FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 26 avg 2024, 23:27

Madal je napisao/la:
26 avg 2024, 23:16
HPCompaq je napisao/la:
26 avg 2024, 23:01
Posusje mlatnu Goska i izbi na vrh... Njih ne treba ganjati za opstanak, vec su sad predaleko... Igman, Gosk, Sloga, Velez, Radnik i mi... Vjerovatno su u tom zbiru 4 putnika u nizi rang. Jos jedna unaprijed bačena sezona,plus aktivni i nadolazeći troskovi..U ovom momentu imamo presirok rosteru koji treba placati, svaki mjesec... Od najjeftinije doguracemo do skupe ekipe, a da li ce cilj opravdati sredstvo, ili ce Sloboda narednu sezonu gostovati po Travniku, Banovićima, Bihaću...
Ako bagra ode iz kluba moze se napraviti pozitivan momentum ko god da dodje. Dobar dio navijaca bi se i vratio na Tusanj i pravila bi se pozitivna atmosfera narocito kad bi nova uprava to adekvatno iskomunicirala a ne ovi diletanti sto okrecu navijace protiv sebe od pocetka.
Dalje otpustit Maksimovica, nije on puno kriv ali dat mu nogu cisto radi novog, svjezeg pocetka i dovest Sablju pa da makar skupo kozu prodamo dok ispadamo.

Ako ostane ovo sivilo bojim se da je mrka kapa, treba nesto sto ce razbudit navijace i naelektrisat da se svi cupamo za opstanak zajedno.
Znali smo se cesto razdvojiti u misljenju, ali sto se tice Sablje apsolutno se slazem sa tobom, da bi podigao ekipu na veci level,i da bi to dosta bolje izgledalo nego sa ovim zalutalim Maksimom👍Pazi nesto taj Maksim kakav god bio, on košta Slobodu, broj 1 platom, broj 2 rezultatski 4 poraza, raspored ok tezak, ali znao si gdje dolazis, tako da ova opravdanja nisi proso pripreme, formirao ekipu itd po meni padaju u vodu, ali eto...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2024, 23:28

Hitman22 je napisao/la:
26 avg 2024, 23:19
simonknows je napisao/la:
26 avg 2024, 22:31
Ma veze ljudi nemaju, Beduin zna nešto i to je to. Ostalo ko zna bilo šta (skojevska, sunderland i ti), to i podržava. Ko veze nema lupa gluposti i pljuje da ispadne frajer i to je suština.

Pa ja sad ovdje da popljujem upravu bio bi najveći kralj ikad, ikona foruma. Ovdje je važno samo da pljuješ. Ovako sam persona non grata samo jer kažem da podržavam rad uprave. Haman ne smiješ imat svoj stav i mišljenje.
Neko te pita ko je uprava , ko upravlja i vodi klub ti po svom nastavio kako su samo ovi sto klimaju aplaudiraju upućeni i znaju a ostalo su neprijatelji i neznalice. Tvoj stav nije moj stav. Nemoj me ubjedjivati da se bore vraćajući neke dugove. Nikome ništa nisu vratili i ne izmiruju ni tekuće. Jedino šta će vratiti je našu Slobodu u niži rang
Pojma ti nemas druze, izvini al ne znas ustvari hoces samo da pises jer si samo protiv ljudi u klubu, plate uredno isplacene igracima i sve obaveze izmirene :wave:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 avg 2024, 23:39

Hitman22 je napisao/la:
Ma veze ljudi nemaju, Beduin zna nešto i to je to. Ostalo ko zna bilo šta (skojevska, sunderland i ti), to i podržava. Ko veze nema lupa gluposti i pljuje da ispadne frajer i to je suština.

Pa ja sad ovdje da popljujem upravu bio bi najveći kralj ikad, ikona foruma. Ovdje je važno samo da pljuješ. Ovako sam persona non grata samo jer kažem da podržavam rad uprave. Haman ne smiješ imat svoj stav i mišljenje.
Neko te pita ko je uprava , ko upravlja i vodi klub ti po svom nastavio kako su samo ovi sto klimaju aplaudiraju upućeni i znaju a ostalo su neprijatelji i neznalice. Tvoj stav nije moj stav. Nemoj me ubjedjivati da se bore vraćajući neke dugove. Nikome ništa nisu vratili i ne izmiruju ni tekuće. Jedino šta će vratiti je našu Slobodu u niži rang

Nije mene pitao. Mene kad pita dobit će imena članova uprave jer je to javno dostupan podatak. Samo treba znat guglat :urnebes:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 26 avg 2024, 23:49

Sloboda nema ni uprave ni skupštine to je jedina istina,jedino ima najgori niz u istoriji ali ako želite citati uspavanke za laku noć onda Simona preporučujem
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2024, 23:54

Hitman22 je napisao/la:
26 avg 2024, 23:49
Sloboda nema ni uprave ni skupštine to je jedina istina,jedino ima najgori niz u istoriji ali ako želite citati uspavanke za laku noć onda Simona preporučujem
Hajde laku noc, idi lezi smiri se malo skodi to po zdravlje :rol:

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 27 avg 2024, 01:48

Hitman22 je napisao/la:
26 avg 2024, 23:49
Pa ko je vodi onda?
SLOBODA ILI NIŠTA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2024, 08:22

fukara87 je napisao/la:
26 avg 2024, 23:28
Hitman22 je napisao/la:

