Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2024, 23:46

HariTz je napisao/la:
15 avg 2024, 12:21
caffetin je napisao/la:
15 avg 2024, 09:05

pa kako takav strucnjak i analiticar zavrsi peruci guzice njemackim penzionerima? daj otkaz sportski svijet vapi za tvojim znanjem
Koji klinac nekoga prozivaš za analizu na sportskom forumu? Svi ovdje komentarišemo, analiziramo i pjevamo borbene.
Lik nije uvrijedio, nego napisao svoje mišljenje.. koje itekako ima smisla. Tahirović je podbacio i duel igra mu je u najbolju ruku upitna.

Što prije treba da ide i da bude standardan negdje. U ovim godinama treba da ima 30+ utakmica po sezoni.
Pogrijesio je da sam u Njemackoj.

Za nekoga ovo nije sportski forum nego prostor za "ispuhavanje".

Vjerovatno mu je ovo stoti racun na forumu pa vuce neke stare bolove neznanja.

Mozemo mi dizati nase igrace, treba bit objektivan. Tako su od Papeta napravili velikog trenera a on unistio zlatnu generaciju repke, te Tinu Sven Susica zvanog Inter predstavili kao da je Ronaldinho.

Manjak objektivnosti na forumu nije nikad nedostajalo. Isto Ahmedhodzic, momak igru drugu ligu, lani prvu gdje su primili 100+ golova a on stoper.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 08:05

Bas je porazavajuci i razocaravajuci tretman prema njemu od kraja sezone, ako ne i zadnji dio prosle sezone kad je stari Henderson uskocio.
Ne znam samo sta Ajax dobija sa ovim? Valjda su odmah trebali naci posudbu za njega ili na transfer listu da ga prodaju. A nisam upratio jel stavljen na transfer listu?

Pocela sezona, Tahirovic visi ni na nebu ni na zemlji, vec je u zaostatku sa igrama i formom sto se moze dodatno odraziti na psihu i formu mladog igraca. Bas steta, ali kao ovakav neka se zadovolji klupom i u reprezentaciji trenutno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 16 avg 2024, 08:50

Beduin je napisao/la:
16 avg 2024, 08:05
Bas je porazavajuci i razocaravajuci tretman prema njemu od kraja sezone, ako ne i zadnji dio prosle sezone kad je stari Henderson uskocio.
Ne znam samo sta Ajax dobija sa ovim? Valjda su odmah trebali naci posudbu za njega ili na transfer listu da ga prodaju. A nisam upratio jel stavljen na transfer listu?

Pocela sezona, Tahirovic visi ni na nebu ni na zemlji, vec je u zaostatku sa igrama i formom sto se moze dodatno odraziti na psihu i formu mladog igraca. Bas steta, ali kao ovakav neka se zadovolji klupom i u reprezentaciji trenutno.

Zavrsava transfer, samo malo sabura.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 08:53

Sindikat12 je napisao/la:
16 avg 2024, 08:50
Beduin je napisao/la:

To mi jedino ima smisla zasto ga se uopste ne svrstava u tim i stiti od potencijalne povrede i propadanja transfera. Nema mi druge logike.
Amin da sto prije ode gdje ce igrati, bez opterecenja lige i kluba jer je jos mlad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 avg 2024, 19:49

Daduli je napisao/la:
15 avg 2024, 22:22

Ti nisi do sad skontao da je caffetin ili Tahirović lično ili neko iz familije njegove?

Meni nije jasno šta administracija radi i ne banuje nije prvi put da psuje nekome.
Ma kakav on, nije napravio profil sa 13 godina, nema šanse :mrgreen:

Moguće da je neki rod, poznanik ili šta već.. ali i to čisto sumnjam.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 avg 2024, 20:03

Beduin je napisao/la:

Hoce li ga opet menadzer uspjet uvalit u dobar klub? Stvarno covjek radi vrhunski posao. Steta sto ne moze i igrat umjesto njega. Svaki trener do sada ga je otpisao.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 16 avg 2024, 20:41

Mogli je napisao/la:
16 avg 2024, 20:03
Beduin je napisao/la:

Hoce li ga opet menadzer uspjet uvalit u dobar klub? Stvarno covjek radi vrhunski posao. Steta sto ne moze i igrat umjesto njega. Svaki trener do sada ga je otpisao.
Haha, ima mozda najeceg agenta u evropi, transfer je top.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 24 avg 2024, 21:34

Ide u Parmu izgleda
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 25 avg 2024, 09:43

RajvoSA03 je napisao/la:
24 avg 2024, 21:34
Ide u Parmu izgleda

Odličan izbor je Parma. Klasičan klub i ne bi trebao imati problema izboriti se za svoje mjesto na sredini.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 avg 2024, 13:38

Mislim da je on ponuđen Parmi...a to je malo drugačije.
Vidjet ćemo šta će biti.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 avg 2024, 13:39

Hoće li uspjeti šta taj hudini od agenta
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 26 avg 2024, 23:20

Paok se spominje kao ozbiljna opcija. Ako ce dobiti pravu priliku a u medijima pise da mu nude i dobru platu za grcke standarde mogao bi biti dobar potez. Igrat ce evropsku ligu i Paok je trenutno mozda i najjaci u Grckoj. Problem svakako jeste cinjenica dosta prgav fudbal koji se igra tamo, dosadan uz puno sjeckanja igre a to je svakako velika mana naseg Benje. Uglavnom opcija ponestaje, ako je stigla ponuda Paoka zaista neka se ne misli nego neka ide. Nije to u odnosu na Ajax neka prevelika razlika u ovom trenutku.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 27 avg 2024, 00:09

Teska situacija, svi imaju pristup internetu i youtube, znaju za prevaru, agentu su svezane ruke.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 27 avg 2024, 07:50

da zaigra u holandiji u 2. ligi bolje nego da ne igra nikako. samo da ga ajax pusti, bar na posudbu.
Ajvatar

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 27 avg 2024, 08:39

katalinski je napisao/la:
27 avg 2024, 07:50
da zaigra u holandiji u 2. ligi bolje nego da ne igra nikako. samo da ga ajax pusti, bar na posudbu.
Najlogičnije je da ga puste na posudbu, uložili su oni dosta novca u njega, a nisu baš poznati kao klub koji bude u minusu na transferima.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 27 avg 2024, 12:09

Ne sikirajte se previse oko Benje. Kad imas dobrog menedzera ostalo je laganini.

”Kako saznaje **** iz menadžerskih izvora Tahirović je dobio preko 50 ozbiljnih ponuda.
Na stolu su ipak i ponude iz jačih liga. Naš reprezentativac kako saznajemo ima ponude dva kluba Serije A, jednog kluba Ligue 1, te jednog kluba iz Bundeslige.”

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 avg 2024, 12:59

Eto 300 ponuda hajde vise s pretjerivanjem za mene je upitno hoce li igdje preci do kraja prelaznog

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 avg 2024, 13:17

Ma nece nigdje ni otici na kraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 27 avg 2024, 20:19

Imam osjećaj da će potpisati za neki klub iz Italije. Šta će u grčkoj?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 12 gostiju.