Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sretna rodjendan Devil, sve najbolje
!
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nisam baš u toku sa ovim najnovijim informacijama o suspenziji fudb. saveza,hoće li naša repka nastaviti sa kvalifikacijama ili ne?
- moustapha
- Kontakt:
99% da nece.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nisam baš u toku sa ovim najnovijim informacijama o suspenziji fudb. saveza,hoće li naša repka nastaviti sa kvalifikacijama ili ne?
#divovi
e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
e hvala puno care...valjda ce raditidrH(za PES 6) je napisao/la:Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Donnie Darko
- Kontakt:
old school avatar
kako sam pozelio blenut ko budala u njega dvije, tri minute 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan đavole
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja žalost. Čovjek počinio samoubistvo bacivši se sa 9. sprata. Iza sebe je ostavio malu djevojčicu (prije mjesec dana mu je umrla supruga).
Čovjek je živio u zgradi do moje. Fakat se syebeš kad čuješ takve stvari. Fakat. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Tuga,jbteMonolog je napisao/la:Koja žalost. Čovjek počinio samoubistvo bacivši se sa 9. sprata. Iza sebe je ostavio malu djevojčicu (prije mjesec dana mu je umrla supruga).Čovjek je živio u zgradi do moje. Fakat se syebeš kad čuješ takve stvari. Fakat.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
10. Bilo je i na vijestima. Cak su prikazali i zastrasujuci snimakspielführer_21 je napisao/la:Tuga,jbteMonolog je napisao/la:Koja žalost. Čovjek počinio samoubistvo bacivši se sa 9. sprata. Iza sebe je ostavio malu djevojčicu (prije mjesec dana mu je umrla supruga).Čovjek je živio u zgradi do moje. Fakat se syebeš kad čuješ takve stvari. Fakat.
Koliko djevojčica ima godina?
Tuga.
- neutralan__
- Kontakt:
Kako je lijepo kada ocistis profil na fb-u od svih sr.anja 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
pa pise da ima troje djece ???spielführer_21 je napisao/la:Tuga,jbteMonolog je napisao/la:Koja žalost. Čovjek počinio samoubistvo bacivši se sa 9. sprata. Iza sebe je ostavio malu djevojčicu (prije mjesec dana mu je umrla supruga).Čovjek je živio u zgradi do moje. Fakat se syebeš kad čuješ takve stvari. Fakat.
Koliko djevojčica ima godina?
jadna djeca, sta ce sad bez roditelja ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Samoubistvo je kukavičluk
Cigane sretan rođendan

Cigane sretan rođendan
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
koliko je 700 dinara,nasih maraka 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
15Faraon iz Visokog je napisao/la:koliko je 700 dinara,nasih maraka
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- legenda reala
- Kontakt:
ghdje sthe ljudhi ????jestel živhi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Giuseppe1 i 4 gosta.