Hvala. Sretan Dani Olmo svima koji slave.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Espina će sanjati Yamala večeras, prolazi ga kako hoće 
A inace, kad si okrenut ledjima, a lopta previsoka, sta se radi? Bukvalno je jedva dotako covjek.
Joj kakvi sve duduci imaju mogucnost javno iznositi gluposti.
Vidim i Kunde je sad spor i los. A nije bio prije par dana, kad Williamsa strpa u dzep.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 avg 2024, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ignorisat cemo da je rukom zastopao loptu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Čuj žuti karton. Pa **** te grob bezobrazni sudijski.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako ovo nije crveni, jbm vam majku sudijsku 
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka sam snosi troskove lijecenja kad mu je toliki cejf da spusta stucne
Don't believe the hype.
Jamal se poigrava (sa protivnicima), evo vec 3 kola.
Plasio sam se kako ce se odraziti sav ovaj hajp na njega i kako ce odgovoriti vecim ocekivanjima. Navijaci vise na njega ne gledaju kao na dijete, nego kao na glavnog igraca u ekipi.
Kako je poceo sezonu, cini se puno bolji igrac nego prosle sezone je bio. Nevjerovatan napredak, talenat i psiha.
Plasio sam se kako ce se odraziti sav ovaj hajp na njega i kako ce odgovoriti vecim ocekivanjima. Navijaci vise na njega ne gledaju kao na dijete, nego kao na glavnog igraca u ekipi.
Kako je poceo sezonu, cini se puno bolji igrac nego prosle sezone je bio. Nevjerovatan napredak, talenat i psiha.
Ja sam među njima, ne zbog Olmovog kvaliteta, već jer je pojačavanje nekih drugih pozicija bilo prioritetnije.
A jbg dosta mladjih igraca nosi spustene. Evo Fermin i Bernal isto...akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 23:21neka sam snosi troskove lijecenja kad mu je toliki cejf da spusta stucne
Upravo tako, Yamal je već sad glavni i najbolji igrač ekipe.Evander je napisao/la: ↑27 avg 2024, 23:25Jamal se poigrava (sa protivnicima), evo vec 3 kola.
Sviđa mi se i Bernal, ima grešaka, ali može se napraviti igrač od njega.
I da, večeras je Olmo zakucao Ferrana na klupu
Bipolarna odbrana. Bez greške igraju i onda komplet ispadnu ko amateri. Tako dva tri puta večeras
Inigu svaku utakmicu lisice na ruke. **** ga mahanje za ofsajd. Koliko smo golova samo primili jer idioti glume sudije.
Ma Bernal ne da je dobar, vec odlican
steta ako bude teza povreda, momak igra.
3/3 zasad, 9 bodova na otvaranju sezone
3/3 zasad, 9 bodova na otvaranju sezone
Sreća pa Palazon ne zna, kolega mu jednim dodavanjem izbaci cijelu odbranu, ko da je Xavi
Uglavnom nastavlja se primanje golova svaku utakmicu, ali je ovaj put napadačka igra bila dobra. Olmo MOTM zasluženo, okrenuo tekmu
Ovako se igra kad se trci i kada moze da se trci. Lewandowski ne ide bespotrebno na sredinu da izigrava plejmejkera. Napada se kroz dubinu sve vise i vise i sve je manje onih silnih nabacaja. Vidi se Flickov potpis. Izmjene se rade na vrijeme i drugo poluvrijeme u sve tri utakmice do sada je bilo bolje od prvog. Presing je prisutan. Prvi put nakon dugo vremena ne strahujes da ćeš primiti gol. Samo moze bolje od ovoga a ovo večeras je bilo poprilično dobro