to su smjesne pare za opcinu Centar i Kanton Sarajevo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
kakvi postovi

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
80 miliona nije smijesno ni za Manhattan.
Zašto se nikad nije sjelo za Efendićem i razgovaralo o Halilovićima, ogromnog prostora ima dole, čak se i spominjao nacionalni stadion dole?
🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Problem je što se dovodi 10+ igrača po prelaznom roku, pa onda ni ne primjetiš kad dođe 5.
Koševo Zapad
Mi i sa ovim kadrom mozemo titulu napasti pa da se pojacamo preko zime sa nekim igracima. Ne treba dovoditi igrace samo eto da se dovede neko nego treba da bude prevaga na terenu, kako sa sportske strane tako i sa ljudske. Ne mogu da vjerujem da ovdje ljudi prizivaju onog lovrica a da pri tome vide da navijaci Osjeka slave sto su ga otjerali i nazivaju ga kockarom. Sta treba dovesti takvog igraca pa ga placati pola godine i onda mu raskinut ugovor? Mi imamo takvih igraca a ne znamo ni sami kako da raskinemo ugovore sa njima nego ih saljemo po nekakvim posudbama a ovdje se prikazivali kao igracine i da ce ciniti prevagu, a u sustini su samo paraziti kluba.
Pohvalna je nova transfer politika i samo tako nastaviti ne znam ko je odgovoran za to ali kako god svaka cast.
Pohvalna je nova transfer politika i samo tako nastaviti ne znam ko je odgovoran za to ali kako god svaka cast.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je duplo više od kompletnog budžeta Općine Centar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da oni hoce ulozit 13 m km, a micemo kad budemo pravili svoj vlastiti stadion prenijet krov solju televizor stolice 80% materijala
Sto se tice kockara lokadzija ja nebi bjezo od njih ako dobro igraju, samo za kasnjenje (50% plate)kazna za nedisciplinu kazna 70% odplate. Dobijas platu ako radis i ponasas se kako treba.. pa 90% foruma kocka sto nebi i lovren bar kocka sa ozbiljnom lovom ne ko ovde 20-30 km
Po meni ovo je najbolji orelazni rok od onoga kad je Rom doso kod nas
Zekic
Djordjevic
Gulas
Keremech
Jovic
Kupresak (doduse nije nista uradio dosad al namene ostavio doj da ce bit TOP TOP IGRAC)
Renan pomalo dobiva svoju boju
Soldo uzo dilera od Limenog kad smo dk uzeli
Nidal bio dobar sad jos bolji
Began na istom ok
Bubanja
Jedino
Rockov sto je na istom nivou ko Ilijev (bolje brani suteve sa distance los na hvatanju)
Takodje ostranio je JULARDZIJU iz prvih 11 koi kad udje 90% lopti vraca u rikverc sto strasno usporava igru i rozman je nanjemu totalno kixsno
Andjusic
Mehmefovic
Julardzija
Hamzic
Tiro
Dobivaju minutazu onoliko koliko vrijede i onoliko koliko treba ovoj goavnoj ekipi da se pokoji igrac odmori
Zaomije krdzalica uze nam bruku para i taman kad ga izlijecimo on ode
Mujakic kapetanovic crnac (covjek ima 32 godine a na rodnom listu 18) su igraci koji su dovedeni na kantar
Durakovic bio los izgleda jos losije..
Sto se tice kockara lokadzija ja nebi bjezo od njih ako dobro igraju, samo za kasnjenje (50% plate)kazna za nedisciplinu kazna 70% odplate. Dobijas platu ako radis i ponasas se kako treba.. pa 90% foruma kocka sto nebi i lovren bar kocka sa ozbiljnom lovom ne ko ovde 20-30 km
Po meni ovo je najbolji orelazni rok od onoga kad je Rom doso kod nas
Zekic
Djordjevic
Gulas
Keremech
Jovic
Kupresak (doduse nije nista uradio dosad al namene ostavio doj da ce bit TOP TOP IGRAC)
Renan pomalo dobiva svoju boju
Soldo uzo dilera od Limenog kad smo dk uzeli
Nidal bio dobar sad jos bolji
Began na istom ok
Bubanja
Jedino
Rockov sto je na istom nivou ko Ilijev (bolje brani suteve sa distance los na hvatanju)
Takodje ostranio je JULARDZIJU iz prvih 11 koi kad udje 90% lopti vraca u rikverc sto strasno usporava igru i rozman je nanjemu totalno kixsno
Andjusic
Mehmefovic
Julardzija
Hamzic
Tiro
Dobivaju minutazu onoliko koliko vrijede i onoliko koliko treba ovoj goavnoj ekipi da se pokoji igrac odmori
Zaomije krdzalica uze nam bruku para i taman kad ga izlijecimo on ode
Mujakic kapetanovic crnac (covjek ima 32 godine a na rodnom listu 18) su igraci koji su dovedeni na kantar
Durakovic bio los izgleda jos losije..
SVI NA KOSEVOOOOOOOO
Mustafic djurickovic durakivic su se oporavili od povrede (predpostavljam ) plus Turkish airline sad je bas i konkurencija na klupi GORI VANJSKI VECE (hala)
Sad i Zekic treba da pokaze sta zna 2,5 mjeseca je tu 7 utakmica
Sad i Zekic treba da pokaze sta zna 2,5 mjeseca je tu 7 utakmica
- napoleon72
- Kontakt:
Pitaj pjanketa brt, on ubija te geografijeMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:05Izvini brate na smetnji. Smatram te za ozbiljnog forumaša, pa bih te zamolio da mi pomogneš da riješim vječnu dilemu. Je li se pravilno kaže Irak ili Iran?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:47Pjanke: kad sa juga pjesmu cujes ti, dole na terenu srce ostavi

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Menalo ide iz Celja.

