FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nama treba neko sposoban, neko sa konekcijama, neko ko može završiti što treba u datom trenutku, neko ko ima neki rezultat u poslovnom/sportskom svijetu, a ne bivši navijači iz kopa ili čaršijaneri jer eto oni su uvijek bili na tribinama.
Sve svjetske klubove, pa čak i one iz regiona najsupješnije nit vode navijači, nit čaršijaneri, nego uglavnom stranci ili prethodno uspješni ljudi u poslovnom ili sportskom svijetu.
Sve svjetske klubove, pa čak i one iz regiona najsupješnije nit vode navijači, nit čaršijaneri, nego uglavnom stranci ili prethodno uspješni ljudi u poslovnom ili sportskom svijetu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
+1baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 20:03Nama treba neko sposoban, neko sa konekcijama, neko ko može završiti što treba u datom trenutku, neko ko ima neki rezultat u poslovnom/sportskom svijetu, a ne bivši navijači iz kopa ili čaršijaneri jer eto oni su uvijek bili na tribinama.
Svaka cast ovim ljudima, ali kad neko nije za nesto, onda nije. Ne sumnjam da mogu pomoci na drugi nacin, ali ovako kako sad pomazu, vise klubu odmazu nego sto pomazu.
Gledam sto neko spominje finansijsku situaciju, ni blizu nije kao prije. Sa ovim dugovima dobijamo licence na prvostepenoj, ne pamtim kad smo dobijali licence na njoj. Prije do bukvalno pocetka sezone nismo dobijali licencu jer se nije znalo jesmo li isplatili jedan te isti dug Mujkicu po peti puta, nekom dobavljacu itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I tako treba opet,
samo hebi Azmire, dokrajči je
samo hebi Azmire, dokrajči je

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Ne odgovori ti gore forumasu zasto se prihvatili covjeka koji vam je u amanet ostavio dugove i igranje u Federalnoj?
Samo bez demagogije i eseja, please.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tako su ga stabilizovali da smo nakon 4 kola vec federalcifukara87 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 19:58Zna casrsija vodit klub itekako, to su sve navijaci iz kopa prvenstveno mislim na Maria, Acu i Cabriju, ali sve u skladu sa mogucnosti jer daju onoliko koliko mogu, plus sponzori itd, i ja sam bio u pocetku protiv istih ali kad sam shvatio da momci zele dobro klubu i da pokusavaju stabilizovat klub onda sam stao na njihovu stranu

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
-
- Kontakt:
Ma ljudi za ovo stanje u klubu i ovu negativnu energiju krivi su najjaci ljudi europskog fudbal,vidjeli su ljidi na vrijeme da se Sloboda stabilizuje i da bi za par godina napali ligu prvaka,pa su sve ovo zakuhali.Puna podrska mrtvoj carsiji ,**** im nanu naninu.
AL STE JE STABILIZOVALI NEMAM RIJECI KOJOM BI JE OPISAO.
Pa vi dodjete kao stabilizatori.
AL STE JE STABILIZOVALI NEMAM RIJECI KOJOM BI JE OPISAO.
Pa vi dodjete kao stabilizatori.
Ko je doveo Slobodu pred kolaps 2012 godine....
Ko vodi Slobodu evo deveta godina akobogda

Znas li ti uopste stanje u kojem je bila Sloboda 2012, i sta je uradio Azmir za nepune 4 godine

