Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
samo da ne bude promasaj kao zadnji Holandez kojeg smo doveli i ovako docekali
(Ihattarena necu racunati, to je posebna prica)
(Ihattarena necu racunati, to je posebna prica)
Don't believe the hype.
Ma klupirat ce njega motta ako bude flop, to je bar jasno, sad ima izbora u veznom redu ako nista.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:58samo da ne bude promasaj kao zadnji Holandez kojeg smo doveli i ovako docekali
(Ihattarena necu racunati, to je tek posebna prica)
Krila moraju buknuti ali odbrana je meni ostala nivao viola i slicno
Prvi veci transfer koji mi ne izaziva neki entuzijazam, volim druge tipove igrača tj. Koopmeiners bi mi i bio ok da Juventus ima plemenitog veznjaka vec u ekipi. Pokazao je da je allround dobar, jak, zabija i to nam je trebalo. Znamo kolika je rak rana vezni red i konacno smo docekali da je faktički kompletan promijenjen jer je bilo jako teško izbiti iz glave "u krilo golmanu" mentalitet koji je urezan bio u sve igrace.
Koopmeiners-Luiz-Thuram je odlican vezni red, a Fagioli, Locatelli, McK validne alternative uz Adzica koji je ofanzivniji i koji moze biti vice Koopmeiners/Yildiz.
Koopmeiners-Luiz-Thuram je odlican vezni red, a Fagioli, Locatelli, McK validne alternative uz Adzica koji je ofanzivniji i koji moze biti vice Koopmeiners/Yildiz.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 avg 2024, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakve pare? Koliko smo to mi platili sve ove transfere? Mislim da cifra ne prelazi 60m i kad se uračunaju izlazni transferi mi se vratimo okvirno na oko -20miliona.. pricam iz glave.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 19:37Sigurno je Elkan dao garancije Đuntoliju, prebaciće pare iz Exora kao i do sada i ćaocaseres je napisao/la: ↑28 avg 2024, 19:14Daj Sancha samo nek nije skup. Dobru sezonu ima iza sebe. Samo ne znam gdje ga staviti ako je Koop na 10ci a Yildiz na krilu. Doduse sirina treba.
Ako thuram, luiz, sancho, nico i koop startaju, onda imamo puno posla za uigrat.
Ako dodje sancho ovo je strasan prelazni rok, od mene 8.5/10. Bila bi 10ka da je Calafiori zavrsen.
Dobili smo i dobrog golmana. LB vidjet cemo kako mu ide u sezoni, treba i Weaha desno koristiti.
Pitanje sezone:
Otkud nam pare? Nismo prodali ni u pola.
Imat ćemo puno većih problema iduce ljeto ali smo barem place smanjili i tu je LP te svjetsko klupsko prvenstvo gdje cemo pokriti troškove! Cekamo i glavnog sponzora!
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne znam, kao da niste gledali nikad Atalantu i Kopmajnersa, lik im nosio ekipu jedan od najboljih igrača u Seriji A.
Ali vidjećemo, teren je mjerilo
Ali vidjećemo, teren je mjerilo
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Juve je spasila NextGen, uzeli su preko 80 miliona na prodaji djece. I sad su u minusu nekih 60-ak miliona ovo ljeto, ali će vjerovatno biti još koja prodaja do kraja roka. Naravno, dosta transfera ce doci na naplatu tek slijedece godine (Di Gregorio, Gonazalez, i eventualno Conceicao i Kalulu)
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sto ga Vlahovic zajebaje ...napokon te docekasmo ... 
I kako ce sada izgledati prva postava kod vas?
Mislim da ste odradili dobar prelazni rok medjutim tesko da ce to biti dovoljno da se potučete s Interom. Ipak oni su jedna uigrana masinerija koja je duze na okupu.
Medjutim vjerovatno vrlo lahko mozete do 2.pozicije na tabeli.
Mislim da ste odradili dobar prelazni rok medjutim tesko da ce to biti dovoljno da se potučete s Interom. Ipak oni su jedna uigrana masinerija koja je duze na okupu.
Medjutim vjerovatno vrlo lahko mozete do 2.pozicije na tabeli.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Upolovili plate
Sljedece godine, ako bude sve ok ove, idu znaci makar dva kapitalca....plus ova ekipa poprilicno mlada....
Svjetlo na kraju tunela....
Sljedece godine, ako bude sve ok ove, idu znaci makar dva kapitalca....plus ova ekipa poprilicno mlada....
Svjetlo na kraju tunela....
Brojke nisu dobre, ovo su ukupne brojke koje moramo isplatiti, 1/4 je u ovoj godini.
Max Allegri
Cuj upolovili plate, a tri puta veci broj odlazaka nego dolazaka. Jos tome kada dodas Sandra koji je prije 3 godine prekrizen samo mu se cekao ugovor da prestane, pola od tog "upolovljenog" je samo A. Sandro
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Štopera nekog pod hitno kapitalca, Skalvinija odmah sad ganjati, Kopmajners ćemu objasniti kako da vadi certifikate
MANIJACI JUG 1987
Mislim da postoje greske kod plata, vrijednosti su izražene neto, ali za njega mi ovo djeluje bruto. Ne vjerujem da bi dali Luizu 2x koliko Koopmeinersu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ocigledno igraca iz epl ne mozes drugacije dovesti...
Ljudi se zamaraju financijskim izvješćima i vesele se smanjenju plata u kompaniji koja obrće milijarde!! Šta nas to ima zamarati,uživajmo u fudbalu.FJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.