Pojma ti nemas druze, izvini al ne znas ustvari hoces samo da pises jer si samo protiv ljudi u klubu, plate uredno isplacene igracima i sve obaveze izmirene :wave:
Shvatas li koliko ispadas smijesan ovakvom pisanjem? Evo nekoliko puta te pitaju ljudi, a ti kao odgovor pises kako nemaju pojma, lupaju gluposti i slicno. A znas li zasto? Zato sto ti ustvari nemas pojma, nego cekad da Simon ili neko drugi odgovori za tebe pa da likujes. Ili cekaj u PP da ti jave, jer tako obicno i "znate" o desavanjima u Slobodi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 08:36

Beduin je napisao/la:
27 avg 2024, 08:22
fukara87 je napisao/la:
26 avg 2024, 23:28
Hitman22 je napisao/la:

Shvatas li koliko ispadas smijesan ovakvom pisanjem? Evo nekoliko puta te pitaju ljudi, a ti kao odgovor pises kako nemaju pojma, lupaju gluposti i slicno. A znas li zasto? Zato sto ti ustvari nemas pojma, nego cekad da Simon ili neko drugi odgovori za tebe pa da likujes. Ili cekaj u PP da ti jave, jer tako obicno i "znate" o desavanjima u Slobodi.
Nemoj me bezveze citirati, jer ne zelim da se tebi pogotov pravdam ili nesto dokazujem, ja vrlo dobro znam ko sjedi u Upravi i ko su oni i sto bi ja ovdje pisao kad svaki navijac zna ko je Predsjednik, ko direktor i ko je u Upravi, ja sa Simonom nemam nista, ja bar odem do ljudi i saznam pravu istinu a vi citate samo po forumi, fejsu i slicno. Uzivaj care

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2024, 08:58

Odgovor kakav sam i ocekivao. 😂

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 27 avg 2024, 09:09

ja kako sam skontao ova uprava se povlaci jer su sve zasrali ali nece niko da ih zamjeni :D u slucaju da neko poslije njih uspije i malo se izdigne onda bi oni opet preuzeli da se igraju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 27 avg 2024, 10:36

Ko sjedi u Upravi?

Ko je predsjednik Kluba?

Ko sjedi u skupštini?

Kad ćemo moći vidjeti svi javno Statut Kluba?

Neko? Hvala.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2024, 11:34

Sad ce ti Fukara reci da nemas pojma i da odes kao i on do stadiona i saznas. On vec isao tamo i raspitivao se 😂😂😂😂

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 11:50

Beduin je napisao/la:
27 avg 2024, 11:34
Sad ce ti Fukara reci da nemas pojma i da odes kao i on do stadiona i saznas. On vec isao tamo i raspitivao se 😂😂😂😂
Ja sam stalno sa ljudima iz kluba i pricam sa njima tako da ne moram ni ici na stadion znam sta se desava, bezveze prozivas

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 avg 2024, 12:23

Ne čudi onda zašto skačeš za vrat svakom ko napiše kritiku za pomenute jazavce.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 12:24

baboedindzeko09 je napisao/la:
27 avg 2024, 12:23
Tako je brate moj, sta cu moram malo :thumbup:

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 27 avg 2024, 12:28

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
27 avg 2024, 10:36
Ko sjedi u Upravi?

Ko je predsjednik Kluba?

Ko sjedi u skupštini?

Kad ćemo moći vidjeti svi javno Statut Kluba?

Neko? Hvala.
E ovo ti je isti slucaj kao u seriji vratice se rode, kad onaj govori upravni odbor to sam ja,tako i nas aco glumi UO.
A za statut kluba moras otici direktno do stadiona i pitati :D

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 27 avg 2024, 12:29

fukara87 je napisao/la:
27 avg 2024, 12:24
baboedindzeko09 je napisao/la:
27 avg 2024, 12:23
Tako je brate moj, sta cu moram malo :thumbup:
Ma **** covjeka kad mu karakter nije labilan,isto tako i obraz :D :opaopa:

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 27 avg 2024, 13:27

Slobodas je napisao/la:
27 avg 2024, 09:09
ja kako sam skontao ova uprava se povlaci jer su sve zasrali ali nece niko da ih zamjeni :D u slucaju da neko poslije njih uspije i malo se izdigne onda bi oni opet preuzeli da se igraju
1000% tako :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 27 avg 2024, 14:21

Ne vidim zaista potrebu u dovodjenju ovolikog broja veznih igraca… prioritet bi bio jedan kvalitetan spic i jedno brzo krilo… I sad kao pojacanje Janketic koji je pored Igmana igrao u B. Podgorica od ozbiljnih klubova i pri tome u tom klubu u sezoni 20/21 odigrao 13 utakmica… i sad ti likovi kao kad dodju moraju igrati zato sto su novi i smatraju se nekim pojacanjima e smjesno jbt… ovoliki broj igraca na istim pozicijama ce dovesti samo do jos veceg nezadovoljstva u ekipi… smanji broj a povecaj kvalitet..

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 27 avg 2024, 14:25

Kuha se nesto... vraca se stari vuk.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.