Osoba koja se ne drzi svoje rijeci i lupeta svakodnevno je neozbiljna, sklona prevarama, lazima.Antikloc je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:26Meni q jos treba. A ono za Žižu i Borac je bila glupa i nesmotrena izjava. A ovo za Debelog Mirvaha je sigurno kao smrt. Sa debelim americkim klošarom nema srece ni napretka. Evo ide mu cetvrta sezona. Jos jedna izgubljena i propala. Jednu blamazu protiv B tima trnovskih seljaka smo vec prosli,ceka nas jos blamaza u prvenstvu i kupu. Prodaja Gulija i Celika da se napuni Mirvahov i Kerojedov dzep i ide slavlje za cetvrto mjesto i ide nova suplja za iducu propalu sezonu.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:18Još da si napisao da ćeš sebi odsjeći q kao onaj za Žižu![]()
Mozda se ova istina nekome ne svidja ali to je to. Nema sminke,nema uljepsavanja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisi ti druze antikloc ti si klocnakvadrat
Evo pojacanja, sto ste nervozni:
https://tinyurl.com/bdf9jxj4
https://tinyurl.com/bdf9jxj4
-
- Kontakt:
Jave se ovi klocevi sa k u ustima,mrsko 8m bilo cekati neki nas kiks da pocnu svoje bljuvotine pisat. Ovom k od Mirvica ne izlazi iz usta
Ljudi hoce sve preko noci a ovo je dug proces.
Tek 11godina imamo strane investitore i ne treba ocekivati sad previse.
Ekipa koju trenutno imamo je odlicna i mislim da ove godine mozemo sve iznenaditi i uzeti TREĆE mjesto hladno.
Samim tim necemo strijepiti ko ce igrati u Finalu Kup-a jer cemo sami obezbijediti Evropu.
Ekipa koju trenutno imamo je odlicna i mislim da ove godine mozemo sve iznenaditi i uzeti TREĆE mjesto hladno.
Samim tim necemo strijepiti ko ce igrati u Finalu Kup-a jer cemo sami obezbijediti Evropu.
-
- Kontakt:
Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja
Hajde više ne seri svega ti i ne glumi forumskog policajca, za dvije godine si nakucao šest hiljada postova i to isključivo na ovoj ili ligaškoj temi, glumiš neku intelektualnu superiornost, a evo ne znam da sam pročitao jedan tvoj post koji je smislen, u kojem komentarišeš momčad, taktiku ili slično - sve se svede na to da ti ponižavaš nečije upise i da pljuješ po svima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:18Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja
Idi fino na fksinfo, pa tamo glumi Guardiolu i pošto je tvoj nervni sistem ljestvičastog tipa, jasno je da ćeš uhvatiti vrijeđati po istoj mantri koja se vrti na temi, ali nisi za bolje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Sracu kao sto svi serete jer je takva vrsta foruma,tebe trebamo slusat,jesil skupio za karte ili te treba jos pogurat? Bicu ovdje sta god ja pozelim da budem,kad moze ovdje pisat lik koji zeli da se ugasi klub onda moze svako. Hoces mi ti zabraniti sa pisem? Pisem ovdje duze od 2 godine al to nije ni bitno.Surreal je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:41Hajde više ne seri svega ti i ne glumi forumskog policajca, za dvije godine si nakucao šest hiljada postova i to isključivo na ovoj ili ligaškoj temi, glumiš neku intelektualnu superiornost, a evo ne znam da sam pročitao jedan tvoj post koji je smislen, u kojem komentarišeš momčad, taktiku ili slično - sve se svede na to da ti ponižavaš nečije upise i da pljuješ po svima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:18Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja
Idi fino na fksinfo, pa tamo glumi Guardiolu i pošto je tvoj nervni sistem ljestvičastog tipa, jasno je da ćeš uhvatiti vrijeđati po istoj mantri koja se vrti na temi, ali nisi za bolje.
- napoleon72
- Kontakt:
Od 6k postova, 5700 je o tom kako nas Vico yebeSurreal je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:41Hajde više ne seri svega ti i ne glumi forumskog policajca, za dvije godine si nakucao šest hiljada postova i to isključivo na ovoj ili ligaškoj temi, glumiš neku intelektualnu superiornost, a evo ne znam da sam pročitao jedan tvoj post koji je smislen, u kojem komentarišeš momčad, taktiku ili slično - sve se svede na to da ti ponižavaš nečije upise i da pljuješ po svima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:18Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da mu je iko drugi sta napisao pa da razumijem ali surrealnapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:05Od 6k postova, 5700 je o tom kako nas Vico yebeSurreal je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:41Hajde više ne seri svega ti i ne glumi forumskog policajca, za dvije godine si nakucao šest hiljada postova i to isključivo na ovoj ili ligaškoj temi, glumiš neku intelektualnu superiornost, a evo ne znam da sam pročitao jedan tvoj post koji je smislen, u kojem komentarišeš momčad, taktiku ili slično - sve se svede na to da ti ponižavaš nečije upise i da pljuješ po svima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:18Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja
Idi fino na fksinfo, pa tamo glumi Guardiolu i pošto je tvoj nervni sistem ljestvičastog tipa, jasno je da ćeš uhvatiti vrijeđati po istoj mantri koja se vrti na temi, ali nisi za bolje.![]()
NEMA NAZAD
Da mu je iko drugi sta napisao pa da razumijem ali surreal
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Iskreno, ne znam šta ste uprli u tu 10-ku?!? Ja si ne umišljam da sam fudbalski znalac i stručnjak (teoretičar, svakako), ali zaista ne vidim ulogu 10-ke u današnjem fudbalu, a pogotovo što Zekić uopšte na preferira takav način i strategiju. Ako bude tu i tamo primoran da pristup bazira na tom famoznom broju, to će biti privremeno i sticajem spleta okolnosti, barem koliko sam ja do sada skontao šta on želi od ekipe.
