Nisam ničiji branitelj, ali nama akademiju vodi neko ko se više razumije u nargilla okuse nego u vođenje fudbalske akademije. Dok taj Talijan kojeg spominješ radi u Juventusu U17.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:01A vidi se da falite ti i onaj tvoj italijan da to poslozite.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
rule posto pesimista teski.. 
mislim da je "zastoj" sto nece da se dovode igraci koje vec imamo u ekipi, po "kvaliteti", nego se cekaju bolji igraci, da smanje zahtjev oko plate, klubovi oko obestecenja itd.
na hajr.
ps. trener ne bi trebao da ide ako se ne dovede niko vise. cilj ostaje isti, kroz sezonu ce se vidjeti rad trenera i da li zasluzuje ostati na kraju. vjerujem da se mozemo boriti za prvaka.

mislim da je "zastoj" sto nece da se dovode igraci koje vec imamo u ekipi, po "kvaliteti", nego se cekaju bolji igraci, da smanje zahtjev oko plate, klubovi oko obestecenja itd.
na hajr.
ps. trener ne bi trebao da ide ako se ne dovede niko vise. cilj ostaje isti, kroz sezonu ce se vidjeti rad trenera i da li zasluzuje ostati na kraju. vjerujem da se mozemo boriti za prvaka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma ta ce on, neka u italiji pametuje, znaju bosnje kako se fudbaleri prave...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:03Nisam ničiji branitelj, ali nama akademiju vodi neko ko se više razumije u nargilla okuse nego u vođenje fudbalske akademije. Dok taj Talijan kojeg spominješ radi u Juventusu U17.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:01A vidi se da falite ti i onaj tvoj italijan da to poslozite.
Da, svako par dana neko ode... Poziv u repke ove mladje redovno dobijaju igraci koji ili su prodjek ili klupa

Mahalica nasa lijepa

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Sve ce to shrek srediti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesi upoznat u kvalitete Dina Karamehmedovića?Pantelija je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:06Ma ta ce on, neka u italiji pametuje, znaju bosnje kako se fudbaleri prave...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:03Nisam ničiji branitelj, ali nama akademiju vodi neko ko se više razumije u nargilla okuse nego u vođenje fudbalske akademije. Dok taj Talijan kojeg spominješ radi u Juventusu U17.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:01
A vidi se da falite ti i onaj tvoj italijan da to poslozite.
Da, svako par dana neko ode... Poziv u repke ove mladje redovno dobijaju igraci koji ili su prodjek ili klupa![]()
Mahalica nasa lijepa![]()
Hvale dečka pravo, stopera igra za U17.
Ma dobro to da će Zekić otići ako mu se ne ispune želje u ove 3 sedmice je notorna glupost, eh sad ako bi se isto ponovilo i idući prelazni ne isključujem mogućnost da odhebe glat'muhamedhulk je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:04rule posto pesimista teski..
na hajr.
muhamedhulk je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:04rule posto pesimista teski..
na hajr.
Ma pesimista sam kad vidim ovako da trener stalno aludira na nesto a oni to ne rade kako treba. Istrpio sam more prolaznika trenera kuraca palaca , dodje ti ovako jedan trener koji je odlican za dugorocni sistem i sve. I oni ga ovako **** sa svim. Ma necemo mi docekati da on ostane sezonu dvije. Vidjet ces prvi kiks nedo Allah kad bude.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Pojacanja trebaju medjutim grlom u jagode nikako. Gledam i pratim ove klubove iz regije Rijeka,Osijek iste probleme imaju sa dovodjenjem igraca na vrijeme tj ode im 3 glavna igraca nikog doveli nisu plus jos hoce da prodaju glavne igrace i njihovi navijaci isto pricaju sto i mi. Sto se akademije tice pojma nemam sta se ocekuje svake sezone 5 igraca u prvi tim? Koliko ove jace ekipe gurnu svojih i prvih 11 svake godine? Mi jesmo prodali neke igrace za ok cifre medjutim nasa logika treba uzet odma druge igrace kao da nema tekucih troakova ili neko misli da ce samo uzimat igrace i sve ostale troskove pokrivati i biti stalno u minusu?
Previse Zekic javno kuka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Nije Rule pesimista, nego covjek samo razmislja svojom glavom. Ne slusa poltrone.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko kuka?
Dobio je pitanje za dolaske, na šta je on odgovorio kako se nada dolasku još igrača. Gdje je tu kuknjava?
Bipolarni će u sljedećem već postu napisati kako čovjek traži pojačanja a gamad iz uprave mu ne dovode. I ti se čudišGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:13Ko kuka?
Dobio je pitanje za dolaske, na šta je on odgovorio kako se nada dolasku još igrača. Gdje je tu kuknjava?

