Sloboda vs Tuzla City
Re: Sloboda vs Tuzla City
Pa bio je i tvoj gradonacelnik 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja se stvarno izvinjavam na upadu u temu, ali me zanima, zar stvarno postoje Tuzlaci koji navijaju za TuzlaCity pored Slobode i zašto?
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
Navijaju ovi sto su dosli iz Podrinja u Tuzlu (nista protiv Podrinja). Jer je po njihovom Sloboda komunisticki klub, a oni su protiv toga. Uglavnom ima, ali broj navijaca kao jedan stambeni objekat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Molim da se ukloni ova tema jer necemo vise imat priliku igrat sa kantonalcima 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Gošk i
Igman su istakli kandidaturu za niži rang, Sloboda mora u subotu pobijediti Posušje.Radnik igrom je isto nula međutim bodovi su ti koji se broje. Sretno u subotu
Igman su istakli kandidaturu za niži rang, Sloboda mora u subotu pobijediti Posušje.Radnik igrom je isto nula međutim bodovi su ti koji se broje. Sretno u subotu
-
- Kontakt:
Može se reći da će GOŠK i sigurno ispasti otišli su im važni igrači (Skorup, Hasukić i Šero) koji su nosili igru prošle godine, jedino im Šuta ostao, a misu doveli neke zamjene. Također niti imaju neko jako trenersko ime na klupi rekao bih da su ušli poprilično bez ambicija u sezonu. Što se Igmana tiče njih ne treba lako otpisat ipak tu je Husref i ima zanimljivih igrača i uz to zadržali su kostur ekipe. Radnik je dovodio zanimljivih pojačanja pretežno iz Srbije treba ispratit kako će se oni uklopiti i pokazati.
A što se moje Slobode tiče u subotu se mora ići na pobjedu iako mislim da se taj cilj može postaviti i ostvariti samo ako se registruju sva pojačanja, sa igračima koji su igrali protiv Sarajeva teško naručito što onda malte ne nema ko ući u igru.
Kakvo je kod vas stanje, kakve su ambicije? Imal nekih novih igrača?
Nadam se da ćete početi na vrijeme žeti bodove pogotovu protiv ekipa koje nisu nešto iznad vas(Radnik, Gosk, Igman, Posušje i Sloga) jer ti bodovi imaju posebnu težinu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:43Može se reći da će GOŠK i sigurno ispasti otišli su im važni igrači (Skorup, Hasukić i Šero) koji su nosili igru prošle godine, jedino im Šuta ostao, a misu doveli neke zamjene. Također niti imaju neko jako trenersko ime na klupi rekao bih da su ušli poprilično bez ambicija u sezonu. Što se Igmana tiče njih ne treba lako otpisat ipak tu je Husref i ima zanimljivih igrača i uz to zadržali su kostur ekipe. Radnik je dovodio zanimljivih pojačanja pretežno iz Srbije treba ispratit kako će se oni uklopiti i pokazati.
A što se moje Slobode tiče u subotu se mora ići na pobjedu iako mislim da se taj cilj može postaviti i ostvariti samo ako se registruju sva pojačanja, sa igračima koji su igrali protiv Sarajeva teško naručito što onda malte ne nema ko ući u igru.
Kod nas još uvujek traje pomračenje sunca, dokle uskoro će se saznati.
-
- Kontakt:
Sretno i vama i nama! Mi imamo težak raspored na početku tako da je važno uzeti tom Posusju 3 boda, a dalje se potuci za svaki bod. Tek tamo iza petog šestog kola su utakmice sa direktnim rivalima.Beledija je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:59Nadam se da ćete početi na vrijeme žeti bodove pogotovu protiv ekipa koje nisu nešto iznad vas(Radnik, Gosk, Igman, Posušje i Sloga) jer ti bodovi imaju posebnu težinu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:43Može se reći da će GOŠK i sigurno ispasti otišli su im važni igrači (Skorup, Hasukić i Šero) koji su nosili igru prošle godine, jedino im Šuta ostao, a misu doveli neke zamjene. Također niti imaju neko jako trenersko ime na klupi rekao bih da su ušli poprilično bez ambicija u sezonu. Što se Igmana tiče njih ne treba lako otpisat ipak tu je Husref i ima zanimljivih igrača i uz to zadržali su kostur ekipe. Radnik je dovodio zanimljivih pojačanja pretežno iz Srbije treba ispratit kako će se oni uklopiti i pokazati.
Kod nas još uvujek traje pomračenje sunca, dokle uskoro će se saznati.
Koja količina negativnosti se izgovorila na temi Slobode. Iz načina pisanja postova da se zaključiti da se radi o vrlo pametnim ljudima(beduin, damir t, madal, simon, antisisoja, sarijel i drugi) koji imaju sasvim suprotna viđenja istog problema, koji je ruku na srce bio jako rješiv.
Kakva ba kontrola tuđih para simon, to se radi samo u S. Koreji.
