 🤣

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []