Taj tvoj Virtu sa rekla/kazala stavovima je dobio odgovor na koje načine je moguće plaćati, ali taj tvoj Virtu kada dobije konkretan odgovor na njega se više ne referiše nego ide dalje muljati i kuhati. Kada ljudi iz svog džepa otplate dugove to je školski primjer, a nelegalno poslovanje je očekivati da ti građani KS otplaćuju dugove. PozzOrvel je napisao/la: ↑27 avg 2024, 15:52Pa fazon je sto je pocela prica o Zeljinim dugovima i to koliko Zeljo zaradjuje i slicno. A kad se dodje do sarajeva i covjek vam predoci fino napisano onda odjednom sto se o tome pise. Ako se vec ulazi u bilo koju raspravu onda znas koji argumenti mogu biti iskoristeni protiv tebe i onds ne pricas gluposti kao sto ovi vasi znaju lupati.bvsic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 15:20A mene zanima samo sta odrasli covjek ima od toga sta Sarajevo, zeljo, borac rade s parama i odakle im pare.
Kako to tebe mijenja i tice da li Sarajevo ima prosjecnu 2,5k il 10k.
Receno ti je iznesi svoje stavove i razloge i posalji u poresku nek pretresu klub opet i tjt.
Znaci nikog ne boli k. za tim parama i platama. Nase je da navijamo za svoje i idemo na utakmice (a kako citam ti ne ides)
Prestani da okupiras temu s kilometarskim postovima, smaras ukratko.
A ovaj ismir mirvic sa teme je upravu, kad jedan klub ulaze ostali ga moraju pratiti i tu nastaje konkurencija i progres. Samo sto je virto jos vise upravu jer po izvjestajima fc sarajevo ne ulaze money. A uz to nije uopste prica o ulaganju nego nelegalnom poslovanju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Vi ste gospodin, ne trebate biti na ovom forumu.IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:16Dugo ne zivim u BiH. Brzo mislim i pisem. Nekada je lakse napisati kako mi dodje umjesto da se trudim, provjeravam na Google kako ide ispravna rijec i slicno. Kao evo sad. To je za mene gubitak vremena, bitno da se razumijemo.
Te uvrede vise govore o vama nego o meni. Ja nikoga ne vrijedjam, ne znam zasto se mene stalno vrijedja. Poradite na komunikaciji![]()

-
- Kontakt:
Napraviti temu Zeljo vs Sarajevo, pa se tamo prepirite oko gluposti, cuj PL aktuelno, sarajevski klubovi nisu relevantan faktor ima 5g... Čolpa and Pilav likes this 
https://youtu.be/jJlwqnaO3HY?si=8Tj55rPQFz8PTLrz
🔴⚪️⚜️
🔴⚪️⚜️
-
- Kontakt:
Gospodine Mirvic, Vi ste sasvim fer i korektan forumas, pustite ove haters sto vas pljuju jer Vam zavide.IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:16
Dugo ne zivim u BiH. Brzo mislim i pisem. Nekada je lakse napisati kako mi dodje umjesto da se trudim, provjeravam na Google kako ide ispravna rijec i slicno. Kao evo sad. To je za mene gubitak vremena, bitno da se razumijemo.
Te uvrede vise govore o vama nego o meni. Ja nikoga ne vrijedjam, ne znam zasto se mene stalno vrijedja. Poradite na komunikaciji![]()
Jeste li upuceni mozda u problem u vezi ovog Cileanca Vargasa sto je trebao doci kod nas?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- IsmirMirvic
Valjda je papirologija zapela? Nisam upucen sta je tacno u pitanju.
Čisto da znaš: Ne odgovaram ti zbog tebe, nego zbog ostalih - jer ovdje ima ljudi raznih profila, koje svjesno dovodiš u zabludu, jer nisi normalan.IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:16Dugo ne zivim u BiH. Brzo mislim i pisem. Nekada je lakse napisati kako mi dodje umjesto da se trudim, provjeravam na Google kako ide ispravna rijec i slicno. Kao evo sad. To je za mene gubitak vremena, bitno da se razumijemo.
Ne vrijeđam te, nego ti pomažem. Trebao bi mi biti zahvalan, jer ti besplatno kažem da imaš šifru (mislim F60.4, ali nisam siguran, jer te ne poznajem.. i ni najmanje ne želim da te upoznam). Inače bi potrošio ogromne količine novca dok ti neki psihijatar ne bi rekao nešto slično. Ali eto, ovako bar imaš neku početnu tačku kad kreneš sa prijeko potrebnim liječenjem.
Sve i da je istina to što šupljiraš oko jezika - to nekom drugom. Također živim i radim u inostranstvu, također pričam više jezika - čak tri strana koristim u svakodnevnoj komunikaciji. Znaš, svaki ubogi dan pričam tri jezika.. mimo svog. Svoj pričam isključivo u kući.
Kako ja ne miješam riječi? Znaš kako?
Tako što nisam intelektualno ograničen. Nisam ni toliko blentav kao ti (klinički blentav - očito jesam onako poblentav, čim pišem sa luđacima poput tebe). Nemam komplekse koje ti imaš. Nisam bezobrazan. Ti to sve jesi, i to sam shvatio samo čitajući tvoje postove.
Moja ti je preporuka da se liječiš, jer ćeš ovim svojim nastupom (pretpostavljam da ovo nije jedino mjesto gdje radiš nešto slično) samo produbiti tu svoju šifru, te istovremeno produžiti agoniju u kojoj živiš. Totalno me boli qrac hoćeš li me poslušati.
Nastavi me kulirati, kao što si me dosad kulirao (što obojica znamo). Dobro si postupio, ti sa mnom nemaš o čemu pričati.
The saddest thing in life is wasted talent.
- IsmirMirvic
Kakva hrpa pretencioznih gluposti jedne isfrustrirane osobe koja uspostavlja diagnose preko foruma.
Od skoro pa djetinstva sam u SAD-u i ne znam dobro Bosanski. Preskacite moje postove ako vam smetaju.
Od skoro pa djetinstva sam u SAD-u i ne znam dobro Bosanski. Preskacite moje postove ako vam smetaju.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ti si mene, krembilu bolesni, citirao. Ja tebe nisam nikad. Citirao si me jer te šifra natjerala.
Ponavljam: Nisam ti ni odgovorio zbog tebe, nego zbog drugih.
Ponavljam: Nisam ti ni odgovorio zbog tebe, nego zbog drugih.
sta i ti pises eseje o frajeru. pun je forum raznih pacijenata, pogotovo ova tema gdje se na svakoj stranici psuju i vrijedjaju najsvetije moguce stvari.
sta ste uhvatili yebavat lika koji je normalan, kulturan i podijeli s vremena na vrijeme neku infromaciju koju ima, a ima ih. i sta ako ne zna jezik, ne zna ni onaj transfermarket maher, ne znaju mnogi.
idi doktore pregledaj stojka i pitarsam, yebem ti hipokrata.
sta ste uhvatili yebavat lika koji je normalan, kulturan i podijeli s vremena na vrijeme neku infromaciju koju ima, a ima ih. i sta ako ne zna jezik, ne zna ni onaj transfermarket maher, ne znaju mnogi.
Izaziva jarane, nije prvi put, i on to odlično zna. Samo je sad baš potrefio trenutak. Inače ga ignorišem, kao što ću i u budućnosti.svemalim1 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:01sta i ti pises eseje o frajeru. pun je forum raznih pacijenata, pogotovo ova tema gdje se na svakoj stranici psuju i vrijedjaju najsvetije moguce stvari.
Niđe veze da nešto glumim pametnjakovića.. post kao post, samo sam napisao šta mislim. Stvarno me ne interesuje šta ko piše, sve dok mene ne dira.
Sta se dešava u Mostaru? Kraj ljeta,turističke sezone...pa pojedinačnim incidentima se izaziva veći sukob koji je zaustavljen pred početak turističke sezone... prica oko političkih krpica ide u novu sezonu emitovanja.
haj dobro, nemoj zamjerit, nisam znao da ste se nesto kacili nekad. neozbiljno mi je davati dijagnoze ljudima. za mene vise nego normala forumas, melem na ranu po standardima ovog foruma gdje ima ogroman broj umobolnika i kretena.scholsey je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:14Izaziva jarane, nije prvi put, i on to odlično zna. Samo je sad baš potrefio trenutak. Inače ga ignorišem, kao što ću i u budućnosti.svemalim1 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:01sta i ti pises eseje o frajeru. pun je forum raznih pacijenata, pogotovo ova tema gdje se na svakoj stranici psuju i vrijedjaju najsvetije moguce stvari.
Niđe veze da nešto glumim pametnjakovića.. post kao post, samo sam napisao šta mislim. Stvarno me ne interesuje šta ko piše, sve dok mene ne dira.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cudi me da nijedan nas klub nije zaganjao onu budalu Gojaka, pisu portali da bi mogao u HNL.
Ma gluho bilo, ti i ja nemamo šta jedan drugom zamjeriti. Kažem ti, post kao post, glupost.. neko s nekim normalno diskutuje, neko nekome yebe mater, neko nekome lupi dijagnozu - sve je ovo zajebancija i gubljenje vremena.
Nejse, sve okej. Misliš šta misliš, mislim šta mislim. Tako nas i ne vrijeđaju iste stvari, niti svi jednako reagujemo na uvrede.

- svrakino1921
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 15:05Okay, nastavite sa sramocenjem i imbecilnim postovima.
Ljudi na ovom forumu su previse infantile za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju.
Selam i poštovanje gosp.Mirviću
Imam info da Željo počinje pravit južnu tribinu početkom zimske pauze
Dali je to tačno i možda Vi imate neki info u vezi juga
Hvala unaprijed
Gojak je prevelik problem i rizik. Ko imalo gleda karakter igraca nece ga dovesti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:33Cudi me da nijedan nas klub nije zaganjao onu budalu Gojaka, pisu portali da bi mogao u HNL.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Are you sure about thatNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:33Cudi me da nijedan nas klub nije zaganjao onu budalu Gojaka, pisu portali da bi mogao u HNL.

Nije mala cifra koja bi se trebala dati da ga privoliš, a sa sobom nosi dosta rizika.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Tacno ovdje covjek nema s kim normalno prodiskutovati
Dakle sazrijevamo kao ligaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 17:33Cudi me da nijedan nas klub nije zaganjao onu budalu Gojaka, pisu portali da bi mogao u HNL.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 28 gostiju.