FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 25 avg 2024, 22:47

harden je napisao/la:
25 avg 2024, 22:18
A jeste i smorili De Ligtom, prodao se zbog plate i zdravstvenog kartona. Jasno ko dan, iako je igracki bolji od ovih stopera dzaba kad je Eberl dobio zadatak da rastereti platnu listu.
Gluposti...nasao njega da rastereti plate a najmanje 7 igraca sa vecim platama ostali, nekima nisu ni pokusali naci klubove...I naravno da ce se spominjti jos duuugo, prilikom svake idiotske intervencije odbrane.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 avg 2024, 23:03

Dilah je napisao/la:
25 avg 2024, 22:47
harden je napisao/la:
A jeste i smorili De Ligtom, prodao se zbog plate i zdravstvenog kartona. Jasno ko dan, iako je igracki bolji od ovih stopera dzaba kad je Eberl dobio zadatak da rastereti platnu listu.
Gluposti...nasao njega da rastereti plate a najmanje 7 igraca sa vecim platama ostali, nekima nisu ni pokusali naci klubove...I naravno da ce se spominjti jos duuugo, prilikom svake idiotske intervencije odbrane.
Za njega si mogao naci klub i kupca, za Goretzku i slicne ne mozes. Jel sad jasno?

Uostlaom ima i do njegovog stanja sa povredama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2024, 23:03

Mene zanima zasto pobjednik ljetnih priprema i igrac koji je hvaljen na svakom presu Mathys Tel nije dobio ni minute?

Kompany je kao igrac igrao stopera i siguran sam da ce odbranu utegnuti do te mjere da barem ne bude ovih debilnih gresaka.

Wanner je danas imao sjajan start i postigao je svoj prvi bundesligaski gol u karijeri.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 avg 2024, 23:12

Tel nije dobio minute jer je to bilo lako predvidljivo, Kompa je škola Pepa, taj uredno kaže De Ligtu da je prvi stoper i amenuje njegovu prodaju, uvlači se glavnim igračima dok škartira one koji su "nebitni," sve isto kao i njegov mentor...

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 26 avg 2024, 01:39

harden je napisao/la:
25 avg 2024, 23:03
Dilah je napisao/la:
harden je napisao/la:
Za njega si mogao naci klub i kupca, za Goretzku i slicne ne mozes. Jel sad jasno?

Gluoosti ponovo, eto Mazra je imao veliku platu, pa je morao otići?? Najbolji desni, a ako hoćeš i lijevi, bek prodan budzaśto. Ima tu svega, nije 80K ljudi budala..

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 26 avg 2024, 03:26

Bayo je napisao/la:
25 avg 2024, 22:40
Iako je kao poznat razlog, ne postoji šansa odnosno opravdanje za tako nešto, ne postoji.

Isto tako krenuti sa kompletnom novom obranom u ovu sezonu je za proučavanje, 4 nova igrača u odnosu na kraj prošle.

Samo kad ih covjek pogleda smuci ti se, mnogo ljepsa je bila nekada navala Zelje koja je plasila djecu po plazama...Paprica, Bazdarevic, Nikic.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2024, 10:21

Dilah je napisao/la:
26 avg 2024, 01:39
harden je napisao/la:
25 avg 2024, 23:03
Dilah je napisao/la:

Gluoosti ponovo, eto Mazra je imao veliku platu, pa je morao otići?? Najbolji desni, a ako hoćeš i lijevi, bek prodan budzaśto. Ima tu svega, nije 80K ljudi budala..
Mazra je svoju sudbinu potpisao onog trenutka kad je dao podrsku Palestini, ne znam jesi li taj dio prespavao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 avg 2024, 11:08

Potencijalno rješenje za odbranu je prebacit Palhinhu na štopera. Frajer 1.9m visok, zna s loptom, dobar u duelu, Kim-a vratiti u Seriju A ili tušnuti u EPL.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 26 avg 2024, 12:06

coelho41 je napisao/la:
26 avg 2024, 11:08
Potencijalno rješenje za odbranu je prebacit Palhinhu na štopera. Frajer 1.9m visok, zna s loptom, dobar u duelu, Kim-a vratiti u Seriju A ili tušnuti u EPL.
Pridodaš mu još Goretzku sa 1,89m i imaš štoperski tandem za narednih 5 god :crazy:

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 26 avg 2024, 13:22

S obzirom da je prvo kolo i nezgodno gostovanje realno pobjedom moramo biti zadovoljni...ali upitnika i previse.
Ja moram reci ovo gledanje Tela na klupi je previse...momak je bio najbokji na pripremama...jedini produzio ugovor dok su drugi trazili izgovore....i da ne dobije ni minut.
Pa brate ili je top talent i daj mu da igra ili ga pusti ...ako Jamal igra za Barcu i Spaniju sa 17 ili koliko vec zasto kod nas nema mjesta za Tela.
Ja bi ga volio vidjeti pa i na 9 umjesto Kejna bar zadnjih 15 min onq kontra na kraju da je Tel bio umjesto Kejna stigao bi do gola Kejn sa svojom brzinom jedva stigao loptu i bjezi do auta.
Odbrana tuga jedna...Palinha ako je doveden da bude taj osigurac daj ga da igra iza Kimicha i Pavlovica i cao.
Mada realno guzva u tom ofanzivnom djelu je ocigledna Coman Olise Ganabry Sane Tell Musiala Muller....ako budemo igrali sa trojicom u sredini svi ovi igraci konkurisu za dvije pozicije wingera previse bas.
Ili Kimicha stavi na beka u vezu Palinha Musiala pavlovic i naprijed onda opet imas Kejn Olise i moja zelja Tell a realnost Sane Ganabry Muller svi ispred njega.
Odbrana brate prvo Dejvis bi mi bio na klupi da je ono Lahm iz najboljih dana....
Sve u svemu mislim da ce sigurno sezona biti zanimljiva ali i tesko da ce sve biti kako treba bice itekako nezadovoljnih ako u ovih pqr dana ne ode Coman ili neko drugi.
Waner poceo sjajno i mogao bi biti nasa nova zvijezda samo.da nastavi ovako.
Ganabry realno igra dobro i ovakav nqm.sigurno moze pomoci.
Boye nije los ali upitno je kako ce to izgledati kada bude igrao protiv Mbapea ili Vinicijusa.
Kako god cekam naredno kolo vidjecemo koliko Company moze ovo srediti ili unaprijediti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2024, 14:23

