Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ovaj Agut mi je uvijek izgledao ko neko ko smrdi na cigare.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobar

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rune
Lik je za klasu lošiji igrač nego prošle godine.

Lik je za klasu lošiji igrač nego prošle godine.
mnogo puta. posljednji put sada na W, 2 sedmice nakon operacije koljena. igrao je sa napuknucima misica. cijelu drugu polovinu 2016 i 2017 je igrao sa povredom lakta i tvrdoglavo odbijao operaciju i mislio da ce proci samo od sebe. rjetko kada si 100% u vrhunskom sportu uvjek ima nekih sitnica, ovo su pobrojane samo neke krupnije stvari.MilanMladenovic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:59Ma ne sikiram se ja za Nolu nije nikad igrao ako nije na 100%alan_kardec je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:54Trening protiv Runea je prekinut zbog Novakove fizičke iscrpljenosti, a kasnije je i trening protiv Wawrinke prekinut kako bi se igrači premjestili na drugi teren i nesmetano nastavili da treniraju... Dakle nema nikakve priče o bilo kakvoj povredi niti je povredu iko pominjao, osim tebe ovdje.MilanMladenovic je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:49
Pravi sebi alibi za svaki slucaj. Ako kojim slucajem osvoji onda je on povrijedjen to uspio i mi ne opstajemo od GoatNo1-a
TheGoldenGOAT
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Iskreno sam prvi mislio da ce moci parirati koliko toliko Alcarazu i da kasni godinu u sazrijevanju za Alcarazom, ali nema od toga nista.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
On da bi počeo razmišljati o nekim rezultatima potrebno je da za početak okupi dobar tim oko sebe i da ne raskine ugovor s njima nakon 2 sedmice kao što je radio. Propuh je lik u glavi.MilanMladenovic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 10:23Iskreno sam prvi mislio da ce moci parirati koliko toliko Alcarazu i da kasni godinu u sazrijevanju za Alcarazom, ali nema od toga nista.
Tenis je odavno postao neinteresantan. Oprostaj Federera a zatim i povrede Rafe su doprinjele tome. Dva najveca igraca ikad fale, ovi ostali nisu toliko ni bitni sada. Jedino Sinner i Alcaraz.
Vise mi lici na ruskinju

7,5/10
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Druze ima 16 godina...
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ptica Fenix ce izgkeda brzo odleprsati nazad u Kanadu
Lijepo sam rekao da su na putu da budu kao zenski tenis. Evo veliki talenti Rune i Aliassime nisu u stanju ni prvo kolo proci.
Nikakve ja tu posebne zvizduke ne cujem, veci aplauz, a uostalom stadion poluprazan odjekuje sve vise nego bi trebalo 
Nego i Tsitsipas izleti van, kakav GS turnir, sve neki kvazi igraci

Nego i Tsitsipas izleti van, kakav GS turnir, sve neki kvazi igraci
Brat ne zna gdje se nalazi do sad. Skurcan je izgleda podobro, vratit će se sigurno.
Izgleda da ce i Janik brzo nazad kuci
, jos da i Alcaraz ispane pa da Novak kaze hvala i dovidjenja 

Grcka letva ispade, Khachanov koji je obecavao, Corica mlati deduka Mannarino.Mogli je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:16Lijepo sam rekao da su na putu da budu kao zenski tenis. Evo veliki talenti Rune i Aliassime nisu u stanju ni prvo kolo proci.

Dobro smo rekli da se NoVaxer namlatio slemova u konkurenciji laksoj od trulexa. Zato nikada nece biti najveci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.