FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 19:26

Sky9 je napisao/la:
27 avg 2024, 19:18
Čudim vam se ja drugovi i drugarice, da toliko malo znate, ili možda ništa ne znate šta se dešava u klubu, a tako samouvjereno je.bete mame i slično ljudima.

Ne ide to tako, je.bi ga.
Reci im sky brate
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 27 avg 2024, 19:27

Nek napise ko zna nesto vise o ovim trenutnim spekulacijama, ako nećete ovdje moze i pp
Sta li se iza brda valja :crazy:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2024, 19:29

fukara87 je napisao/la:
27 avg 2024, 19:15
Dosadna je prica oko Azmira, opet se vracamo na isto svake godine
Prošli put ostavio dugove, ok.

Ali, sad kad bi napravio dug od npr. milion KM, bolja je opcija nego da se ispadne, pa moraš milion dati da uđeš...

Ne smijemo ispasti je.bo te život i sve. Pa konjic, posušje, doboj, gabela, široki imaju zajedno stanovnika ko trećina Tuzle.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2024, 19:33

fukara87 je napisao/la:
27 avg 2024, 19:26
Sky9 je napisao/la:
Čudim vam se ja drugovi i drugarice, da toliko malo znate, ili možda ništa ne znate šta se dešava u klubu, a tako samouvjereno je.bete mame i slično ljudima.

Reci im sky brate
Ma daj, nema smisla. Spustiti malo lopticu.

Eto i ja priznajem, žao mi bilo Kalesića, ali niko nije veći od Svetinje. Odj.ebi vala da si prime Ronaldinho...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2024, 19:37

Koliko god Azmirko pao finansijski, mogao bi dati garancije za je.beni opstanak u najgoroj ligi u Evropi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 27 avg 2024, 19:38

Sky9 je napisao/la:

A de mi reci sta im covjek treba reci nakon javnog ponizavanja "svojih" navijaca.
De mi navedi jedan klub da se ovako uprava ophodi prema navijacima ,a najvazniJa stvar je NAJGORI START U HISTORIJI KLUBA.Da li nakon svega ovoga covjek im treba aplaudirati i dizati ih u nebesa.
I jos jedna stvar,tuzno je sto su se tribine podjelile oko svega ovoga da ljudi sa zapada psuju Fukarama što se okrecu ledja igracima.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 avg 2024, 19:48

Na temi nista novo :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 27 avg 2024, 19:48

Power10 je napisao/la:
27 avg 2024, 17:00
FKBilder je napisao/la:
27 avg 2024, 16:50
Power10 je napisao/la:
27 avg 2024, 16:39

Druže, znaš šta je još veći problem? Što skupština može imati 3 člana. Dakle, NEKO može vladati klubom sa 2 poslušnika. Eh sad da ta trojica donose novac, ni po jada, ali šta ako se desi da trojica rukovode sa parama grada. Još veći problem je što je na sastanku kod Niksica bio i Lakic, koji je bio glavni u "ekspertnom timu" koji je " stavio u mirovanje" (citaj ugasio) KK Sloboda Dita
Pa sve moze kada su "oni "...i mjenjat stavke statuta, i skupstinu, i UO,i treba para od grada, a kada su drugi u pitanju, statut je jaci od dejtonskog sporazuma, ukidaj transu, skupstina je ko rimski senat i td..Ne moze Azmir sa svojih 9 ljudi ali mogu ova trojica sami sve :D Be moze Senad bahat ali ovi nas yebu ne vade...Meni je muka od dvolicnosti i igrica oko Slobode. Sve mi je jasno, eto sta cemo,kako imas ti neku ideju.
Statut se mora mijenjat i dozvoliti ljudima ulaz u klub. Dozvoliti INVESTIRANJE.
Jedini spas ja vidim u ukidanju transe, pa neka idemo u kantonalnu.
Rastjerat sve, prilagodit statut i lagano.
Jedina ozbiljna priča bi bila da Udruženje građana registruje DOO (zakonski moguće), pa da se u taj doo unese kapital. Doo radi po tržišnim principima (npr prodaja i kupovina igrača, razvoj sportske infrastrukture), a dobit se investira u Udruženje koje kao posebno pravno lice (i osnivač doo)i dalje postoji. Na taj način doo može isplaćivati dobit i vlasnicima bez bilo kakvih problema. To je jedino rješenje dok se ne promjeni / usvoji Zakon o sportu, po kojem bi svi klubovi bili isključivo doo. Jasno je da to nikome ne odgovara, jer svi klubovi imaju "poslice" od kojih se izvlače pare preko raznih donacija i transi
Mora se omogucit ulazak kapitala u klub, ljudi nece ako ne vide neki profit. Ovako ne ide.
Svi nesto stabiliziraju, vracaju necije dugove i tako u nedogled i sve u krug. Svi brane klub od nekoga u "nase "ime, ime navijaca a klub je ustvari najmanje nas.
I nije stvar jel hoce ko da dadne tih 1200 godisnje, ja znam barem 5 sa foruma odavdje koji bi,i mogu to dati a da se ne pocesu po dupetu. Problem je malo ozbiljniji i dublji.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 avg 2024, 19:57