-
- Kontakt:
Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.
Čovjek s vezama, tip koji je baš osoba kakva ti treba u tom kriminalu od lige. I neko je je bio u tom momentu najkonkretniji. Jednostavno.
Kako najbolje rjesenje covjek koji je ostavio dugove, opet ih napravio i otjerali ga za 6mj?simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:29Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.
Čovjek s vezama, tip koji je baš osoba kakva ti treba u tom kriminalu od lige. I neko je je bio u tom momentu najkonkretniji. Jednostavno.
Zasto ce uskoro godinu dana da je vandredna uprava na snazi? To je ok i normalno?
Odgovornost ne postoji u vasim ocima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Joj simone pa sam sebe demantujessimonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:29Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.
-
- Kontakt:
Bolje od Azmira.Madal je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:32Kako najbolje rjesenje covjek koji je ostavio dugove, opet ih napravio i otjerali ga za 6mj?simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:29Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.
Zasto ce uskoro godinu dana da je vandredna uprava na snazi? To je ok i normalno?
Odgovornost ne postoji u vasim ocima.
Nemoj ba , treba tebe pustiti da je dokrajčis. Pa pored tebe i tih koje zastupaš on još kao spasilac dodje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Šta pričaš bolan? Šta demantujem? Da ti nacrtam?Bosanac1997 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:39Joj simone pa sam sebe demantujessimonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:29Jer je bio najbolje moguće rješenje u tom trenutku.
Čovjek u tom trenutku bio najbolja opcija, imao i pozitivnih i negativnih poteza kasnije, riješili ga i hajmo dalje. Trenutno nije najbolja opcija ali je opet bolja od Azmira. Ne znam ša ti nije jasno i šta je tu demant. Malo samo mozak upalit
Bilo je jos prijava. Klub bi bolje vodili mi s foruma nego ovi debili.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije to care rijesili se i hajmo dalje. Prvo nismo otisli dalje vec smo jos na vandrednoj upravi. Drugo, imali smo odlicnu sansu da stabilizujemo klub sa novom upravom gdje ce postaviti ciljeve, plan i program i uigrati trenera i ekipu za federalnu, uz par ciljanih pojacanja i liciti na nesto u PL.simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:44Šta pričaš bolan? Šta demantujem? Da ti nacrtam?
Čovjek u tom trenutku bio najbolja opcija, imao i pozitivnih i negativnih poteza kasnije, riješili ga i hajmo dalje. Trenutno nije najbolja opcija ali je opet bolja od Azmira. Ne znam ša ti nije jasno i šta je tu demant. Malo samo mozak upalit
Mi ko razbijena banda izgledamo na svim poljima i sve smo sanse stabilizacije prokockali.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ko je napravio klub X?
Kostić, Fatić? Karić, Džidić?
Poreski dug?
Trofeja? 0?
Prva polusezona po povratku u PL, pobjeda? 3?
Samo jako nastavite navijači rezultata, evo ovi će otići, nije problem, sad će 2.9. i skupština, pritisnite Lugavića, dajte Azmira da vidimo šta će biti s kluba. Al' boli vas qrac, bit će neki trenutni rezultat i kad krene raspadcitirat ćemo Anu Nikolić sa "bilo je lepo"

-
- Kontakt:
Ko god ne podnese, odnosno odbija da podnese finansijski izvještaj, sve i da je klub na nuli i da igra ligu prvaka, ne smije ostati predsjednik, taman da je babo moj. Što ti je problem podnijeti izvještaj koji imaš i u klubovima koji su 1/1 privatni ako ništa ne kriješ? Uostalom, i da nije tvoja obaveza da to podnosiš, a jeste, to se svakako izrađuje u nekim periodima, i kad ti već neko to traži i skoči ti na leđa, pa daj mu, skini ga, ako si čist šta je problem? Ne znam, ja to tako vidim.Madal je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:47Nije to care rijesili se i hajmo dalje. Prvo nismo otisli dalje vec smo jos na vandrednoj upravi. Drugo, imali smo odlicnu sansu da stabilizujemo klub sa novom upravom gdje ce postaviti ciljeve, plan i program i uigrati trenera i ekipu za federalnu, uz par ciljanih pojacanja i liciti na nesto u PL.simonknows je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:44Šta pričaš bolan? Šta demantujem? Da ti nacrtam?
Mi ko razbijena banda izgledamo na svim poljima i sve smo sanse stabilizacije prokockali.
-
- Kontakt:
Predsjednik OZU je cudno sorta,toliko je dobra ucinio klubu da je citav grad skontao da su spram njega i onog koga on zastupa i Senad i Azmir kao Pape
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
-
- Kontakt:
A ovo da bi bolje vodili ljudi s foruma, pa prijavite se **** mu misha. I ja hoću pobjede, Europu, transfere, titule... I ja bih da gledam malo to a ne mrtvu borbu za opstanak pa me eto obradujte.
Daj trenutni rezultat, ionako se već raspadamo još bez rezultata
ionako nam se OFK piše

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!