Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Na utakmicama Sibenika ili Istre bude vise stranih skauta na jednoj utakmici nego na svim utakmicama Pl zajedno i to u jednoj sezoni 

-
- Kontakt:
ma Dinamo je svoja liga, svi ostali a pogotovo Ajduk odron...
zar i ti sine Ivane!?
Pa da... dođu jednom i nikad više...napapijri1987 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:45Na utakmicama Sibenika ili Istre bude vise stranih skauta na jednoj utakmici nego na svim utakmicama Pl zajedno i to u jednoj sezoni![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- akisarajevo92
- Kontakt:
svaki klub HNL-a ce dobiti po miliona eura zahvaljujuci ulasku Dinama u LP
najbolji igraci nase lige ce uvijek rado otici u Istru ili Belupo, dok ce nasi najjaci klubovi dovoditi "pojacanja" iz druge HNL ili rezerve Sibenika, Rudesa i slicnih, isto vazi i u poredjenju sa daleko jadnijom ligom kao sto je srprka SUPERliga
dok god se ne napravi pomak i stvore uvjeti da pojacanja budu prvotimci makar srednjih timova regionalnih liga ili iz fenjerasa portugalske, svicarske, austrijske lige bit ce nam tako kako jeste
najbolji igraci nase lige ce uvijek rado otici u Istru ili Belupo, dok ce nasi najjaci klubovi dovoditi "pojacanja" iz druge HNL ili rezerve Sibenika, Rudesa i slicnih, isto vazi i u poredjenju sa daleko jadnijom ligom kao sto je srprka SUPERliga
dok god se ne napravi pomak i stvore uvjeti da pojacanja budu prvotimci makar srednjih timova regionalnih liga ili iz fenjerasa portugalske, svicarske, austrijske lige bit ce nam tako kako jeste
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zanimljivo. Od 2008 godine Norveška nema predstavnika u Ligi prvaka, ko bi rekao. Kad pogledamo gdje je Norveška razvojno kao zemlja a gdje mi i ovi oko nas, mi smo još i dobri

-
- Kontakt:
+njihova im reprezentacija ne igra veliko takmičenje od Eura 2000...QUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:33
Zanimljivo. Od 2008 godine Norveška nema predstavnika u Ligi prvaka, ko bi rekao. Kad pogledamo gdje je Norveška razvojno kao zemlja a gdje mi i ovi oko nas, mi smo još i dobri![]()
zar i ti sine Ivane!?
- akisarajevo92
- Kontakt:
daj Dinamo - Zvezda za shit showJakosne skupine Lige prvaka:
PRVA: Real Madrid, Manchester City, Bayern, PSG, Liverpool, Internazionale, Borussia Dortmund, Leipzig, Barcelona.
DRUGA: Bayer Leverkusen, Atletico Madrid, Atalanta, Juventus, Benfica, Arsenal, Club Brugge, Šahtar, Milan.
TREĆA: Feyenoord, Sporting, PSV, Dinamo Zg, Salzburg, Lille / Slavia, Young Boys, Celtic, Crvena zvezda / Bodo/Glimt.
ČETVRTA: Slovan / Midtjylland, Monaco, Sparta, Aston Villa, Bologna, Girona, Stuttgart, Sturm, Brest.

Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Slovan ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka, a da se podsjetimo malo šta im je Jakir sa Zrinjskim uradio prije 2 godine
https://www.rezul.tati.com/utakmica/SWa ... utakmice/0

Zvezda na kraju zasluženo u ligi prvaka. Bodo u ovoj drugoj utakmici se nije pojavio.
-
- Kontakt:
Stvarno ne znam kako ovaj tim dogura do grupa skoro svake sezone, a nema protivnika u kvalifikacijama koji ih ne nadigra na terenu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:53Slovan ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka, a da se podsjetimo malo šta im je Jakir sa Zrinjskim uradio prije 2 godine![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baš tako Hrvati su za nas pojam u fudbalu, ubijaju nas kompleksi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:03svaki klub HNL-a ce dobiti po miliona eura zahvaljujuci ulasku Dinama u LP
Žao mi je Slavije, bolja je od Lila, ovo ostalo je više manje uredu. Zvezda će biti nezgodna svima na domaćem terenu, igraju kao nekad Stoke City agresivno i direktno. Plus domaća liga je šala pa se mogu maksimalno pripremiti za svaku utakmicu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jes mi drago sto su ovi skandinavci poispadali, ljudi su amaterske ekipe, zvezda i slovan su real madrid za njih.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
slovan je vjerovatno najslabiji tim koji je odavno igrao LŠ … ali ljudi se probili kroz cijele kvalifikacije, ne može im niko ništa predbaciti
-
- Kontakt:
ne, samo Dinamo i HR repka, oni ostali klubovi su bara-bara...DRHAUSE je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:01Baš tako Hrvati su za nas pojam u fudbalu, ubijaju nas kompleksi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:03svaki klub HNL-a ce dobiti po miliona eura zahvaljujuci ulasku Dinama u LP
Žao mi je Slavije, bolja je od Lila, ovo ostalo je više manje uredu. Zvezda će biti nezgodna svima na domaćem terenu, igraju kao nekad Stoke City agresivno i direktno. Plus domaća liga je šala pa se mogu maksimalno pripremiti za svaku utakmicu.
zar i ti sine Ivane!?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Yebi ga role, grupna faza je grupna faza koje god takmicenje da je u pitanju.. imaju starog lisca Weissa na klupi, on je njima nacionalna legenda a ovim plasmanom u ligu prvaka si je kupio još 2 sezone sigurno tamoDamirT je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:00Stvarno ne znam kako ovaj tim dogura do grupa skoro svake sezone, a nema protivnika u kvalifikacijama koji ih ne nadigra na terenu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:53Slovan ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka, a da se podsjetimo malo šta im je Jakir sa Zrinjskim uradio prije 2 godine![]()

Koliko sam upratio sutra je zrijeb odmah za ligu prvaka a u petak za EL i Konferenciju?
DaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:05Yebi ga role, grupna faza je grupna faza koje god takmicenje da je u pitanju.. imaju starog lisca Weissa na klupi, on je njima nacionalna legenda a ovim plasmanom u ligu prvaka si je kupio još 2 sezone sigurno tamoDamirT je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:00Stvarno ne znam kako ovaj tim dogura do grupa skoro svake sezone, a nema protivnika u kvalifikacijama koji ih ne nadigra na terenu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:53Slovan ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka, a da se podsjetimo malo šta im je Jakir sa Zrinjskim uradio prije 2 godine![]()
https://www.rezul.tati.com/utakmica/SWa ... utakmice/0![]()
Koliko sam upratio sutra je zrijeb odmah za ligu prvaka a u petak za EL i Konferenciju?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li mogu sad sastati CZ - Dinamo?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mogu, izvlacit ce dva protivnika iz svoje skupine, poprilicne velike sanse za bar taj jedan mec u Beogradu ili Zagrebu
Jedina restrikcija u ždrijebu parova je da klubovi iz iste zemlje ne mogu igrati međusobno te da svatko može izvući najviše dva kluba iz iste zemlje.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.