Ma ovo koliko vidim pricaju trener i sportski direktor da odose...nebeskasila je napisao/la: ↑27 avg 2024, 20:54Fikro boss, svi su valjda pdonijeli ostavke iz uprave
I Zijo ode jer je on doveo ovu dvojicu.
Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ovo koliko vidim pricaju trener i sportski direktor da odose...nebeskasila je napisao/la: ↑27 avg 2024, 20:54Fikro boss, svi su valjda pdonijeli ostavke iz uprave
Sta si to rekaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:06Sta sam vam rekao, gdje ste sad veliki navijaci, evo ja lazni a izgleda sve kako sam reka
Mislis da ce Tahric dati svoje pare a ds ne izvuce nista? Nemoj biti naivan. Tahric je u klubu 20 godina i sad prica ksko nista ne valja. Nek je otisao, a i ovi sa njim. On kao nije znao da ce bitii svakakvih smicalica i da klub ima milion problemaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 avg 2024, 22:42Ismetov zahtjev je bio da udje sa ovim ljudima, najvise se tu uzdalo u Ziju Tahrica jel ima kes
Trener i SD podnijeli ostavku. Za njima otisao i Zijo jer je on doveo ovu dvojicu.
Najnepismeniji lik na kantonu. I toliki mrzitelj kluba samo jer nema koristi. Da mu Ismet sad plati 100KM vjerujte da bi svaki dan pisao sve najbolje za klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.