Premijer liga BiH - aktuelno

Surreal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2024, 20:03

Gdje je američki biznismen pitarsam, da nije ban popio?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 27 avg 2024, 20:04

Surreal je napisao/la:
27 avg 2024, 20:00
Zaboravio si ubaciti koju riječ na engleskom
Trudim se da ne ubacujem jer vidim da sad i to smeta.

Izgleda smeta vise nego gnusne uvrede i postovi gdje se pominju ratne strahote.

Jos je smjesnije sto je puno ovih koji me sad vrijedjaju spamalo inbox trazeci informacije, pa kad sam dijelio onda oni izigravali insidere.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 27 avg 2024, 20:08

Surreal je napisao/la:
27 avg 2024, 20:03
Gdje je američki biznismen pitarsam, da nije ban popio?
Trpa maloljetnice po Dubrovniku :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2024, 20:09

IsmirMirvic je napisao/la:
27 avg 2024, 20:04
Jos je smjesnije sto je puno ovih koji me sad vrijedjaju spamalo inbox trazeci informacije, pa kad sam dijelio onda oni izigravali insidere.
Reci nam ko su, baš me zanima ko može biti tolika fukara.

Evo ja te od prvog dana branim, a ti meni danas da sam infantilni imbecil. Eto to mi je hvala. :geek:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2024, 20:11

Ja jesam ispao šupak prema Mirvi, ali sam mu se i izvinio, jbg ponijelo me :D

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 27 avg 2024, 20:16

Surreal je napisao/la:
27 avg 2024, 20:11
Ja jesam ispao šupak prema Mirvi, ali sam mu se i izvinio, jbg ponijelo me :D
Ma jesil to ti Bogati protiv mene? E qrac ćeš više dobiti medicinska pitanja na kvizu. :thumbdown: :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 27 avg 2024, 20:21

Virtu4l je napisao/la:
27 avg 2024, 20:09
Reci nam ko su, baš me zanima ko može biti tolika fukara.

Evo ja te od prvog dana branim, a ti meni danas da sam infantilni imbecil. Eto to mi je hvala. :geek:
U jednom od prvih postova na forumu sam napisao da nisam Gospodin Ismir Mirvic. Ja njega jako cijenim i licno poznajem, ali nisam on.

To nije sprijecilo moge da meni u privatne poruke psuju, po imenu, clanove porodice Gospodina Ismira Mirvica. I da pisu mnoge druge uvrede. I to navijaci Sarajeva vecinom. Onda ti isti dodju i zapitkuju me da podijelim info.

Mogao bih ja jos svasta otkriti sta se meni slalo u pp. Nisam ja bez razloga zatvorio poruke. Ali necu nista od toga raditi. Necu da privatizujem forum. Ne treba o meni ovdje da se prica.

Sto se vas tice, ja nemam nista protiv vas licno, ali vasa opsesija sa FK Sarajevo prelazi sve granice dobrog ukusa. Ako ste i opsjednuti, ne morate plasirati lazi. To je lose za nas cjelokupan fudbal. Meni je zao sto moram tako reci.

Nadam se da je post dobar gramaticki. Nemojte "mjaukati" pojedinci, kako se sada kaze. Potrudio sam se da bude 100% Bosanski.
Zadnja izmjena: IsmirMirvic, dana/u 27 avg 2024, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 27 avg 2024, 20:21

Surreal je napisao/la:
27 avg 2024, 20:00
Zaboravio si ubaciti koju riječ na engleskom
Trudim se da ne ubacujem jer vidim da sad i to smeta.

Izgleda smeta vise nego gnusne uvrede i postovi gdje se pominju ratne strahote.

Kao neko ko nikada nikog ne vrijeđa i bez obzira ko si i šta si, mora ti se priznati da imaš poprilično precizne informacije i ne vidim razlog da nekom smeta Engleski jezik koji je međunarodno/svjetski prihvaćen i priznat jezik. :) cheers
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 avg 2024, 20:28

27 avg 2024, 19:59
Puno puta sam napisao da nisam Gospodin Ismir Mirvic! Drugi par cipela je sto cijenim njegov lik i djelo.

Navijam za Sarajevo. To je moj club od rodjenja, nijedan drugi. Zivim u USA. Neka admin provjeri IP ako zeli.

Nemam nijedan drugi profil.

Info iz nekoliko nasih clubova imam sticajem okolnosti, ne mogu otkrivati kako. Od toga sto znam napisem mozda 20%, samo ono sto mislim da je provjereno, correctno i da nikome nece naskoditi.

Eto. Molim vas ostavite se mene vise. Nisam ja tema.
To sto koristiš neki VPN iz Amerike i ubaciš par rijeci na lošem engleskom, ne znaci da je iko toliko glup da ti povjeruje.

Osim ako u istom danu ne živiš na Floridi, u Teksasu i Califroniji, a najčešće pišeš od 1 do 7 ujutro. Kakav moraš biti mozak da ne skontas da se ne uklapaš po vremenskoj zoni :o :o

Ali eto, ima svega u bozijoj basci, pa možeš i ti malo dok ne primjetim da tvoje trolanje kontinuirano utice na temu… a trenutno utice, pa eto razmisli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2024, 20:32

E zaćera ti ga admin moj Ismire.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 avg 2024, 20:33

admin je napisao/la:
27 avg 2024, 20:28
Puno puta sam napisao da nisam Gospodin Ismir Mirvic! Drugi par cipela je sto cijenim njegov lik i djelo.