Luka Menalo rastaje se s prvakom Slovenije Celjem poslije sukoba s trenerom Albertom Rierom, javljaju slovenački mediji.
Portal Ekipa24, pozivajući se na pouzdane izvore u klubu, tvrdi da je tokom jednog od sastanaka španski stručnjak napao Menala pred svima, pokazao mu analizu njegove igre i označio ga kao posebno lošeg. Riera je otišao korak dalje poručivši da zbog Menala djeca zaposlena u Celju neće imati šta jesti.
Isti izvor tvrdi da je ovakav ispad jako iznenadio i povrijedio bivšeg Zmaja, nakon čega je uslijedila odluka o rastanku s Celjem.
Menalo je odgovorio da će, ako je on problem u cijeloj priči, odmah raskinuti ugovor i otići iz Celja, što je navodno i učinio.
Menalo je u Celje stigao na posudbu iz Dinama.
Celje je u nedjelju pred svojim navijačima doživjelo šokantan poraz od Primorja (0:3) u skopu šestog kola prvenstva Slovenije.
Aktuelni prvak Slovenije u četvrtak na domaćem terenu protiv armenskog Pyunika u play-offu Konferencijske lige lovi gol zaostatka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- TurkishAirlines
Mislim da ti druze veze nemas.SarajevoNG je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:48Veze ti nemaš sa životom prijatelju. Došao mandić mjesec pred izbore potpisuje nesto, sta je radio do sada u mandatu ovom? Leti on sigurno iz centra lagano, bit ce pometen, samo sto je ista bagra ko god da dodje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Pa eto Mandic je svoje zavrsio. Sad ovi sto su lagali da imaju milione za obnovu stadiona stupaju na djelo. TJ ovi nasi strucnjaci koje predvodi vrsna curica![]()
A ne znas da je ta curica kako kazes davao grdne pare da se uradi trzni centar pored, stadion i sve ostalo.. Ali gdje ce to dati opstina, nemaa njih u tom projetku, lesinari sve, gdje god pare namirisu tu su, od politicara do nasih legendi, klasicni primjer bosnjaka, balije, samo daj meni, nek ostali krepaju![]()
Sve sto smo trazili, Opcina je ispostovala. To sto imamo nesposobne ljude u klubu, lazljivce i pokvarenjake, pa nas levate, to se ocito ne smije komentarisati.
Djes na Mirvica, on ima paaaaraaaa. Propast cemo bez njega

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- napoleon72
- Kontakt:
Najjace sto neko misli da navijaci mogu postavit il smijenit ijednog nacelnika. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma svi ste mi bez greske, polupismeni, ne znate dvije recenice napisati bez greske. A kad se neko zajebe slucajno, vi napadate ko da ste doktori nauka.
Da ste bogdom ovako strogi prema sebi, BiH bi bila Singapur.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Planirala se rakonsrtrukcija stadiona uz rušenja, pa se ne sviđa opštini, pa se tražila i Zetra da se uradi sve sa pomičnim objektima tipa TC, ne može, pa se tražio parking ne može, razvlačili do izbora i izvadili su jedan od 100 idejnih projekata. Jedva se i na ovo pristalo i to ne bi da izbori nisu blizu. Od Mirvića se traži da pljune 16mil. Čovjek zadužio opštinu koliko je uložio u stadion. Nudio se stadion za 1KM, a to ti podrazumjeva da hrsniš sve one lezileboviće zaposlene oko stadiona, održavanje i sve što spada u to, plus 4000 opštini koje ti oni kao vrate, ali pazi, ne smiješ ovo dirati, ne smiješ ono dirati. Ulaži ali samo ondje gdje ti mi kažemo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 avg 2024, 16:53Mislim da ti druze veze nemas.SarajevoNG je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:48Veze ti nemaš sa životom prijatelju. Došao mandić mjesec pred izbore potpisuje nesto, sta je radio do sada u mandatu ovom? Leti on sigurno iz centra lagano, bit ce pometen, samo sto je ista bagra ko god da dodje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Pa eto Mandic je svoje zavrsio. Sad ovi sto su lagali da imaju milione za obnovu stadiona stupaju na djelo. TJ ovi nasi strucnjaci koje predvodi vrsna curica![]()
A ne znas da je ta curica kako kazes davao grdne pare da se uradi trzni centar pored, stadion i sve ostalo.. Ali gdje ce to dati opstina, nemaa njih u tom projetku, lesinari sve, gdje god pare namirisu tu su, od politicara do nasih legendi, klasicni primjer bosnjaka, balije, samo daj meni, nek ostali krepaju![]()
Sve sto smo trazili, Opcina je ispostovala. To sto imamo nesposobne ljude u klubu, lazljivce i pokvarenjake, pa nas levate, to se ocito ne smije komentarisati.
Djes na Mirvica, on ima paaaaraaaa. Propast cemo bez njega![]()
🇵🇸