Čeka nas duga i teška sezona odbrana je ubjedljivo najslabiji dio tima i tu se uradilo malo ili gotovo ništa.Primaćemo u prosjeku 3 gola po utakmici kao u zadnjoj sezoni sa Flickom.Pitanje je koliko napad može uraditi te ispravljati greške odbrane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 26 avg 2024, 19:48

Kingsley Coman has decided to leave Bayern before Friday's deadline day. His destination is not known yet, but several English clubs are interested.

I opet nece dovesti nikog do kraja prelaznog roka. Jos jedna uzbudljiva sezona ispred nas. :rol:

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 26 avg 2024, 20:21

Ma boli nas qurac za rezultatima, bitno je da se stedi na platama.
Nema veze sto je kompletna odbrana sastavljena od imbecila i luzera.
Jos kad Davies digne sidro na kraju sezone..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2024, 21:55

Sensei je napisao/la:
26 avg 2024, 19:48
Kingsley Coman has decided to leave Bayern before Friday's deadline day. His destination is not known yet, but several English clubs are interested.

I opet nece dovesti nikog do kraja prelaznog roka. Jos jedna uzbudljiva sezona ispred nas. :rol:
To su Telove minute, ima igraca u napadu dovoljno.

Ima ponudu iz Arabije.
Coman was one of several big earners that Bayern bosses told they can leave the club. The Frenchman has decided not to stay. His decision was made a few days ago [L'Équipe]

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 26 avg 2024, 22:43

Kad su vam otraga Mindža i Rupa normalno da se trpa, samo potpuno impotentni neće stavit nijednom. A za ocjenu Kompe je još prerano, tek nakon 10-tak kola moći će se nešto više reć.

Coman i Mazra su odlični igrači ali jako stakleni i zato se odluka o prodaji, koliko god bila teška, čini opravdanom. Što će ti igrač koji je pola sezone van stroja a pola druge polovice se bori uhvatit formu.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 avg 2024, 22:45

Izgleda da nam Coman ide, ništa zbogom momče. Baš si dugo bio, 9 godina, a nikad izrasti u pravu zvijezdu. Osim onog gola u finalu sve ostalo će biti brzo zaboravljeno. Jednostavno nije ostavio neki upečatljiv trag.
Meni bi bilo draže da je on ostao, a Sanea prodali. Ali ko nas pita...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 avg 2024, 22:51

Interesantna izjava Osimhena ili kako već, da je bio sretan kada ih je Kim napustio.
Tolika je napast bio na treningu, da napadačima nije dao disati.
Sistem u Napoliju je bio dosta drugačiji nego u Bayernu i to dolazi do izražaja.
Fula se desila u skautiranju i nije se vodilo računa o svemu.
Sada je na prodaju ako se neko pojavi.
Hoće. Kako da ne.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 avg 2024, 22:58

harden je napisao/la:
26 avg 2024, 21:55
Sensei je napisao/la:
26 avg 2024, 19:48

To su Telove minute, ima igraca u napadu

Jel tel napadac ili krilo?
Nece se naigrat sigurno u napadu osim u slucaju povrede nesretnog nam harija.
Zato ce ga nas vrsni znalac gurat na krilo gdje jal igro jal neigro nema koristi od njega.
Po mom misljenju ovaj odlazak kinga samo je na nasu stetu jer sad ide opet neka povreda od par mjeseci vjerovatno kuhara, pa onda sane par utakmica, mislim svima nama dobro poznat scenario.
Da se razumijemo dosta smo mi vecinom svi pisali o tome i svi se razumijemo, uprave svih klubova libo racku za navijace i njihovo misljenje to su njihovi klubovi i imaju pravo radit sta pozele a nase je samo da kupujemo karte suvenire i palamudimo po forumima.
Ja 25 godina pratim ovaj Bayern al debilniju prodaju od delihtove nisam vidio i nekako se oko kluba stvorila neka fuj atmosfera od **** preko zidova sve ide nekako naopako.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 avg 2024, 23:05

Ako je neko sinonim za ozljedu onda je to Coman. Meni pred očima slika kako pri svakom padu vrti prstima u krug i traži zamjenu.
Nema tu hljeba više.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 26 avg 2024, 23:09

Na temu Comana je sve bitno vec receno, dugo godina u Bayernu i svake godine se covjek nada da ce ispunit svoj puni potencijal, ali ga onda zadesi povreda i tako u krug. Odlazak mi nece tesko pasti, pogotovo ako ode kod arapa. Ako kojim slucajem i ostane, opet sve u redu jer mi je kao igrac i osoba bas ok, prizeman tip koji se nikad nije bunio, kad bi igrao davao je od sebe sve, simpatican momak.

Ostao ili otisao sumnjam da moze izdrzat pola godine bez povrede gdje god igrao, jednostavno takav tip igraca.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.