Ja se nadam da ce ispostovati covjeka, zasluzio je.Rule_hz je napisao/la: ↑29 avg 2024, 13:41
Moj fera koga najavljuje, toliko tržište dobrih free igraca. On salje mrtvog belgijanera da zavrsava igrace, a marke im ne da ko da je fočak ili sta znam marka mu ko tepsija. Cim nikog nisu u stanju dovest iskeširati i poslati ove na posudbe. Sve ti je jasno ko dan da je teški javašluk ovdje. I da nema nikakvog hajra. Bezveze cemo popusiti **** i izgubiti odlicnog trenera za nase uslove. I jedva ceka da ode po svemu sudeci
You are someone else I am still right here
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
antikloc jednom napisa komentar koji se bojim da je istina. Ne mogu da ga nadjem a tice se ovog mrcvarenja ekipe, trenera, pa malo pojacanja. Ugl korak naprijed nazad dva.. Pocinjem sumnjati da smo uopste aktivni na trzistu vise za ovu polusezonu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Haj, barem je filantrop haman skontao da nismo baš toliki majmuni željni svega, pa je prestao ložiti s onim cringe motivacionim citatima.
I kažu nema napretka, pih.
I kažu nema napretka, pih.

The saddest thing in life is wasted talent.
Uzeli smo fine pare ovo zadnjih par mjeseci, vjerujem da se trazi pravi igrac, a takvi nisu jeftini.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
iskreno se nadam. Da su takvi skupi i da gledaju jos bolje opcije pa ih cekamo.
- 1 9 4 6 -
Prvo, nije da ekipa nije pojačana u odnosu na prošlu godinu, tako da ta kuknjava u tolikoj mjeri nije potrebna.
Drugo, fali igrača po trenerovoj želji, isti se traže i sa njima se pregovara.
Shvatite da igrači koji su bili želje Dudića, Mirze i Rožmana nisu isti koje hoće Zekić, neće se niko dovoditi radi reda već se traže igrači koji su kvalitet više i koje Zekić odobri. Troškovi jesi srezani, ali nije pipa zavrnuta, jednostavno Leterme neće sa više budemo bankomat raznim polugiračima i da nas isti uzimaju lopatom.
Ne kontam šta očekuju pojedini ovdje, nećete Gojaka, nećete Lovrića jer kocka, nećete ove nepoznate iz liga okruženja jer eto nisu dobri, niste htjeli Hamzu pa ste plakali ovdje i pisali kilometarske postove kako ga nismo trebali prodati. Neko spomenu Fiolića neki dan, sutra da ga predstave pola bi vas pisalo kako peremo pare jer smo ga doveli se povredom, bitno je srat i ništa neće promijeniti te vaše sklopove.
Drugo, fali igrača po trenerovoj želji, isti se traže i sa njima se pregovara.
Shvatite da igrači koji su bili želje Dudića, Mirze i Rožmana nisu isti koje hoće Zekić, neće se niko dovoditi radi reda već se traže igrači koji su kvalitet više i koje Zekić odobri. Troškovi jesi srezani, ali nije pipa zavrnuta, jednostavno Leterme neće sa više budemo bankomat raznim polugiračima i da nas isti uzimaju lopatom.
Ne kontam šta očekuju pojedini ovdje, nećete Gojaka, nećete Lovrića jer kocka, nećete ove nepoznate iz liga okruženja jer eto nisu dobri, niste htjeli Hamzu pa ste plakali ovdje i pisali kilometarske postove kako ga nismo trebali prodati. Neko spomenu Fiolića neki dan, sutra da ga predstave pola bi vas pisalo kako peremo pare jer smo ga doveli se povredom, bitno je srat i ništa neće promijeniti te vaše sklopove.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel Hare Handzic u kometu
moze li nastupati sutra
moze li nastupati sutra
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, napoleon72, r3m1, Sazg, TETRAPAK i 59 gostiju.