Zna, zna.
I ugovor mu je produžen.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Benjo i Rahman bili povrijeđeni, ali i dalje korektna ekipa koja je bila prva ili druga čitavu polusezonu.
Najbolja je nedelja, ali ni petak nije toliko los. Realno ako nisi druga smjena, nemas sta drugo raditi petkom navecer.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 10:59Ovo se neko nama na kosti naklatio,termini svaki put radni dan.
Petak bar meni puno bolji nego nedjelja u 21h. Nedjelja navece mi nekako za kupanja i spremanja za radni ponedjeljakkempes je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:02Najbolja je nedelja, ali ni petak nije toliko los. Realno ako nisi druga smjena, nemas sta drugo raditi petkom navecer.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 10:59Ovo se neko nama na kosti naklatio,termini svaki put radni dan.
Bas vala, nedjeljom moze ali u 5, sve iza toga je tegoba. Petak u 9 je beton termin, dovoljno kasno i pocetak vikendabordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:15Petak bar meni puno bolji nego nedjelja u 21h. Nedjelja navece mi nekako za kupanja i spremanja za radni ponedjeljakkempes je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:02Najbolja je nedelja, ali ni petak nije toliko los. Realno ako nisi druga smjena, nemas sta drugo raditi petkom navecer.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 10:59Ovo se neko nama na kosti naklatio,termini svaki put radni dan..
Ma ja bi zabranio tekme poslije 8, sve poslije toga je kasno realno. Pogotovo zbog guzve pa i neki prekid ako bude i dok dodjes kuci ..boki86 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:28Bas vala, nedjeljom moze ali u 5, sve iza toga je tegoba. Petak u 9 je beton termin, dovoljno kasno i pocetak vikendabordobijeli je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:15Petak bar meni puno bolji nego nedjelja u 21h. Nedjelja navece mi nekako za kupanja i spremanja za radni ponedjeljak.
Ima nas kojima je skola do 8 navecerkempes je napisao/la: ↑27 avg 2024, 11:02Najbolja je nedelja, ali ni petak nije toliko los. Realno ako nisi druga smjena, nemas sta drugo raditi petkom navecer.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 10:59Ovo se neko nama na kosti naklatio,termini svaki put radni dan.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, MostarReds22, Rule_hz, Vanja8 i 138 gostiju.