Navijam za Sarajevo. To je moj club od rodjenja, nijedan drugi. Zivim u USA. Neka admin provjeri IP ako zeli.

Info iz nekoliko nasih clubova imam sticajem okolnosti, ne mogu otkrivati kako. Od toga sto znam napisem mozda 20%, samo ono sto mislim da je provjereno, correctno i da nikome nece naskoditi.

To sto koristiš neki VPN iz Amerike i ubaciš par rijeci na lošem engleskom, ne znaci da je iko toliko glup da ti povjeruje.

Osim ako u istom danu ne živiš na Floridi, u Teksasu i Califroniji, a najčešće pišeš od 1 do 7 ujutro. Kakav moraš biti mozak da ne skontas da se ne uklapaš po vremenskoj zoni :o :o

Ali eto, ima svega u bozijoj basci, pa možeš i ti malo dok ne primjetim da tvoje trolanje kontinuirano utice na temu… a trenutno utice, pa eto razmisli
Don’t touch our president!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2024, 20:33

Scholsey te načeo, a admin te posla u forumsku penziju. Prije nego što se oprostiš, de nam koju bombu :mrgreen:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 27 avg 2024, 20:35

admin je napisao/la:

To sto koristiš neki VPN iz Amerike i ubaciš par rijeci na lošem engleskom, ne znaci da smo iko toliko glup da ti povjeruje.

Koristim 5G, valjda znate sta to znaci za promjene u IP. Nemam razlog da izmisljam i lazem da zivim u USA.

Moj Engleski nije los, to mi je prakticno maternji jezik. Ne vrijedjam nikoga i ne radim nista lose.

Ako mislite da sam troll, banujte me i prihvaticu to rado. Samo molim prije mene banujte psovace i ove sto spominju ratne strahote i unistavaju temu svako malo.

Zapravo, znate sta. Obecajte da cete banovati takve kad se pojave i ja cu banovati sam sebe i necu pisati na ovom forumu nikako.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 avg 2024, 20:36

Ismire bolan otkrit će one tvoje prijašnje naloge ušuti se i dalje imaš reputaciju među plavim dijelom foruma :D , recimo svrakino misli da si stvarno Ismir :mrgreen:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 avg 2024, 20:38

Ali zato onaj pitarsam promovise pedofiliju, poziva na nasilje, vrijedja zlatne ljiljane, raznorazne osobe kaci po forumu, on ne smeta, on ne trola temu :tokralju:

Ismir bar nikad nikoga nije uvrijedio, cak i na klosarske ispade na njegovoj temi je gospodski odgovorio.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 27 avg 2024, 20:38

Ako dirnes u fc sarajevo popit ces ban ako trolas dok s druge strane hulahopkica je trolao godinama i nastavit ce opet za sedmicu dvije i tesko ds ce se desiti neki ban dok ne unisti temu totalno kao sto je nedavno uradio.

Nego imal iko iz Bosne na ovom forumu ili ste svi iz dijaspore?

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 avg 2024, 20:40

pitarsam je ustvari adminov drugi nalog koji koristi kad se napije :mrgreen:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 avg 2024, 20:40

27 avg 2024, 20:35
admin je napisao/la:

To sto koristiš neki VPN iz Amerike i ubaciš par rijeci na lošem engleskom, ne znaci da smo iko toliko glup da ti povjeruje.

Koristim 5G, valjda znate sta to znaci za promjene u IP. Nemam razlog da izmisljam i lazem da zivim u USA.

Moj Engleski nije los, to mi je prakticno maternji jezik. Ne vrijedjam nikoga i ne radim nista lose.

Ako mislite da sam troll, banujte me i prihvaticu to rado. Samo molim prije mene banujte psovace i ove sto spominju ratne strahote i unistavaju temu svako malo.

Zapravo, znate sta. Obecajte da cete banovati takve kad se pojave i ja cu banovati sam sebe i necu pisati na ovom forumu nikako.
Ismire mi te volimo. Daj nam kakvu informaciju za naseg velikana

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 27 avg 2024, 20:40

QUARTERBACK je napisao/la:
27 avg 2024, 20:40
pitarsam je ustvari adminov drugi nalog koji koristi kad se napije :mrgreen:
Ili kad se otrijezni :wtf: :crazy:

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 27 avg 2024, 20:43

zeljovolimte je napisao/la:
27 avg 2024, 20:38
Ali zato onaj pitarsam promovise pedofiliju, poziva na nasilje, vrijedja zlatne ljiljane, raznorazne osobe kaci po forumu, on ne smeta, on ne trola temu :tokralju:

Ismir bar nikad nikoga nije uvrijedio, cak i na klosarske ispade na njegovoj temi je gospodski odgovorio.
Pa mislim da je @pedofilsam banovan.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 5 gostiju.