I šta uopšte znači; "podvaliti loptu"?!?! I kako to pomaže kod bunkera??? Podvaljivanje lopte je momenat inspiracije nekog igrača i dešava se jednom, možda ni jednom po utakmici i potpuno je irelevantno za samu utakmicu. Kod bunkera to "podvaljivanje nema neku ulogu, jer je protivnička odbrana raspoređena po dubini i mahom pokriva određene zone koje su blizu jedna drugoj i u principu služe da igrači pomažu jedan drugom, te zato i jesu na bliskom prostoru. Bunker se ne probija podvaljivanjem lopte (možda kod Boška Buhe), nego udarcima iz daljine i "prebrojavanjem", odnosno igrom uširinu i loptama u srce 16-erca. Ko je gledao prošlu utakmicu, upravo to je Zekić uigravao. Otud i njegova izjava da nisu uvježbavali probijanje bunkera, što je klasična "pila naopako", jer time baš želi "nagovoriti" protivnika da igra bunker (možda ovo nisam trebao napisati).
Ogledni primjer razbijanja bunkera je naša utakmica protiv Cetica (0:1). Vinko, koji uvijek, ali baš uvijek, igra bunker protiv jačih ekipa, postavio se tako da Celitic nije mogao ništa u prvom poluvremenu. Njihov trener je upotrijebio klasičnu taktiku, pogotovo što je Vinko pojačao bokove očekujući "prebrojavanje i prodore po stranama. Poslije prvog udarca na naš gol, moralo mu je biti jasno šta je cilj protivnika. Sva suština je bila da se zona razbija udarcima iz daljine, po mogućnosti po zemlji i tako da ih golman odbije, a što se naposljetku i desilo. Eh sad, pitanje je; šta će ti tu 10-ka, kojiqratz?? Bitno je trpati 16-erac i unositi konfuziju u protivnika, odnosno da se te zone i igrači u njima, u želji da pomognu jedan drugom, sudaraju i smetaju. E otud i Turkeš. Ali njegova primarna uloga u razbijanju bunkera nije davanje gola, mada jest to njegov prevashodni zadatak. Njegovo je da privuče dvojicu igrača iz bunkera na sebe, tako da u ispražnjenu zonu uđe treći igrač, u njegovu četvrti itd. itd. To se naziva prebrojavanje, jer ćeš na kraju ti imati igrača više u protivničkom 16-ercu.Naravno, ovo je idealan prikaz, ali mislim da Zekić pokušava da te i takve mehanizme inkorporira u tim.
Ako se Radnik odluči na bunker, ključnu ulogu u davanju golova bi trebali odigrati Đorđević i Bubanja, ili neko iz drugog plana.
Uglavnom, samo ozbiljan pristup u svakoj utakmici i bez potcjenjivanja bilo kojeg protivnika.
Sretno, momci!!!
I šta uopšte znači; "podvaliti loptu"?!?! I kako to pomaže kod bunkera??? Podvaljivanje lopte je momenat inspiracije nekog igrača i dešava se jednom, možda ni jednom po utakmici i potpuno je irelevantno za samu utakmicu. Kod bunkera to "podvaljivanje nema neku ulogu, jer je protivnička odbrana raspoređena po dubini i mahom pokriva određene zone koje su blizu jedna drugoj i u principu služe da igrači pomažu jedan drugom, te zato i jesu na bliskom prostoru. Bunker se ne probija podvaljivanjem lopte (možda kod Boška Buhe), nego udarcima iz daljine i "prebrojavanjem", odnosno igrom uširinu i loptama u srce 16-erca. Ko je gledao prošlu utakmicu, upravo to je Zekić uigravao. Otud i njegova izjava da nisu uvježbavali probijanje bunkera, što je klasična "pila naopako", jer time baš želi "nagovoriti" protivnika da igra bunker (možda ovo nisam trebao napisati).