Jak sponzor,dugoročni jak, jasan, svima prihvatljiv ugovor koji garantuje sponzoru eventualnu zaradu a klubu 0 km novih zaduženja.
Postojeća tranša bi išla na likvidaciju postojećih dugova bwz da se troši na logistiku kluba.
Sloboda je imala dvostruku šansu, ako se ukaže i treća a propusti se zbog korejske ekonomije onda ništa!!! Vjerovatno tako mora biti.
Ps: Nadam se da će Sloboda još jednom izaći kao pobjednik.
Jak sponzor,dugoročni jak, jasan, svima prihvatljiv ugovor koji garantuje sponzoru eventualnu zaradu a klubu 0 km novih zaduženja.
Postojeća tranša bi išla na likvidaciju postojećih dugova bwz da se troši na logistiku kluba.
Sloboda je imala dvostruku šansu, ako se ukaže i treća a propusti se zbog korejske ekonomije onda ništa!!! Vjerovatno tako mora biti.
-
- Kontakt:
Upravo na ovo što si napisao sam mislio kad sam spominjao "kontrolu". Ko god hoće s parama u klub, može, ali samo uz takav tip ugovora koji bi bio jasno definisan i gdje bi klub imao zakonsko pokriće. I naravno onaj jedan uslov je da se podnosi finansijski izvještaj svake godine čisto da budemo sigurni da se taj ugovor ne krši. Svaki klub ima svoje izvještaje, Dinamo, Partizan, Zvezda, Hajduk, PSG, Man. City... Barcelona... Toga se boji samo onaj ko ima šta da sakrije.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:27Koja količina negativnosti se izgovorila na temi Slobode. Iz načina pisanja postova da se zaključiti da se radi o vrlo pametnim ljudima(beduin, damir t, madal, simon, antisisoja, sarijel i drugi) koji imaju sasvim suprotna viđenja istog problema, koji je ruku na srce bio jako rješiv.
Hvala na lijepom mišljenju i komentaru.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ako je ugovor do u tančine definisan, izvještaji se podrazumijevaju.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:36Upravo na ovo što si napisao sam mislio kad sam spominjao "kontrolu". Ko god hoće s parama u klub, može, ali samo uz takav tip ugovora koji bi bio jasno definisan i gdje bi klub imao zakonsko pokriće. I naravno onaj jedan uslov je da se podnosi finansijski izvještaj svake godine čisto da budemo sigurni da se taj ugovor ne krši. Svaki klub ima svoje izvještaje, Dinamo, Partizan, Zvezda, Hajduk, PSG, Man. City... Barcelona... Toga se boji samo onaj ko ima šta da sakrije.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:27Koja količina negativnosti se izgovorila na temi Slobode. Iz načina pisanja postova da se zaključiti da se radi o vrlo pametnim ljudima(beduin, damir t, madal, simon, antisisoja, sarijel i drugi) koji imaju sasvim suprotna viđenja istog problema, koji je ruku na srce bio jako rješiv.
Šta ti znači kontrola, i ko kontroliše.Zbog toga se mijenjaju statuti po volji sponzora ili finansijera kako god. Kontrola ti je kad ti recimo treće g. ugovora dug koji je bio milion poraste za sto k i eto razloga za raskid na štetu sponzora. Nemožeš očekivati da neko upumpa 5 milona i da kad sponzor počinje brati plodove svog ulaganja nekakva kontrola nađe loše poslovonje.
Koliko sam ja shvatio to je srž vašeg neslaganja.
-
- Kontakt:
Na kraju svake sezone podneseš izvještaj koliki je minus ili plus u toj sezoni. Ako je minus, od čega. Ako je plus, od čega. To je sve. Ja tu ne vidim problem, ako pošteno radiš, zašto bi ti problem bio reći 2 proste stvari. Je li profit ili minus i zbog čega. Ne možeš ti imati 100% kluba i da nikome ništa ne govoriš samo jer "daješ pare". Kako ćemo onda mi znati da ti "daješ pare"? U svim klubovima svijeta može, kod nas ne može tako, što li? Zato što kod nas samo "investitori" muljaju i kradu umjesto da ulažu.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 13:11Ako je ugovor do u tančine definisan, izvještaji se podrazumijevaju.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:36Upravo na ovo što si napisao sam mislio kad sam spominjao "kontrolu". Ko god hoće s parama u klub, može, ali samo uz takav tip ugovora koji bi bio jasno definisan i gdje bi klub imao zakonsko pokriće. I naravno onaj jedan uslov je da se podnosi finansijski izvještaj svake godine čisto da budemo sigurni da se taj ugovor ne krši. Svaki klub ima svoje izvještaje, Dinamo, Partizan, Zvezda, Hajduk, PSG, Man. City... Barcelona... Toga se boji samo onaj ko ima šta da sakrije.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:27Koja količina negativnosti se izgovorila na temi Slobode. Iz načina pisanja postova da se zaključiti da se radi o vrlo pametnim ljudima(beduin, damir t, madal, simon, antisisoja, sarijel i drugi) koji imaju sasvim suprotna viđenja istog problema, koji je ruku na srce bio jako rješiv.
