FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mk1008
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mk1008 » 26 avg 2024, 21:52

Kakav god bio, kakve god probleme imao ili ne, tome nije mjesto na forumu..
Ko smo mi da kopamo po ličnim stvarima bilo koga
Kako bi nama bilo da pročitamo negdje da nismo "stabilni", i ko smo mi da uopšte vršimo psihološke analize i procjene :crazy:
Eto realno malo
Hvala mu na svemu i nek mu je sretno u budućnosti i nastavku karijere. Ostalo nas se ne tiče
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 26 avg 2024, 21:54

Skojevska je napisao/la:
26 avg 2024, 20:41
Jel došo investitorrr
Jeste dosao ,ali cuo covjek da se na forumu spominju pistolji i psihicki nestabilne osobe pa je brze bolje pobjegao glavom bez obzira :opaopa: :opaopa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 avg 2024, 21:56

fukara87 je napisao/la:
26 avg 2024, 21:44
Skver je napisao/la:
26 avg 2024, 21:04
harden je napisao/la:
26 avg 2024, 20:54
Sta je bilo sa Kalesicem kad tako pisete?
Decka napravili "budalom" da bi napravili mjesto nekom svom igracu, bar da su to uradili na profesionalan i ljudski nacin, nego su i to uradili na diletantski nacin kao i sve sto rade, evo sad i po forumu njihov PR pise da je momak mentalno bolestan, a nije bio bolestan dok je bio najbolji nas igrac u federalnoj.
Otidji malo do uprave i raspitaj se prije nego lupas gluposti tu, znam sigurno bolje situaciju od tebe, momak je sam trazio raskid ugovora jer mu je saopsteno da se mora borit ako zeli u prvu postavu, lik totalno nespreman, u Stupcanici cak nije prva postava al bitno je lupat bez znanja
Koje uprave, ko su u upravi Slobode, kod koga da odem, i sljedece pitanje, da li je bio nespreman ili je bolestan?
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 26 avg 2024, 21:56

mk1008 je napisao/la:
26 avg 2024, 21:52
Kako bi nama bilo da pročitamo negdje da nismo "stabilni", i ko smo mi da uopšte vršimo psihološke analize i procjene :crazy:
Eto realno malo
Hvala mu na svemu i nek mu je sretno u budućnosti i nastavku karijere. Ostalo nas se ne tiče
:thumbup:
Da je jos uvijek nas igrac, ne bi se ovako pisalo.
Al posto nije, onda pljuvanje i ovakva prozivanja.
Bespotrebno skroz. Momku sve najbolje i to je to.
Volim tebe, više od sebe

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 26 avg 2024, 21:57

mk1008 je napisao/la:
Eto realno malo
E to je taj problem sto pokusavaju sa time da "uzdignu" sebe kod navijaca (u ovome slucaju) pa se to iznosi javno,umjesto da se na kulturniji nacin sve zavrsilo i da su se ogradili od izjave trenera kako momak ima 108 minuta u PLsa 27 god.
Niko ne gleda svoje greske nego greske drugih.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 avg 2024, 22:03

Skojevska je napisao/la:
26 avg 2024, 20:41
Jel došo investitorrr
Ni ne trazimo ga, šta nam fali ovako
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 avg 2024, 22:04

Rekli mu da se oglasi slobodno šta hoće, kad dobije raskid ugovora, ni to nije sačekao. Oglasio se ranije, za što ga komotno može klub tužiti, nije.

Radio neke stvari za koje ne moraš biti doktor da procijeniš stanje, to neću da iznosim.

Izvršili pritisak na trenera da ostane, baš radi njega, radi kluba, radi navijača, i on se sam otpiše bukvalno. Niko mu ni u jednom trenutku nije rekao da je otpisan, trebao je početi protiv Posušja, međutim on tu počinje da pravi scene i probleme i postavlja neke uslove.

