Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Ima ponude dva talijanska drugoligasa. Razumljivo da mu to nije privlacno.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ako je jedan od tih dvoje Sasulo, neka ide odma. Samo neka igra. Serija B je odlična škola za mladog igrača, a sve su prilike da će Sasulo ubrzo nazad u Seriju A.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Sindikat12 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:09
”Kako saznaje **** iz menadžerskih izvora Tahirović je dobio preko 50 ozbiljnih ponuda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ja mislim da nikad nijedan igrac u historiji igre nije imao u par dana preko 50 ponuda za transferArvid je napisao/la: ↑28 avg 2024, 18:41Sindikat12 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:09
”Kako saznaje **** iz menadžerskih izvora Tahirović je dobio preko 50 ozbiljnih ponuda.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
50 ponuda iz ozbiljnih kluba, a jos uvijek gubi vrijeme u B timu Ajaxa
Veca je budala ko u to povjeruje. Cisto sumnjam da ima 3 ponude.
Veca je budala ko u to povjeruje. Cisto sumnjam da ima 3 ponude.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ja tako isto za poso majkemi.Arvid je napisao/la: ↑28 avg 2024, 18:41Sindikat12 je napisao/la: ↑27 avg 2024, 12:09
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
To mu i jeste nivo. Samo decko je igrao za Romu i Ajax, pa ga je jos i Pokeras uzdigao. Treba se spustiti na zemlju malo.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 avg 2024, 18:37
Ako je jedan od tih dvoje Sasulo, neka ide odma. Samo neka igra. Serija B je odlična škola za mladog igrača, a sve su prilike da će Sasulo ubrzo nazad u Seriju A.
Hoce li zvijezda prelaznog roka prihvatiti jednu od 56 ponuda koje je imao ovog ljeta?
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Italija se nekako nameće kao najlogičnija opcija, odnosno najlogičnije je da iz Italije postoji najveći interes jer je tamo igrao.
Međutim, Italijani večeras u ponoć "zaključavaju" prelazni rok, tako da ima još manje od deset sati da nešto završi, ako će u Italiju.
Međutim, Italijani večeras u ponoć "zaključavaju" prelazni rok, tako da ima još manje od deset sati da nešto završi, ako će u Italiju.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Daj ba ljudi sta vam je, Lemic je medju najozbiljnijim agentima. Krije informacije kao zmija noge, Benjo ce sebi osigurat finu pozajmicu/transfer.
Treba te se sikirat sto ce nas najbolji stoper sa 26 godina igrat championship i bez veze stagnirat, a matetijal je za ligu 5 jos od svoje 22 godine.
Treba te se sikirat sto ce nas najbolji stoper sa 26 godina igrat championship i bez veze stagnirat, a matetijal je za ligu 5 jos od svoje 22 godine.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 30 avg 2024, 14:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Netreba mo.Sindikat12 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:17Daj ba ljudi sta vam je, Lemic je medju najozbiljnijim agentima. Krije informacije kao zmija noge, Benjo ce sebi osigurat finu pozajmicu/transfer.
Treba te se sikirat sto ce nas najbolji stoper sa 26 godina igrat championship i bez veze stagnirat, a je materijal za ligu 5 je od svoje 22 godine.
Najgora stvar kad dodju roditelji/rodjaci/zastupnici da "brane" nekoga, i na kraju naprave sprdnju od tog fudbalera...
Cuj 50 ponuda, pa djeca se smiju moj Reufe, 50 ali bez nule je ok. I btw, svi mi bi voljeli da ga kupi Arsenal i da igra redovno, ali de malo realnosti...
Cuj 50 ponuda, pa djeca se smiju moj Reufe, 50 ali bez nule je ok. I btw, svi mi bi voljeli da ga kupi Arsenal i da igra redovno, ali de malo realnosti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ostalo je manje od 10 sati do zavrsetka transfer roka, a transfer se ne nazire...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ceka se 51. ponuda
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ukucajte na internetu Vlado Lemic pa se necete sikirat oko transfera, ljudi moji ne pricamo o tankim agentima tipa Rosenberg itd nego o pravim igracima.
Sjetite se transfera u Ajax, sve bilo gotovo u Aprilu a kad je izaslo u etar? Molim vas ljudi.
Tek se 18 juna 2023 pojavila informacija da se spekuliše o Ajaxu, navecer Ajax ozvanicio.
Lemic je majstor u sakrivanju transfera.
Sjetite se transfera u Ajax, sve bilo gotovo u Aprilu a kad je izaslo u etar? Molim vas ljudi.
Tek se 18 juna 2023 pojavila informacija da se spekuliše o Ajaxu, navecer Ajax ozvanicio.
Sve to stoji, ali kada ce preci, ti rece da je zavrsen transfer u Ligu petice jos davno?Sindikat12 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:13Ukucajte na internetu Vlado Lemic pa se necete sikirat oko transfera, ljudi moji ne pricamo o tankim agentima tipa Rosenberg itd nego o pravim igracima.
Dobro je sakrio, cak ni Ajax ni Tahirovice ne znaju za transfer...
Samo sto je velika razlika izmedju 18 juna i par sati pred zavrsetak citavog transfer roka.Sindikat12 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:13Ukucajte na internetu Vlado Lemic pa se necete sikirat oko transfera, ljudi moji ne pricamo o tankim agentima tipa Rosenberg itd nego o pravim igracima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa ako je vjerovati ovoj izjavi sportskog direktora od jučer on je završio posudbu/transfer negdje, samo se ne zna gdje tačno još uvijek.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE