Fantasy Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Zadnji ti je na klupi bio svakako 

Da li da iskoristim triple captain za Haalanda?
Šta bi sa Solankea 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Riquelme1921
- Kontakt:
Koliko je ovaj engleski fantasy preglupa igra, ne može se porediti s euro fantasyjem. I debili već godinama neće pravila da mijenjaju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dok ne uvedu da možeš ubacivati s klupe kao na euru, meni će smeće biti. Odavno zrelo da se uvedu i predasistencije.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 18:20Najpopularnija fantasy igra na svijetu i to ubjedljivo, ove sezone su uveli masu novih pravila, nisi ti to dobro ispratio.
**** ti igru u kojoj 97% igrača ima istog igrača.
De napiši nova pravila, nisam upućen.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mi koji igramo ozbiljno takve pizdarije ne trebaju realno (mislim u pare i slično, igram već 12 godina)Finn je napisao/la: ↑24 avg 2024, 18:28Dok ne uvedu da možeš ubacivati s klupe kao na euru, meni će smeće biti. Odavno zrelo da se uvedu i predasistencije.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 18:20Najpopularnija fantasy igra na svijetu i to ubjedljivo, ove sezone su uveli masu novih pravila, nisi ti to dobro ispratio.
**** ti igru u kojoj 97% igrača ima istog igrača.
De napiši nova pravila, nisam upućen.
Haalanda ima koliko 50 % ljudi ? tako da ti i to nije tačno, a tvoj je izbor hoćeš li ići s nekim jeftinijim i uštediti para, ja sam npr išao sa Salahom bez Haalanda
Sada možeš sačuvati 5 free transfera za razliku od 2 prije,
KAda radiš wildcard ili free hit ne brišu ti se free transferi što se prije dešavalo i što je super za longterm planiranje,
Bonus poeni se obračunavaju drugačije i nisu zaključani kao prije sat vremena nakon utakmice, nego se mogu promijeniti dok ne završi kolo, što znači da će biti dosta tačnije,
Ima novi mistery chip koji će biti otkriven u januaru
Svake sezone po 10 miliona igrača, mnogo jak community, ubjedljivo najjači od svih fantasya koji postoje, masa ljudi zarađuje ozbiljne pare od contenta i sličnog, čak i kod nas u BiH se popularizovalo, pogotovo u Sarajevu (mi imamo ligu gdje nas je 60 ove sezone)
Najbolji fantasy definitivno.

ima li neki dobar podcasts za fantasy na spotify-u da preslusam dan prije 

Ovi su meni top, mada nije Spotify ali eto
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Neće, trebala bi dva dupla kola, a za informacije oko povreda i sličnog ti je dovoljno pratiti samo fantasy football scout na twitteru
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo sad Barco otisao na pozajmicu u Sevillu, bukvalno nije bilo ni pomena o tome i puno ga ljudi ubacilo u tim da bi on otišao. I mjesto da ti oni daju free transfer oni ti uzmu jedan od dva koja imaš.

U pravu si 100%, tolike godine nikakva promjena pa i ovaj interface toliko dugo stoji isto ko da je 2011. Taman hoces da se malo vise ukljucis i da pratis vise ligu da bi ohladio odmah nakon 2 kola, jednostavno ne vrijedi ni napraviti tim na ovom vise a igram od 2014/15..
- JayCatwright
- Kontakt:
Gluposti. Isto da se povrijedi igrac i kazes da ti daju jedan transfer lol.Maroon1946 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 15:29Evo sad Barco otisao na pozajmicu u Sevillu, bukvalno nije bilo ni pomena o tome i puno ga ljudi ubacilo u tim da bi on otišao. I mjesto da ti oni daju free transfer oni ti uzmu jedan od dva koja imaš.![]()
U pravu si 100%, tolike godine nikakva promjena pa i ovaj interface toliko dugo stoji isto ko da je 2011. Taman hoces da se malo vise ukljucis i da pratis vise ligu da bi ohladio odmah nakon 2 kola, jednostavno ne vrijedi ni napraviti tim na ovom vise a igram od 2014/15..
A interface je bukvalno drugaciji ove sezone, a mijenjali su ga i prije 4 ili 5 sezona isto tako
Prosla sezona :

Zasto je uopste dovodjen Barco kad je jasno da nema kvalitet za pocetnih 11. Isto kao i Quansah iz Liverpoola koji je bio popularan izbor. Ili Nkunku iz Chelsea.
Imam osjecaj da mnogi koji igraju ni ne prate fudbal.
Imam osjecaj da mnogi koji igraju ni ne prate fudbal.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zato sto igra previse kezualaca, iako je ovo sve vise igra za ozbiljnije fantasy igrace. Uvijek ima liga prvaka fantasy za kezualce.
Liga Prvaka je slabije takmicenje sa smijesnim ekipama koje ne pratim. Nisam nikad igrao to.JayCatwright je napisao/la: ↑26 avg 2024, 17:13Zato sto igra previse kezualaca, iako je ovo sve vise igra za ozbiljnije fantasy igrace. Uvijek ima liga prvaka fantasy za kezualce.
Nek ste vi znalci 
Sto pisete za pojedine igrace reko bi covjek da je u pitanju neka psihoza ili jos uvijek zivite u zabludi da je trolanje fora nekome osim srednjoskolcima

Sto pisete za pojedine igrace reko bi covjek da je u pitanju neka psihoza ili jos uvijek zivite u zabludi da je trolanje fora nekome osim srednjoskolcima
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.