FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma oni govore da ode 250 milja na reprogram. A u izvjestajima PUF poreski dug porastao. Znaci mozda i uplate reprogram, a uporedno se nabija novi poreski dug.
U biti nisi nista postiao jer nisi obezbjedio pare da pokrijes svoje tekuce troskove.
U biti nisi nista postiao jer nisi obezbjedio pare da pokrijes svoje tekuce troskove.
Ja bi volio vidjet Azmira opet na čelu kluba, zna on da mu ništa sem Titule ne bi bilo priznato na Tušnju, takvu je ljestvicu postavio prošli put kad je bio.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Haman opet moram ici jesti steak u Heezu, treba se pocet navikavat

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Moj samire mi smo postali navijaci kojima je normalno ispasti, boriti se za opstanak, da nas dere ko god dodje na Tusanj, i navijaci koji slave nizove protiv Rahica i slicnih u federalnoj ligi. Kome to ne godi neprijatelj je kluba i hoce dugove i gasenje?!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Onda im smijesno kada kazem da bi i ja ovako mogao vodit klub

I evo ga 8 godinu za redom, vracam se ne vracam se,

2.9.2024 godine: Senad Mujkanovic novi stari predsjednik Slobode. Deja vu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Niko se ne hvali, opet tvrdiš neistine i stavljaš riječi u usta.
Recimo, da nismo morali isplatiti 20 hiljada maraka Smajiću (čitaj Kozlić-Mujkanović dug), mogli smo te pare dati Kobiljaru i napraviti rezultat sad. Međutim morali smo da platimo nešto od prije 5-6 godina, i zato nemamo rezultat sad. I opet su krivi ovi koji su tu sad, a nikako ti koji su prije tih 5-6 godina napravili taj dug? Aferim brate

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Pa zasto su doveli ponovo za predsjednika onog sto je nabijao dugove?simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:46Niko se ne hvali, opet tvrdiš neistine i stavljaš riječi u usta.
Recimo, da nismo morali isplatiti 20 hiljada maraka Smajiću (čitaj Kozlić-Mujkanović dug), mogli smo te pare dati Kobiljaru i napraviti rezultat sad. Međutim morali smo da platimo nešto od prije 5-6 godina, i zato nemamo rezultat sad. I opet su krivi ovi koji su tu sad, a nikako ti koji su prije tih 5-6 godina napravili taj dug? Aferim brate![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Azmira voljeli ili ne moramo ga postovati jer je preuzeo klub u mozda najtezem stanju u historiji,napravio rezultat izveo nas u europu ,da li je imao gresaka jeste ista zamjerka kao i ovima je kada navijaci nisu dosli do sjevera kad smo mlatnuli sarajevo 4:0 po njegovom naredjenju
I jos nije trazio novac nazad koji je dao ,a mogao je za 7-8 godina traziti da je htjeo.
Vidje cemo sta ce biti,uglavnom da se nesto mora mijenjati treba.
I jos nije trazio novac nazad koji je dao ,a mogao je za 7-8 godina traziti da je htjeo.
Vidje cemo sta ce biti,uglavnom da se nesto mora mijenjati treba.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Da ste vi jedina Uprava koja se susretala sa takvim problemima i isplacivala tudje dugove ja bih vam bistu ispred Tusnja napravio.simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:46Niko se ne hvali, opet tvrdiš neistine i stavljaš riječi u usta.
Recimo, da nismo morali isplatiti 20 hiljada maraka Smajiću (čitaj Kozlić-Mujkanović dug), mogli smo te pare dati Kobiljaru i napraviti rezultat sad. Međutim morali smo da platimo nešto od prije 5-6 godina, i zato nemamo rezultat sad. I opet su krivi ovi koji su tu sad, a nikako ti koji su prije tih 5-6 godina napravili taj dug? Aferim brate![]()
Ali makar niste dozivili da vam inspelcija dolati na dan utakmice i plijeni pare iz biletarnice pa da morate se snalaziti i u paragon blokove posati cijene i izdavati kao karte da bi nesto i klubu ostalo para, na primjer. Nemate vi pojma sta znaci biti klub u krizi, zaista tako mislim.
A opet su pravili bolje rezultate, dovodili ozbiljnije igrace, nisu rusili negativan niz poraza, itd. Ali da, vi ne nabijate zato dugove.
Idi bolan, fudbal se igra radi rezultata, radi publike, vi nemate pojma sta je fudbal na terenu. I jedinog igraca kojeg ste mogli unovciti vi ste pustili na kraju sezone besplatno u Sarajevu, a za te pare ste mogli dovesti zamjenu Civicu i opet imati para za kupovine i ostaloga. N E Z N A L I C E
I jos kazes eto odosmo ako nas navijaci ne zele. De jednom i zauvijek shvati(te): OD POCETKA VAS NAVIJACI/PUBLIKA NE ZELI, A VI KAO SAD TEK TO SKONTALI.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
I jos se pravda to ovdje, a rezultata nigdje, publike nigdje, gnjev sve veci, podjele sve otvorenije, ali imaju oni opravdanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne zele da priznaju da dugovi i pare nisu stvarni razlog stanja u Slobodi.Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2024, 18:32I jos se pravda to ovdje, a rezultata nigdje, publike nigdje, gnjev sve veci, podjele sve otvorenije, ali imaju oni opravdanje.
Ili ce biti kako ja/mi hocemo ili nece nikako,nek propadne.
To se najbolje vidi kada su trazili ukidanje transe prethodnicima a sada kao treba povecati.
Ili onomad Jasmin kada je Azmir trazio novac. Nema marke, onda mu covjek trazio reprogram da grad sredi, ne moze.Ali zato moze milion nakon njega i moze i reprogram

Mi smo toksicna sredina puna javasluka.
Zeljo duzan, najtrofejniji u drzavi evropa redovna omakne im se los rez dva put u deceniji, Sarajevo kolaps, igraci bili na kiflama, ali se evropa igrala redovno, playoff LP igrali ljudi nisu plate primili 4 mjeseca tada

Borac ej.....Ubija nas carsija i sindrom "grada ".
Mrtva carsija je nesposobna

Eto dokazalo se da "carsija" ne zna voditi klub, odnosno nema znanje vece od druge lige (federalne). Nadam se da ce se prestati busati da su carsija i prepustiti klub bilo kome ko ima imalo znanja, para, veza itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lol ovo za Azmira. Eto nam anđela sa neba.
Mene lično kao navijača boli ona stvar ko vodi klub dokle god su rezultati tu. Trenutno rezultata nije da nema već su u minusu.
Mene lično kao navijača boli ona stvar ko vodi klub dokle god su rezultati tu. Trenutno rezultata nije da nema već su u minusu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zna casrsija vodit klub itekako, to su sve navijaci iz kopa prvenstveno mislim na Maria, Acu i Cabriju, ali sve u skladu sa mogucnosti jer daju onoliko koliko mogu, plus sponzori itd, i ja sam bio u pocetku protiv istih ali kad sam shvatio da momci zele dobro klubu i da pokusavaju stabilizovat klub onda sam stao na njihovu stranu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.