Ogledni primjer razbijanja bunkera je naša utakmica protiv Cetica (0:1). Vinko, koji uvijek, ali baš uvijek, igra bunker protiv jačih ekipa, postavio se tako da Celitic nije mogao ništa u prvom poluvremenu. Njihov trener je upotrijebio klasičnu taktiku, pogotovo što je Vinko pojačao bokove očekujući "prebrojavanje i prodore po stranama. Poslije prvog udarca na naš gol, moralo mu je biti jasno šta je cilj protivnika. Sva suština je bila da se zona razbija udarcima iz daljine, po mogućnosti po zemlji i tako da ih golman odbije, a što se naposljetku i desilo. Eh sad, pitanje je; šta će ti tu 10-ka, kojiqratz?? Bitno je trpati 16-erac i unositi konfuziju u protivnika, odnosno da se te zone i igrači u njima, u želji da pomognu jedan drugom, sudaraju i smetaju. E otud i Turkeš. Ali njegova primarna uloga u razbijanju bunkera nije davanje gola, mada jest to njegov prevashodni zadatak. Njegovo je da privuče dvojicu igrača iz bunkera na sebe, tako da u ispražnjenu zonu uđe treći igrač, u njegovu četvrti itd. itd. To se naziva prebrojavanje, jer ćeš na kraju ti imati igrača više u protivničkom 16-ercu.Naravno, ovo je idealan prikaz, ali mislim da Zekić pokušava da te i takve mehanizme inkorporira u tim.
Ako se Radnik odluči na bunker, ključnu ulogu u davanju golova bi trebali odigrati Đorđević i Bubanja, ili neko iz drugog plana.
Uglavnom, samo ozbiljan pristup u svakoj utakmici i bez potcjenjivanja bilo kojeg protivnika.
Sretno, momci!!!
-
- Kontakt:
Pisao mnogo prije dok Vico nije bio,jel ti mislis da pisem o Vici bez nekog razloga? Previse se nerviram cijeli zivot zbog Sarajeva da bi gledao one cirkus faulove na Kosevu,mada to je tebi smijesno.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:05Od 6k postova, 5700 je o tom kako nas Vico yebeSurreal je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:41Hajde više ne seri svega ti i ne glumi forumskog policajca, za dvije godine si nakucao šest hiljada postova i to isključivo na ovoj ili ligaškoj temi, glumiš neku intelektualnu superiornost, a evo ne znam da sam pročitao jedan tvoj post koji je smislen, u kojem komentarišeš momčad, taktiku ili slično - sve se svede na to da ti ponižavaš nečije upise i da pljuješ po svima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:18Nije ni cudo sto su na FKS info zabranjivali likovima koji pisu ovdje da se reg,pa se ovdje kao cudili,8bretili se sto je forum zatvorenog tipa haha eto ostalo vam je ovo jos smece da iznesete svoja retardirana misljenja
Idi fino na fksinfo, pa tamo glumi Guardiolu i pošto je tvoj nervni sistem ljestvičastog tipa, jasno je da ćeš uhvatiti vrijeđati po istoj mantri koja se vrti na temi, ali nisi za bolje.![]()
-
- Kontakt:
Dobro ti je covjek odgovorio, mi i trebamo da stizemo Zrinjski Rijeku, Maribor, kakav Dinamo, mi tu kasnimo 50 godina, znas li ti da je Zvezda 91 platila Mihajlovica milion maraka, znas li ti da mi ni danas nismo dali ni pola od toga za nekog igraca, znaci pedeset godina poslije, nismo tu cifru dostigli, a pricas o Dinamu, koji ubija na sve strane.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 08:19Ah tebe, pa to znaci da necemo nikada naprijed, to znaci da cemo vazda lavorati i ako se plasiramo i mi kao Zrinjski i Borac nakon 3-4 poraza u pretkolima LP i EL, maksimum nam je grupa KL?Morpheus je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:45A sto se uopste tim zamaras? Zasto se zamaras sa necim sto je nedostizno? Isto kao da si pitao kada cemo biti kao Salzburg ili kao Borussia Dortmund.pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:35Eh kako i kada da imamo ovo sto ima Dinamo??
Kako??
- nemamo dovoljno para
- nece niko ozbiljan da dodje u nasu ligu
- i ako ponudimo iste uslove, uvijek ce neki igrac da ode u bilo koju zemlju EU zbog sigurnosti i zasticenosti.
Sta ces ovdje, hem pogresni ljudi na pogresnim mjestima, hem i dan danas se gleda nacionalnost a ne strucnost.
Uzasno je to i pomisliti.
Zekić: Moramo naći novi način igre, nadam se da će doći još igrača
Sarajevo ljubavi moja.
Ko danas nije dosao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Tek 11 godinaado-hz je napisao/la: ↑29 avg 2024, 10:57Ljudi hoce sve preko noci a ovo je dug proces.

Dovedite covjeku to što trazi,mjesec govori da neki trebaju na posudbu da mu trebaju drugi ,nit ovi idu na posudbu nit ovo sto trazi dolazi.
Nece on trpiti to,otresit je odje.bat ce vas.
Nece on trpiti to,otresit je odje.bat ce vas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci djeca i dalje odlaze iz akademije, igrace koji du za seniorskog fudbala i razvijanja drze u juniorima da se ne brukaju... Lijepo to hendlaju 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli