kako da nikada nije pozvan? ne razumijem.
obzirom da nema tehnickih i administrativnih prepreka
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
kako da nikada nije pozvan? ne razumijem.
Igracina mali
Lik je odlucio biti maskota foruma i tretiraj ga kao takvoga. Vidis da bulazni, ni sam vise ne zna koga i sta uporedjivati. Samo neka se pise po forumu da imamo sta ismijavati.
Nihad bolji igrač, nema drugog objašnjena…MilanMladenovic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:09Meni samo nije jasno kako nema mjesta u repci za Zolotica a za panja Mujakica ima...
bavariapivo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:54Nihad bolji igrač, nema drugog objašnjena…MilanMladenovic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:09Meni samo nije jasno kako nema mjesta u repci za Zolotica a za panja Mujakica ima...
Ma druze uz duzno postovanje nisam pogledao Zolotica nikad, al vjerujem NoDijubavariapivo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:54Nihad bolji igrač, nema drugog objašnjena…MilanMladenovic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 09:09Meni samo nije jasno kako nema mjesta u repci za Zolotica a za panja Mujakica ima...
Trenutno korisnika/ca: Brix, Daduli, dedo26, denza, DzaniMehmet, Google Adsense [Bot], Iceplayer, Mocvara1991, StevieG8, Wisey i 99 gostiju.