No, to nije razlog da budete dosadni s tim
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar zaista ima odličnu posjetu i atmosferu na svom stadionu, to je valjda jasno svima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
https://sportsport.ba/fudbal/azmir-husi ... oda/480892
Ima li istine u ovome? Kakve su sanse da Azmir opet udje u Slobodu?
Ima li istine u ovome? Kakve su sanse da Azmir opet udje u Slobodu?
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa gradski rival ti je samo podstrek da tvoja tribina i tvoj stadion bude popunjeniji, imaš konkurenciju u svom gradu...Mostar od 100 hiljada je najbolji primjer....Svi gradovi koji imaju više klubova imaju veću navijačku svijest, rivalitet i samim tim i veći broj navijača...al ti si glup ko i kolega ti pa ne kontaš, tj površno razmišljaš kao i uvijekVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:37Marakana će večeras imati 50 hiljada od čega je bar pola podijeljeno džabe jer su na vrijeme shvatili da je interes nikakav, što pokazuje i posjeta u domaćem prvenstvu. Eno ih danima hajcaju i kukaju.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:28E moj rođače čim se ti hvališ.....Pa jedan PSG nema ni približno navijača kao npr St etienne, ili Marsej ili Lion , ni približno, pa gdje si vidio da je to neko provukao medijski....Pa marakana će ti večeras imati 50 hiljada , trebaće ti 5 punih Grbavica da to stigneš....pa u Štark areni svaku utakmicu evrolige Partizana bude preko 20k, o kakvim ti velikim velikim posjetama pričaš....10 - 12 hiljada za grad veličine Sarajeva i bazu navijača van tog grada je neki normativ, plus nemate nikog drugog da vam remeti taj prosjek osim gradskog rivala....
Kažeš da veličina grada određuje normu? Pa reci to onda navijačima Zvezde, Partizana, Dinama, Ferencvaroša... da ne nabrajam dalje.
A ova ti je za anale.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:28plus nemate nikog drugog da vam remeti taj prosjek osim gradskog rivala....![]()
I jel ti stvarno porediš Željezničar sa Zvezdom ili Dinamom ili Hajdukom....vi ste kako se ono kaže kod vas, ograisali i to dobro !
LETS GO FIGHTER
- Convicts1988
- Kontakt:
Grad veličine Sarajeva, pa kanton Sarajevo, uz to sve Željezničar ima najviše navijača u državi i najveću bazu. Uredu, posjeta je ekstra, ali s obzirom na sve ovo navedeno nije to sad neki toliki bauk da se ibretiš i pominješ to svaki dan po 14 puta.
Šampioni posjete. Dajte ljudima kakav pehar, nek proslave kod vječne vatre.
Zovite i Lendrića, ostao vam je dužan jednu proslavu.
Zovite i Lendrića, ostao vam je dužan jednu proslavu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Ne poredim sa Hajdukom, to si umislio. Hajduk je nivo iznad svakog kluba u regionu i sami vrh Evrope.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:42I jel ti stvarno porediš Željezničar sa Zvezdom ili Dinamom ili Hajdukom....vi ste kako se ono kaže kod vas, ograisali i to dobro !
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Je li istina da komsije imaju dobru posjetu? Nekako se slabo to spominje, pa rekoh da provjerim ako neko slucajno zna.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Zna li neko gdje se moze kupiti čileanska zastava?
Zar im nije ono Aza skoro nešto ulazio pa ga ovi slevatili po 325346453 put? Jeb'o mater kako čovjek ne drži do obraza sekunde...
- Shategabri
- Kontakt:
Pa bili bi jednako dosadni i da su prvi na tabeli ili (nedobog) šampioni
Koševo Zapad
Ovi tuzlaci su stvarno nenormalni. Može li iko izbrojati koliko su se puta okrenuli za i protiv Husića.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znaš kako kaže veliki Majkl Korleone u trećem dijelu,
Just when i thought i was out, they pull me back in!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakav god Husic bio, meni se cini kao bolja opcija za njih od ovog trenutnog stanja.
Ne pratim ih nešto posebno i nemam pojma šta se tamo dešava. Ova ekipa koju su nekako sklepali baš i nije za fenjer na tabeli, ima tu solidnih igrača.
Znam ja da je tu politika debelo upetljala svoje prste, ali ono što ne mogu da shvatim je da grad Tuzla sebi dozvoljava ovu šprdačinu. Sumnjam da su tu posrijedi neke interesne skupine jer u tom klubu nema para za opljačkati.
Pa vi ste najsvijetliji primjer kako se klub vadi iz sranja i sve što treba da rade je ono što je Velež uradio. Njima bi to bilo i nešto lakše jer nemaju konkurenciju kakvu vi imate, mislim na gradskog rivala.
- Convicts1988
- Kontakt:
Cemu se cudis. Pa tzv. navijacku grupu im finansira uprava. Placa im prevoz, karte, uzimaju procenat od prodanih karata tribine.
Njima svima je Sloboda samo aparat za finansiranje i "mužnju" gradskih para. Tuzno jadno zalosno.
Nisu oni Velež ili Čelik.
sramota je za navijace, grad i citav kanton da je jedan gosk pet puta uredjeniji klub od slobode. iskreno.
vjerovatno su im i sad za ovaj raspad krivi sarajlije i podrinjci. oni imaju tako puno potencijala, ali kosta ih to pogresno, palanacko razmisljanje. taj naopaki lokalpatriotizam koji je u sustini odraz jednog zatvorenog mentaliteta.
vjerovatno su im i sad za ovaj raspad krivi sarajlije i podrinjci. oni imaju tako puno potencijala, ali kosta ih to pogresno, palanacko razmisljanje. taj naopaki lokalpatriotizam koji je u sustini odraz jednog zatvorenog mentaliteta.
- svrakino1921
- Kontakt:

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić potpisao je urbanističku saglasnost za rekonstrukciju, adaptaciju i modernizaciju prostorne cjeline Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase.
Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća usvojena je Odluka o prihvatanju poklona urbanističkog projekta prostorne cjeline stadiona Asim Ferhatović Hase na Koševu – idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje, ponuđenog od Udruženje Fudbalski klub Sarajevo.
Općina Centar kao vlasnik stadiona Asim Ferhatović Hase na Koševu godinama unazad ulaže značajna sredstva kako bi stadion ispunio kriterije IV kategorije, a po standardima UEFA-e i FIFA-e.
- Danas je Općina Centar izdala urbanističku saglasnost za I fazu rekonstrukcije stadiona Asim Ferhatović Hase. Prva faza podrazumijeva rekonstrukciju istočne tribine, parkinga, VIP salona i svih ostalih zahtjeva UEFA-e kako bi se ispunili kriteriji IV kategorije i stekli uslovi za igranje međunarodnih utakmica. Procjena troškova prve faze rekonstrukcije iznosi 13,5 miliona maraka bez PDV-a. Sada Grad Sarajevo može krenuti ka izradi glavnog projekta, a Općina će odmah podnijeti aplikacije za osiguranje sredstava od viših nivoa vlasti. Nakon izrade glavnog projekta i prikupljenih potrebnih finansijskih sredstava Općina Centar će biti u situaciji da objavi proceduru nabavke izvođača radova. Zahvaljujemo se Fudbalskom klubu Sarajevo i Gradu Sarajevo, a očekujemo i računamo na pomoć svih nivoa vlasti u realizaciji ovog izuzetno važnog projekta - kazao je Mandić.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Opet si propaljen
NEMA NAZAD
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svaki prosjek preko 4000 u nasoj drzavi je za postovanja s obzirom na kvalitet fudbala i infrastrukturu, bez ikakvih omjera odnosa broja stanovnika grada baza i slicno
A kad vec govorimo o brojkama, mislim da je redoslijed po broju navijaca u drzavi sljedeci:
1. Zeljeznicar
2. Sarajevo
3. Celik
4. Velez
5. Borac
Za prva dva sam siguran, al ovi ostali su tu negdje
A kad vec govorimo o brojkama, mislim da je redoslijed po broju navijaca u drzavi sljedeci:
1. Zeljeznicar
2. Sarajevo
3. Celik
4. Velez
5. Borac
Za prva dva sam siguran, al ovi ostali su tu negdje
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 9 gostiju.