Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zayebo u svojoj dezavi i gdje cu, sta cu, ma u zeljkana. Kod svojih je najbolje...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E tu si. Na tebe sam mislio.
Suvorov je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:13I ja ovo nikad necu shvatiti. Ako ste imali dobru koreografiju, brojnost, ovo ono, sacekajte da vas drugi pohvale, a ne sami sebe.
Ima onaj jedan sto kaci izdanja Manijaka, i uvijek napise, najbolji, najorganizovaniji, naj ovo, naj ono. Cak su mu i njegovi poceli skretati paznju da je idiot.![]()
Šta tačno imate protiv @IsmirMirvic? Čovjek je napisao da nije on, ne vrijeđa nikoga, ima dobre informacije, normalno piše. Stvarno mi nije jasno šta imate protiv njega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Posto ce ove sezone pitanje najposjecenijeg tima biti rijeseno prije 15 kola, sta mislite ko ce biti drugi najposjeceniji hoce li pitari uspjeti zadrzati svoje omiljeno mjesto po posjecenosti ili ce ih skinuti neko od Mostaraca? A mozda i Borac ako im krene u evropi nije nemoguce da skinu pitare sa drugog mjesta.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Ne izmisljaj, ziv bio, cuj navijaci Zeljeznicara mu govore da je idiot jer kaze ono sto je cinjenica, a ona glasi da je TM ubjedljivo najjaca, naorganizovanija i nabrojnija grupa u BiH i pritom postavi klip navijanja. Mozda mozes naci nekog debila koji se predstavlja kao navijac Zeljeznicara, jer takvih ima, al' to je maksimum. Postavi ko je to pisao, bas me zanimaSuvorov je napisao/la: ↑28 avg 2024, 00:41
E tu si. Na tebe sam mislio.
Suvorov je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:13I ja ovo nikad necu shvatiti. Ako ste imali dobru koreografiju, brojnost, ovo ono, sacekajte da vas drugi pohvale, a ne sami sebe.
Ima onaj jedan sto kaci izdanja Manijaka, i uvijek napise, najbolji, najorganizovaniji, naj ovo, naj ono. Cak su mu i njegovi poceli skretati paznju da je idiot.![]()
Bil' vi pisali za nekoga ko je hvalio Lesinare dok ih Manijaci, fakticki, nisu ugasili
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakav ljakse, makar teska srca priznaj da je odradjeno vrhunski
-
JackieChan
- Kontakt:
Pun kop manijaka na tusnju, pa to evropa nije vidjela!Meraak1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 01:14
Kakav ljakse, makar teska srca priznaj da je odradjeno vrhunski

NEMA NAZAD
- bagniadiluca
- Kontakt:
Godina Gospodnja 2024, a dva Sarajevska džemata se prepiru koga je više bilo u Tuzli 
LETS GO FIGHTER
tamam se onda mozete pridruziti Lendricu kod Vječne,da proslavite zajednosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 00:51Posto ce ove sezone pitanje najposjecenijeg tima biti rijeseno prije 15 kola, sta mislite ko ce biti drugi najposjeceniji hoce li pitari uspjeti zadrzati svoje omiljeno mjesto po posjecenosti ili ce ih skinuti neko od Mostaraca? A mozda i Borac ako im krene u evropi nije nemoguce da skinu pitare sa drugog mjesta.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- TurkishAirlines
Da li je istina da ste vi, Ismire Mirvicu, navijac zeljeznicara od malena i da ste nsta zlocasto uradili prije nekoliko mjeseci kako bi svoj sadasnji klub gurnuli u nezgodnu poziciju?IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:16Dugo ne zivim u BiH. Brzo mislim i pisem. Nekada je lakse napisati kako mi dodje umjesto da se trudim, provjeravam na Google kako ide ispravna rijec i slicno. Kao evo sad. To je za mene gubitak vremena, bitno da se razumijemo.
Te uvrede vise govore o vama nego o meni. Ja nikoga ne vrijedjam, ne znam zasto se mene stalno vrijedja. Poradite na komunikaciji![]()
Pitam za druga
Mozete odgovoriti i kad padne noc u AmeriKi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ako odlucimo pripaziti onog balijandera kao sto ste vi, imat cemo 75k po utakmicisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 00:51Posto ce ove sezone pitanje najposjecenijeg tima biti rijeseno prije 15 kola, sta mislite ko ce biti drugi najposjeceniji hoce li pitari uspjeti zadrzati svoje omiljeno mjesto po posjecenosti ili ce ih skinuti neko od Mostaraca? A mozda i Borac ako im krene u evropi nije nemoguce da skinu pitare sa drugog mjesta.
Ali nismo od tog posla, nama je 25k napunit ko komentar napisat, pustit cemo bogove brojki da to rjesavaju
NEMA NAZAD
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Gdje je Vargas, je li deportovan? 
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
**** je 25k, nama je 35k protiv newcastla dovoljno za sva vremena da nikad vise ne spomenes evropu. Al znas sta je prelijepo majstore, sto ja znam da bi vi sve dali da budete jednu sezonu najposjeceniji, pa ste prosle sezone protiv sloge prvo kolo kad vas 5000 nije bilo pisali 9000 i opet ste zavrsili na cvrstom drugom mjestu. A tad ste upravo na ovom mjestu pisali da priznate samo sto je delegat stavio iako je svima bilo jasno da vam dodaje po 3000 4000 ljudi. A sad kad cemo vas opet u 5 kolu rijestiti ko i prethodnih godina na delegata se vadis. Nemoj biti zavidan i nemoj da ti je krivo, budi ponosan sto cete uvijek biti drugi najposjeceniji, i to je uspjeh neke vrste. Nama je ove sezone aBd 5 zaredom da cemo biti najposjeceniji vi niste nikad bili 2 put zaredom. Mi cemo se ove sezone boriti sa Hajdukom, Zvezdom i Dinamom za najposjecenije na balkanu, vi cete se boriti sa Posusjem, Velezom i Borcem za drugo u Bosni. Mozda za nekih 10 godina ako se bas potrudite budete najposjeceniji u citavoj sezoni. Mozda¿holyman je napisao/la: ↑28 avg 2024, 09:39Ako odlucimo pripaziti onog balijandera kao sto ste vi, imat cemo 75k po utakmicisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 00:51Posto ce ove sezone pitanje najposjecenijeg tima biti rijeseno prije 15 kola, sta mislite ko ce biti drugi najposjeceniji hoce li pitari uspjeti zadrzati svoje omiljeno mjesto po posjecenosti ili ce ih skinuti neko od Mostaraca? A mozda i Borac ako im krene u evropi nije nemoguce da skinu pitare sa drugog mjesta.![]()
Ali nismo od tog posla, nama je 25k napunit ko komentar napisat, pustit cemo bogove brojki da to rjesavaju![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- Meraak1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2024, 22:24Možeš li mi onda ti objasniti kako je moguće da je u FK Sarajevo, po finansijskom izvještaju, prosječna plata 2.365 KM?IsmirMirvic je napisao/la: ↑27 avg 2024, 20:21Sto se vas tice, ja nemam nista protiv vas licno, ali vasa opsesija sa FK Sarajevo prelazi sve granice dobrog ukusa. Ako ste i opsjednuti, ne morate plasirati lazi. To je lose za nas cjelokupan fudbal. Meni je zao sto moram tako reci.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A šta bi čiko dao za 1 titulu, a? Priznaj, dug post, pravi ste džematsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:35**** je 25k, nama je 35k protiv newcastla dovoljno za sva vremena da nikad vise ne spomenes evropu. Al znas sta je prelijepo majstore, sto ja znam da bi vi sve dali da budete jednu sezonu najposjeceniji, pa ste prosle sezone protiv sloge prvo kolo kad vas 5000 nije bilo pisali 9000 i opet ste zavrsili na cvrstom drugom mjestu. A tad ste upravo na ovom mjestu pisali da priznate samo sto je delegat stavio iako je svima bilo jasno da vam dodaje po 3000 4000 ljudi. A sad kad cemo vas opet u 5 kolu rijestiti ko i prethodnih godina na delegata se vadis. Nemoj biti zavidan i nemoj da ti je krivo, budi ponosan sto cete uvijek biti drugi najposjeceniji, i to je uspjeh neke vrste. Nama je ove sezone aBd 5 zaredom da cemo biti najposjeceniji vi niste nikad bili 2 put zaredom. Mi cemo se ove sezone boriti sa Hajdukom, Zvezdom i Dinamom za najposjecenije na balkanu, vi cete se boriti sa Posusjem, Velezom i Borcem za drugo u Bosni. Mozda za nekih 10 godina ako se bas potrudite budete najposjeceniji u citavoj sezoni. Mozda¿holyman je napisao/la: ↑28 avg 2024, 09:39Ako odlucimo pripaziti onog balijandera kao sto ste vi, imat cemo 75k po utakmicisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 00:51Posto ce ove sezone pitanje najposjecenijeg tima biti rijeseno prije 15 kola, sta mislite ko ce biti drugi najposjeceniji hoce li pitari uspjeti zadrzati svoje omiljeno mjesto po posjecenosti ili ce ih skinuti neko od Mostaraca? A mozda i Borac ako im krene u evropi nije nemoguce da skinu pitare sa drugog mjesta.![]()