Ne znam da je neko spominjao, Spaha se vratio na mjesto trenera juniora.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 20:11

Bosanac1997 je napisao/la:
27 avg 2024, 19:38
Sky9 je napisao/la:

A de mi reci sta im covjek treba reci nakon javnog ponizavanja "svojih" navijaca.
De mi navedi jedan klub da se ovako uprava ophodi prema navijacima ,a najvazniJa stvar je NAJGORI START U HISTORIJI KLUBA.Da li nakon svega ovoga covjek im treba aplaudirati i dizati ih u nebesa.
I jos jedna stvar,tuzno je sto su se tribine podjelile oko svega ovoga da ljudi sa zapada psuju Fukarama što se okrecu ledja igracima.
Druze moj ono nije uredu vjeruj mi, navijaci ulaze djaba na stadion, prave bakljadu na stetu kluba, onda okrecu ledja igracima i ako su stvarno borbeno igrali, ok protiv uprave si ali okrenut igracima ledja ja to nigdje nisam vidio, dotakli smo dno vjeruj mi, Fukara vec odavno nema na tribini al onih istinkih vjernih koji su promukli svaku tekmu na Sjeveru ili gostovanju

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 27 avg 2024, 20:13

DamirT je napisao/la:
27 avg 2024, 19:57
Ne znam da je neko spominjao, Spaha se vratio na mjesto trenera juniora.
seniori 12 mjesto 4to kolo 0 bodova GR 1 - 8 juniori 14 mjesto 3ce kolo 2 boda GR 4-5 kadeti 12 mjesto 3ce kolo 0 bodova GR 0- 13 pioniri 9 mjesto 3ce kolo 3 boda GR 2 - 8 To je sezona 24/25 Fk Sloboda Ako ko pamti gore neka kaze ja ne

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 avg 2024, 20:39

Sky9 je napisao/la:
27 avg 2024, 19:37
Koliko god Azmirko pao finansijski, mogao bi dati garancije za je.beni opstanak u najgoroj ligi u Evropi.
vidili smo prosle godine sa fk sloga simin han kako je prosao. :thumbup:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 avg 2024, 20:41

HPCompaq je napisao/la:
27 avg 2024, 20:39
Sky9 je napisao/la:
On makar ima veza da pokusa. Ovi niti imaju veza, niti para za to. A posteno ne mozemo ostati ove sezone.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 27 avg 2024, 21:37

DamirT je napisao/la:
27 avg 2024, 20:41
HPCompaq je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:
On makar ima veza da pokusa. Ovi niti imaju veza, niti para za to. A posteno ne mozemo ostati ove sezone.
Mozemo.
Evo uvezemo 3-4 pobjede za redom i eto nas tik iznad crte. Staj problem jarane

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 27 avg 2024, 21:44

Mislim da su veće šanse trenutno da na Tušnju svane pokretni krov ko na Wimbledonu nego da uvežemo 3-4 pobjede zaredom s ovom ekipom
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 avg 2024, 21:46

FKBilder je napisao/la:
27 avg 2024, 21:37
DamirT je napisao/la:
27 avg 2024, 20:41
HPCompaq je napisao/la:

Mozemo.
Evo uvezemo 3-4 pobjede za redom i eto nas tik iznad crte. Staj problem jarane
Samo protiv koga te 3-4 pobjede zaredom da ostvarimo? Svakom konkurentu gostujemo, a ovi najjaci nam dolaze. Svaki tim za nas je igrom Real Madrid trenutno.

