FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je velika greska. imao si dosta pauze zbog utakmice. mogao je igrac biti tu 10+ dana sa novom ekipom.
Sta ti fali?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Nije bitno koji igrac. ako hoces dovesti igraca trebao si ga sada dovesti kad je pauza bila. ako neces onda u redu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:

Za mene je Duska pravo dobar forumas, ne znam sto mu treba da se provaljuje sa ovim insajderskim. Ne kazem da namjerno lupa, prije da njemu neko daje pogresne informacije, ali nemoj vise Duska ziv bio.
-
- Kontakt:
Bolje da covjek da neku info za koju je cuo, pa taman bila i na kraju netacna, nego neko bacanje bombi spinova samo iz zajebancije. Ili citati stranice i stranice nekakvih prepucavanja i suplje.
-
- Kontakt:
Da se trebao igrac dovesti ili cak dva definitivno je trebao,ali nakon 3 mjeseca prelaznog roka se nije doveo,i ne znam sta vam daje nadu da hoce niti treba,ja se samo nadam da nikad nije ni bilo u planu da se dovede desetka/vezni,a ne da nesposobnjakovici nisu u stanju dovesti toliko potrebnog igraca citav **** prelazni rok jer cekaju neke Gojake i slicne karinase sto nemaju kluba od maja,a bas cemo da vidimo kako ce se igrati 3-5-2 sa 3 stopera u citavom igrackom kadru od kojih je vec jedan povrjedjen
-
- Kontakt:
Joj pitara doslo 10 igraca ali nista se nije uradilo

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Petak dobar termin tekme ,lijepo vrijeme, Sarajevo 3/3 .
SVI NA KOŠEVO nema razloga da se ne dodje, 10 000 možemo mi to vamos Rajvosa.
SVI NA KOŠEVO nema razloga da se ne dodje, 10 000 možemo mi to vamos Rajvosa.
Ma nisu nikoga doveli...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jedina šteta svega je što je ovaj forum i dalje otvoren. Najviše blatnjenja, loših mišljenja i pljuvanja po klubu upravo dolazi sa ovog foruma. Forum usmjeren na rušenje svega dobrog i nekog pravca kojeg ganjamo i trebamo da imamo. BŽS, toliko!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Koje protiv kandidat MANDICU..
5 dana pred izbore napravit protest pred opstinom, isti potez koji je uradio ROGATICKI dezerter..Takodje za 2 sedmice otic kog MAGODE, i nedozvolit mu da govori, samo mu reci vladt 3jke nestaje imate 2 godine da izgradite stadion ili nestanete sa politicke scene..
5 dana pred izbore napravit protest pred opstinom, isti potez koji je uradio ROGATICKI dezerter..Takodje za 2 sedmice otic kog MAGODE, i nedozvolit mu da govori, samo mu reci vladt 3jke nestaje imate 2 godine da izgradite stadion ili nestanete sa politicke scene..
U iducih mjesec i pol dana ne vjerujem nikome nista, kratko i jasno.
1946-1987
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
U idućih mjesec i po dana se neće ništa desiti.leo1946 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:36U iducih mjesec i pol dana ne vjerujem nikome nista, kratko i jasno.
Jedino možda završe neku od započetih saobraćajnica i da se svečano otvori.
Poslije ide preraspodjela fotelja.
Od NG će biti neke priče i kako su sredstva obezbjeđena budžetom, ALI opet dok neko ne zakopa, ništa od toga.
Pazi, krene se sa radom na saobraćajnici dužine 350 metara, rekonstrukcija, rok 3 mjeseca, naravno već je mjesec prekoračeno i biće još bar mjesec, taman dakle da se završi nekad pred izbore.
Stoka sitnog zuba puši sve i hoće još. Takvi smo, džabe.
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Pa eto Mandic je svoje zavrsio. Sad ovi sto su lagali da imaju milione za obnovu stadiona stupaju na djelo. TJ ovi nasi strucnjaci koje predvodi vrsna curica 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Nek mandic dovede kapitalca na desetku!
- TurkishAirlines
Inace necemo glasati za njega na izborima
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Veze ti nemaš sa životom prijatelju. Došao mandić mjesec pred izbore potpisuje nesto, sta je radio do sada u mandatu ovom? Leti on sigurno iz centra lagano, bit ce pometen, samo sto je ista bagra ko god da dodje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Pa eto Mandic je svoje zavrsio. Sad ovi sto su lagali da imaju milione za obnovu stadiona stupaju na djelo. TJ ovi nasi strucnjaci koje predvodi vrsna curica![]()
A ne znas da je ta curica kako kazes davao grdne pare da se uradi trzni centar pored, stadion i sve ostalo.. Ali gdje ce to dati opstina, nemaa njih u tom projetku, lesinari sve, gdje god pare namirisu tu su, od politicara do nasih legendi, klasicni primjer bosnjaka, balije, samo daj meni, nek ostali krepaju

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, MSOZ101, Posejdon, Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Venom i 75 gostiju.