Ali nismo od tog posla, nama je 25k napunit ko komentar napisat, pustit cemo bogove brojki da to rjesavaju![]()
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Za titulu bi ciko bubreg dao (najmanje). Nemoj mi oko dzemata i navijanja pisemo na ss.ba forumu.Morgen19 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:48A šta bi čiko dao za 1 titulu, a? Priznaj, dug post, pravi ste džematsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:35**** je 25k, nama je 35k protiv newcastla dovoljno za sva vremena da nikad vise ne spomenes evropu. Al znas sta je prelijepo majstore, sto ja znam da bi vi sve dali da budete jednu sezonu najposjeceniji, pa ste prosle sezone protiv sloge prvo kolo kad vas 5000 nije bilo pisali 9000 i opet ste zavrsili na cvrstom drugom mjestu. A tad ste upravo na ovom mjestu pisali da priznate samo sto je delegat stavio iako je svima bilo jasno da vam dodaje po 3000 4000 ljudi. A sad kad cemo vas opet u 5 kolu rijestiti ko i prethodnih godina na delegata se vadis. Nemoj biti zavidan i nemoj da ti je krivo, budi ponosan sto cete uvijek biti drugi najposjeceniji, i to je uspjeh neke vrste. Nama je ove sezone aBd 5 zaredom da cemo biti najposjeceniji vi niste nikad bili 2 put zaredom. Mi cemo se ove sezone boriti sa Hajdukom, Zvezdom i Dinamom za najposjecenije na balkanu, vi cete se boriti sa Posusjem, Velezom i Borcem za drugo u Bosni. Mozda za nekih 10 godina ako se bas potrudite budete najposjeceniji u citavoj sezoni. Mozda¿
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koji stadion Tojsici, Kikaci ili Orahovica
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Naši simpatizeri su se zasitili GOŠKa radnika i slobode,sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:52Za titulu bi ciko bubreg dao (najmanje). Nemoj mi oko dzemata i navijanja pisemo na ss.ba forumu.Morgen19 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:48A šta bi čiko dao za 1 titulu, a? Priznaj, dug post, pravi ste džematsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:35
**** je 25k, nama je 35k protiv newcastla dovoljno za sva vremena da nikad vise ne spomenes evropu. Al znas sta je prelijepo majstore, sto ja znam da bi vi sve dali da budete jednu sezonu najposjeceniji, pa ste prosle sezone protiv sloge prvo kolo kad vas 5000 nije bilo pisali 9000 i opet ste zavrsili na cvrstom drugom mjestu. A tad ste upravo na ovom mjestu pisali da priznate samo sto je delegat stavio iako je svima bilo jasno da vam dodaje po 3000 4000 ljudi. A sad kad cemo vas opet u 5 kolu rijestiti ko i prethodnih godina na delegata se vadis. Nemoj biti zavidan i nemoj da ti je krivo, budi ponosan sto cete uvijek biti drugi najposjeceniji, i to je uspjeh neke vrste. Nama je ove sezone aBd 5 zaredom da cemo biti najposjeceniji vi niste nikad bili 2 put zaredom. Mi cemo se ove sezone boriti sa Hajdukom, Zvezdom i Dinamom za najposjecenije na balkanu, vi cete se boriti sa Posusjem, Velezom i Borcem za drugo u Bosni. Mozda za nekih 10 godina ako se bas potrudite budete najposjeceniji u citavoj sezoni. Mozda¿
Vama to dodje ko liga prvaka i to je ta razlika
Znaš i sam kad dodje ono dijete i plače slušajući kako se pjeva biće željo sampion...
Ne brini, zadnje Kolo, ako bude titula biće preko 25 k, kako to???? Ispade da ćete i vi doći na temu