Jesu valja, bas su amateri ovi Skandinavci....
Zadnji 4 godine, Bodo 4 puta igra grupe, 2 put Evropsku Ligu i 2 put Konferencijsku Ligu.
Izbacili Celtica sa ukupni 5-1, u grupnoj fazi protiv Rome 6-1 pobijedili, Dinamo izgubi od tih amatera i trebalo im 120 minuta u Zagrebu da izbace te amatere. Igrali protiv Rome u cetvrtfinale...
Pitam se ponekad koliko je sad rezultat? Jeli 10-0? Jeli 15-0? ili je samo 2-0, a tamo izgubili 2-1??
Znate vi ponekad sta znaci rijec Amateri???
Bayern kad pobijedi 27-0 onu ekipu Rottach. Rottach koja igra 9. ligu svoje drzave i svako ih zove "Kreisliga Mannschaft", to su ti pravi AMATERI.
Znaci Liverpool su isto amateri jer su izgubili od Zvezde. Sramota je izgubit od Zvezde ili sta? Sad sto je Bodo skroz lose odigrao ne znaci odmah da su amateri.
Ali hajd neka bude tako da su oni amateri. Sta smo onda mi? Sta su bh klubovi? Kad smo mi zadnji put imali ekipu u play off lige prvaka???
Jeli to neki nas klub svake godine igra grupe? Jeli to Zrinjski igra grupe vec 5 godina u nizu?
Ako su oni amateri, sta smo onda mi?
Jesmo mi vazduh? Finska je za nas plafon, ako pratite reprezentaciju i koliko se cesto patimo protiv tih amatera iz skandinavije. I ako malo pratite klubove poput Malmo, Molde, Elfsborg, Hacken, HJK, Bodo, pa bi znali da to nisu bas amateri. Pogledajte samo kako igraju Molde i Bodo u zadnji godinama ili opcenito koliko puta ti amateri skandinavci igraju grupe evropske lige i koje sve sada u play off u sva 3 takmicenja.
I ljudi cesto zaborave da Norveska, Svedska i Finska nikad nisu bili fudbalske velesile poput ostalih velikana. Oke onaj period sa Zlatan znam, ali oni su generalno drzave koji su jaci u zimskim sportovima. Eto sad u Olimpijadi imaju par medalje.
Ne znam odkud sad to, da su oni amaterske ekipe.??
Ali eto nek bude tako da su oni amateri, forum zna sve.
Nedo ti dragi Bog da jedan nas bh klub igra protiv Bodo Glimt, Elfsborg, Molde ili Hacken, pa bi forumasi okrenuli pricu i pravdali bi poraz, jer eto Bodo i ostali su onda od jednom ozbiljne ekipe.
Ovako su amateri, ali ako igraju protiv bh ekipe onda su Real Madrid za nas.

Covjece Amateri kao da je rezultat 10-0 za Zvezdu,
a ne 3-2 ukupni rezultat....
Mnogo ljudima skroz fali taj osjecaj za realnost, istinu i objektivnost...
Vidi se da mnogi forumasi nikad nisu sutali lopte, ali eto oni znaju ko je sve amater.., cuj Bodo amateri, ali oke hajd nek su oni amateri. Ljudi drugi put igraju grupe te evropske lige, dok mi jos cekamo ko ce biti nas prvi bh klub da zaigra tu, vidit cemo danas Borac.
Kako god cestitke za Dinamo i Zvezdu. Najozbiljni klubovi na Balkanu, a Dinamo je najjaci klub i broj jedan. Dzabe Hajduku i 1 milion navijaca, ovo sto ima Dinamo svi mogu samo sanjati i nista vise drugo. Dinamo protiv Zvezde to bi bilo top.
Pozdrav
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.