Mislim da je klub ispao i više gospodski nego što je zaslužio,
svaka čast za igre i doprinos, više se ne slažemo, putevi se razilaze, sretno i završena priča.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2024, 22:05

Otisao Nalic trenercina i Dino Kalesic igracina i ljudi ih dizu u nebesa, e moji navijaci Slobode nije niko veci od kluba, dotakli smo dno, nama ne treba klub, jer pljuvanje po fejsu na stranici je zalosno i ismijavanje ljudi u klubu koji daju sve od sebe da klub stabilizuju, oni isti sto su pljuvali za par kola ce pisat bravo svaka cast i slicno ostanite onda pri istom stavu kad krenu pobjede
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 avg 2024, 22:06

Sretno mu, putevi se razilaze btw mentalni je bolesnik. :urnebes:
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 avg 2024, 22:09

mk1008 je napisao/la:
Eto realno malo
Tu su Aco i njegov guzni haver sa foruma da izvrse procjenu mentalnog stanja naseg najboljeg proslosezonskog igraca, nase je da odemo na utakmicu, da odemo do kluba damo neku ideju, pitamo kako su, dali sta treba, da podrzimo klub kupovinom clanske, sezonske i da 17 puta napunimo stadion, nas materijal, njihove ruke.
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 avg 2024, 22:13

Madal je napisao/la:
26 avg 2024, 22:06
Pa šta trebam reći, Dino hebem ti mater odlaziš i idi ne vraćaj se? Odlaziš i sretno kao i svakom ko odlazi kakav god si. Al' kad već vučete za jezik zašto nije ostao da vam se kaže

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2024, 22:22

simonknows je napisao/la:
26 avg 2024, 22:13
Madal je napisao/la:
Pa šta trebam reći, Dino hebem ti mater odlaziš i idi ne vraćaj se? Odlaziš i sretno kao i svakom ko odlazi kakav god si. Al' kad već vučete za jezik zašto nije ostao da vam se kaže
Šta im objasnjavas, onaj ko zeli da zna on ce i saznat, vec postali smo sve osim navijaca Slobode, nikakve podrske klub nema, jbs ba to ko vodi klub bar znam da se momci bore i rade dan i noc da poprave stanje koji su predhodnici napravili, misle da se Secer i dalje nesto pita oko kluba :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 avg 2024, 22:31

Ma veze ljudi nemaju, Beduin zna nešto i to je to. Ostalo ko zna bilo šta (skojevska, sunderland i ti), to i podržava. Ko veze nema lupa gluposti i pljuje da ispadne frajer i to je suština.

Pa ja sad ovdje da popljujem upravu bio bi najveći kralj ikad, ikona foruma. Ovdje je važno samo da pljuješ. Ovako sam persona non grata samo jer kažem da podržavam rad uprave. Haman ne smiješ imat svoj stav i mišljenje.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 avg 2024, 22:32

fukara87 je napisao/la:
26 avg 2024, 22:22
Madal je napisao/la:
Šta im objasnjavas, onaj ko zeli da zna on ce i saznat, vec postali smo sve osim navijaca Slobode, nikakve podrske klub nema, jbs ba to ko vodi klub bar znam da se momci bore i rade dan i noc da poprave stanje koji su predhodnici napravili, misle da se Secer i dalje nesto pita oko kluba :rol:
Pa napisi nam ovdje da i mi ostali znamo ko su ljudi koji su u upravi Slobode, ko cini upravni odbor, ko je predsjednik UO, ko vodi klub?
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 avg 2024, 22:34

Madal je napisao/la:
Nisam ja nista za Kalesica komentarisao jer ne znam pravu pricu. Ali daj ba drug, da je smijesno pisat kako je mentalni bolesnik a onda poslije hvala na svemu, sretno dalje, putevi se razilaze, jest :urnebes:
Nije sve za foruma.

I ne brani niko da podrzavate upravu samo cete naici na pitanja koja se vrte od kako su ovi preuzeli klub. A nemate nekih odgovora na njih. I mene su prozivali i **** dok smo tukli Gornjeg Rahica u federalnoj pa se ovdje svrsavalo.
-Beogradski sindikat

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 avg 2024, 22:36

Madal je napisao/la:
26 avg 2024, 22:34
Madal je napisao/la:
Nisam ja nista za Kalesica komentarisao jer ne znam pravu pricu. Ali daj ba drug, da je smijesno pisat kako je mentalni bolesnik a onda poslije hvala na svemu, sretno dalje, putevi se razilaze, jest :urnebes:
Nije sve za foruma.