Šta ti znači kontrola, i ko kontroliše.Zbog toga se mijenjaju statuti po volji sponzora ili finansijera kako god. Kontrola ti je kad ti recimo treće g. ugovora dug koji je bio milion poraste za sto k i eto razloga za raskid na štetu sponzora. Nemožeš očekivati da neko upumpa 5 milona i da kad sponzor počinje brati plodove svog ulaganja nekakva kontrola nađe loše poslovonje.
Simone, koliko god ne vjerovali legalnim službama prisiljeni smo da živimo, radimo i doprinosimo opštem interesu svako u svom kapacitetu. Klub ne može opstati bez investitora ma ko hod to bio.Izbor je jako mali. Što je više kontrola izbor će biti manji
Sta ce ukrast u Slobodi yebo te bog, odnijet ce reprogram kuci ili stasimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:54Na kraju svake sezone podneseš izvještaj koliki je minus ili plus u toj sezoni. Ako je minus, od čega. Ako je plus, od čega. To je sve. Ja tu ne vidim problem, ako pošteno radiš, zašto bi ti problem bio reći 2 proste stvari. Je li profit ili minus i zbog čega. Ne možeš ti imati 100% kluba i da nikome ništa ne govoriš samo jer "daješ pare". Kako ćemo onda mi znati da ti "daješ pare"? U svim klubovima svijeta može, kod nas ne može tako, što li? Zato što kod nas samo "investitori" muljaju i kradu umjesto da ulažu.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 13:11Ako je ugovor do u tančine definisan, izvještaji se podrazumijevaju.simonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:36
Upravo na ovo što si napisao sam mislio kad sam spominjao "kontrolu". Ko god hoće s parama u klub, može, ali samo uz takav tip ugovora koji bi bio jasno definisan i gdje bi klub imao zakonsko pokriće. I naravno onaj jedan uslov je da se podnosi finansijski izvještaj svake godine čisto da budemo sigurni da se taj ugovor ne krši. Svaki klub ima svoje izvještaje, Dinamo, Partizan, Zvezda, Hajduk, PSG, Man. City... Barcelona... Toga se boji samo onaj ko ima šta da sakrije.

Treba mu 4-5 miliona u startu, i jedno 2-3 godine da bude samo koliko toliko konkurentan za prvih 5 ili tu negdje. Sta ce ukrast i sa cim muljat.
Pa ja bolje da vi muljate nego neko drugi jelde
-
- Kontakt:
Au koliko si ti neiskvarenFKBilder je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:59Sta ce ukrast u Slobodi yebo te bog, odnijet ce reprogram kuci ili stasimonknows je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:54Na kraju svake sezone podneseš izvještaj koliki je minus ili plus u toj sezoni. Ako je minus, od čega. Ako je plus, od čega. To je sve. Ja tu ne vidim problem, ako pošteno radiš, zašto bi ti problem bio reći 2 proste stvari. Je li profit ili minus i zbog čega. Ne možeš ti imati 100% kluba i da nikome ništa ne govoriš samo jer "daješ pare". Kako ćemo onda mi znati da ti "daješ pare"? U svim klubovima svijeta može, kod nas ne može tako, što li? Zato što kod nas samo "investitori" muljaju i kradu umjesto da ulažu.Beledija je napisao/la: ↑17 avg 2024, 13:11
Ako je ugovor do u tančine definisan, izvještaji se podrazumijevaju.
Koliko sam ja shvatio to je srž vašeg neslaganja.![]()
Treba mu 4-5 miliona u startu, i jedno 2-3 godine da bude samo koliko toliko konkurentan za prvih 5 ili tu negdje. Sta ce ukrast i sa cim muljat.
Pa ja bolje da vi muljate nego neko drugi jelde

Da ti samo brate moj znaš koliko je igrača (panjeva, nazovi igrača) imalo plate po 7-8 hiljada, pa predsjedniku 2, 3, 4, po dogovoru na ruke na kraju mjeseca. E zato se traže izvještaji. Ako vidimo da si običnoj kesi od igrača dao 10 hiljada, moraš odgovarati zašto, kako, jer je evidentno da toliko ne vrijedi?
Recimo ja sad dovedem jednog momka iz federalne i dam mu platu 8 hiljada, tebi ne bi bilo sumnjivo i ne bi mi tražio da opravdam? E tako se brate moj krade Sloboda...
Kad ti kažem da neko krade klub ne mislim bukvalno iz kase

A ovo ti je samo jedan od načina! Kako su sve radili i sa kime... Bježi da ti ne pričam, shebo bi se
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, supervizor i 22 gosta.