Da se ne zavaravamo, protiv Zelje su uvijek ginuli, nebitno kakvu ekipu imali. Vidit cemo hoce li se ovako boriti protiv npr Sloge ili Veleza. Niko sretniji od mene ako se obistini ovo sto si ti napisao.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2024, 21:57

Zar Simon ne rece kako su mu igraci rekli da uopste ne dozivljavaju navijace (u kopu), da nemaju nikakvog efekta i nebitni su, ali ne valja kad im ti "nebitnjakovici" okrenu ledja kao vid protesta zbog 4 uzastopna poraza?

I jos kaze forumska Fukara kako nema na Sjeceru istinskih Fukara vise, a ja sad mogu nabrojati barem 5-6 njih koji pojedinacno imaju vise gostovanja nego forumska Fukara u zivotu utakmica u kopu sve ukupno. Al nek je on dao sebi nick Fukara, a ne d'o Bog u kop otici. 😂 sendvicari nasi dobri.

I ovog Azmira tacno iskopaju svaku put kad se pokrene prica o promjeni Upravu, postaje degutantno vise. Ali mi je veca simpa kad kaze Simon "eto otici cemo ako navijaci do zele", a navijaci od njih traze odlazak evo vise od godini dana. Ko koga ovdje ba handri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2024, 22:01

Mala posjecenost na utakmicama Slobode je jedan netacan argument. Imate recimo HNL gdje uvijek 3-4 ekipe imaju oko 1000 prosjek kada se oduzmu gostovanja BBB i Torcide. Svima na Balkanu je ljudstvo problem, a i nezainteresovanost.

Nije to Engleska liga gdje imas neke milionske gradove i gdje ekipe 2 i 3. lige imaju bazu od 500 hiljada ili milion navijaca.

Treba skontati da ljudi vole lozionu u BiH. Ides u tom pravcu, a ne u pogresnom da ocekujes da ljudi dodju na stadion i da bude pun stadion, a na terenu da nemas nikakvu lozionu. U pogresnom pravu se ide jer ovo kako oni rade samo otjeraju pola od onih sto dodju i kada nema lozione jer i oni ohlade bez rezultata.

I tako si ti dugogodisnjom nekonkurentnoscu ubio i sjever.

Ne mozes ti upravi objasniti da za Zvezdu navija 5 miliona Srba, a za Hajduk jedno 100 opcina. I opet zna biti kada je los protivnik da je pola stadiona prazno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2024, 22:12

Beduin je napisao/la:
27 avg 2024, 21:57
Zar Simon ne rece kako su mu igraci rekli da uopste ne dozivljavaju navijace (u kopu), da nemaju nikakvog efekta i nebitni su, ali ne valja kad im ti "nebitnjakovici" okrenu ledja kao vid protesta zbog 4 uzastopna poraza?

I jos kaze forumska Fukara kako nema na Sjeceru istinskih Fukara vise, a ja sad mogu nabrojati barem 5-6 njih koji pojedinacno imaju vise gostovanja nego forumska Fukara u zivotu utakmica u kopu sve ukupno. Al nek je on dao sebi nick Fukara, a ne d'o Bog u kop otici. 😂 sendvicari nasi dobri.

I ovog Azmira tacno iskopaju svaku put kad se pokrene prica o promjeni Upravu, postaje degutantno vise. Ali mi je veca simpa kad kaze Simon "eto otici cemo ako navijaci do zele", a navijaci od njih traze odlazak evo vise od godini dana. Ko koga ovdje ba handri.
Nemoj da sam sebe lazes druze, i ja bi volio da je brojno stanje na Sjeveru dobro ali nije vev odavno, u u kopu su sve mahom djeca, i mozda po neki stariji navijac, a to koliko ja imam gostovanja nema potrebe da se bilo skim poredim, ja znam koliko sam ih bio i gdje sam sve isao da gledam Slobodu, dajem sebi za pravo da se nazivam fukarom jer sam bio u kopu na Istoku stajanje, na D tribini i na Sjeveru, a sto se tice gostovanja bio sam u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Banja Luci itd, manje gradove necu spominjat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2024, 22:49

HPCompaq je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:
Preočito je bilo da je htio ispasti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.