I ne brani niko da podrzavate upravu samo cete naici na pitanja koja se vrte od kako su ovi preuzeli klub. A nemate nekih odgovora na njih. I mene su prozivali i **** dok smo tukli Gornjeg Rahica u federalnoj pa se ovdje svrsavalo.
Vidio si da sam odma u svom prvom postu napisao da je ružno što to kažem za momka, ali moram baš jer se ne zna prava priča. I onda sretno i gotovo.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 avg 2024, 22:38

Bosanac1997 je napisao/la:
26 avg 2024, 19:44
A zasto se onda ako je momak "psihicki"nestabilan ,produzio ugovor sa njim mozda mjesec prije ovog raskida i da li je ta njegova psiha razlog izostavljanja u pocetnoj postavi iako je bio ponajbolji igrac.
Mislim da se moglo prema momku ispasti korektnije ipak je Tuzlak,a i igrama je zasluzio da se na korektniji nacin rastanemo
Legendo, Dino Kalesic je iz mjesta Malešići, čitaj opština Gračanica. Ne lupetaj te gluposti Tuzlak i slicno.
Lp
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 avg 2024, 23:01

Posusje mlatnu Goska i izbi na vrh... Njih ne treba ganjati za opstanak, vec su sad predaleko... Igman, Gosk, Sloga, Velez, Radnik i mi... Vjerovatno su u tom zbiru 4 putnika u nizi rang. Jos jedna unaprijed bačena sezona,plus aktivni i nadolazeći troskovi..U ovom momentu imamo presirok rosteru koji treba placati, svaki mjesec... Od najjeftinije doguracemo do skupe ekipe, a da li ce cilj opravdati sredstvo, ili ce Sloboda narednu sezonu gostovati po Travniku, Banovićima, Bihaću...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 avg 2024, 23:16

HPCompaq je napisao/la:
26 avg 2024, 23:01
Posusje mlatnu Goska i izbi na vrh... Njih ne treba ganjati za opstanak, vec su sad predaleko... Igman, Gosk, Sloga, Velez, Radnik i mi... Vjerovatno su u tom zbiru 4 putnika u nizi rang. Jos jedna unaprijed bačena sezona,plus aktivni i nadolazeći troskovi..U ovom momentu imamo presirok rosteru koji treba placati, svaki mjesec... Od najjeftinije doguracemo do skupe ekipe, a da li ce cilj opravdati sredstvo, ili ce Sloboda narednu sezonu gostovati po Travniku, Banovićima, Bihaću...
Ako bagra ode iz kluba moze se napraviti pozitivan momentum ko god da dodje. Dobar dio navijaca bi se i vratio na Tusanj i pravila bi se pozitivna atmosfera narocito kad bi nova uprava to adekvatno iskomunicirala a ne ovi diletanti sto okrecu navijace protiv sebe od pocetka.
Dalje otpustit Maksimovica, nije on puno kriv ali dat mu nogu cisto radi novog, svjezeg pocetka i dovest Sablju pa da makar skupo kozu prodamo dok ispadamo.

Ako ostane ovo sivilo bojim se da je mrka kapa, treba nesto sto ce razbudit navijace i naelektrisat da se svi cupamo za opstanak zajedno.
-Beogradski sindikat

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 26 avg 2024, 23:19

26 avg 2024, 22:31
Ma veze ljudi nemaju, Beduin zna nešto i to je to. Ostalo ko zna bilo šta (skojevska, sunderland i ti), to i podržava. Ko veze nema lupa gluposti i pljuje da ispadne frajer i to je suština.

Pa ja sad ovdje da popljujem upravu bio bi najveći kralj ikad, ikona foruma. Ovdje je važno samo da pljuješ. Ovako sam persona non grata samo jer kažem da podržavam rad uprave. Haman ne smiješ imat svoj stav i mišljenje.
Neko te pita ko je uprava , ko upravlja i vodi klub ti po svom nastavio kako su samo ovi sto klimaju aplaudiraju upućeni i znaju a ostalo su neprijatelji i neznalice. Tvoj stav nije moj stav. Nemoj me ubjedjivati da se bore vraćajući neke dugove. Nikome ništa nisu vratili i ne izmiruju ni tekuće. Jedino šta će vratiti je našu Slobodu u niži rang
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.