Šteta što ga nije doveo onaj iz Londona.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:47Pokušali dovesti kriminalca. E svaka čast, realno.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Golem si Zeljeznicare
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Auh kakvo izdanje Manijaka u Tuzli, svjetlosnim godinama ispred svih u Bosni i Hercegovini cak i kada se odradi povratak u '80te

9:32 Culo se do Zivinica

- BegovicRamiz
- Kontakt:
nema vise Čile Mile
Evo ovaj nesuđeni potpis Čileanca za Željezničar je sve ono što klubovi ne trebaju raditi, niti slijediti ovakvu praksu - očigledno je da je bio ponuđen od neke menadžerske agencije, pa je uprava Željezničara odlučila da uđe u pregovore sa njim i da ga dovede, jer je navijačima općenito bitno ime, najbolji primjer smo mi i ja na čelu kolone - popljuvali smo Jovića bez razloga, nismo ga ni vidjeli, ali da se umjesto "Jović" preziva "Veiga", odmah bi bilo drugačije.
Za Romu je evo potpisao igrač iz Al-Hilala Abdulhamid, iako je ta suradnja sa Arapima okončana, ne bi bilo loše da nastavite sa ovakvim razvojem njihovih igrača, doslovno samo možete profitirati, a nije da nema tamo kvalitete, naročito za naše lige. Dobiješ igrača besplatno, ako se pokaže - prodaš ga i još zaradiš.
Za Romu je evo potpisao igrač iz Al-Hilala Abdulhamid, iako je ta suradnja sa Arapima okončana, ne bi bilo loše da nastavite sa ovakvim razvojem njihovih igrača, doslovno samo možete profitirati, a nije da nema tamo kvalitete, naročito za naše lige. Dobiješ igrača besplatno, ako se pokaže - prodaš ga i još zaradiš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
ma ovo je potez u stilu mirvica. on bi ovakvog igraca doveo. ili azmir mozda. mi ne smijemo ici tim putem. od ovih satro nekad velikih potencijala nema nista, samo prave sportiste traziti.Surreal je napisao/la: ↑27 avg 2024, 22:11Evo ovaj nesuđeni potpis Čileanca za Željezničar je sve ono što klubovi ne trebaju raditi, niti slijediti ovakvu praksu - očigledno je da je bio ponuđen od neke menadžerske agencije, pa je uprava Željezničara odlučila da uđe u pregovore sa njim i da ga dovede, jer je navijačima općenito bitno ime, najbolji primjer smo mi i ja na čelu kolone - popljuvali smo Jovića bez razloga, nismo ga ni vidjeli, ali da se umjesto "Jović" preziva "Veiga", odmah bi bilo drugačije.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ovaj ispunjava sve uslove da postane legendaHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:47Pokušali dovesti kriminalca. E svaka čast, realno.![]()
![]()
Možeš li mi onda ti objasniti kako je moguće da je u FK Sarajevo, po finansijskom izvještaju, prosječna plata 2.365 KM?IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 20:21Sto se vas tice, ja nemam nista protiv vas licno, ali vasa opsesija sa FK Sarajevo prelazi sve granice dobrog ukusa. Ako ste i opsjednuti, ne morate plasirati lazi. To je lose za nas cjelokupan fudbal. Meni je zao sto moram tako reci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li bio povratak u vrijeme prije nego sto su se baklje pocele paliti na utakmicama pa ih zato nije bilo ?

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Jel baš ovaj Cileanac propao jel je osudjivan lik,pa jel moguce
Onom Hervasu nekad ženu cuke napale pa nije ostao...ko smišlja ova ludila ovo je vec iznad normalnih okvira .

Onom Hervasu nekad ženu cuke napale pa nije ostao...ko smišlja ova ludila ovo je vec iznad normalnih okvira .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda da je neki mangup u pokušaju, prvo je jurio nekog lika autom po Santiagu, pa je valjda prebio ženu dok je igrao u Argentini. To je ono što ima na netu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovog delinkventa se nije smjelo pustiti ni da udje u drzavu.
Od ovih fudbalera Južnoamerikanaca ispade da su Brazilci jedini iole normalni.
Renan, Santos, Bruno Oliveira svi ostavili dobar utisak u svojim klubovima, o legendarnom Wagneru ne treba ni pričati. Ovi Čileanci, Kolumbijci, Peruanci su ublehaši.

Renan, Santos, Bruno Oliveira svi ostavili dobar utisak u svojim klubovima, o legendarnom Wagneru ne treba ni pričati. Ovi Čileanci, Kolumbijci, Peruanci su ublehaši.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Fakat jbt. Kako su ga uopšte pustili da izađe iz ČileTa..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 22:38Ovog delinkventa se nije smjelo pustiti ni da udje u drzavu.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem dok ne vidim sliku potiljkaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:19Druze, bitni ste, najjaci ste, nabijate komplekse, samo se vratite. Moram priznati da mi nedostaje kurcenje, kokodakanje, nadobudnost, hvalisavost. Eto vrati se barem ti killa, Kevelja tikillafrommanilla je napisao/la: ↑27 avg 2024, 19:41Najbitnije je da dokazujete da smo itekako relevantni i bitni, sto vam je bila glavna uzdanica proteklih godinaKao, niste bitni i to.
Sta vam nije jasno, metemo ispred svoje avlije, nismo k'o neki sto pokrivaju prasinu konstantno
I ko o cemu, Virto o bjezanju s foruma
Moze i Sir Klaf zvani Taldzija, nek se vrati i on, Stefe mu
![]()
Nisam kelner, **** mu misa, po milioniti put![]()

Kako da se vratim ako se upravo citiramo? Gdje, da ulazim u rasprave sa Pitarsam ili u ove vaše glupe diskusije?

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jel za njeg nedo pricao da ne izlazi aviona da ide Sa-Zg citav dan papire zavrsava?
A kad hocete vec te da vam mi Penita prodamo ?
A kad hocete vec te da vam mi Penita prodamo ?

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Jadnimi, Lekqqq1921 i 32 gosta.