Oženio se navalio i ode loža

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH, prestanimo pričati mitove kako je to tobože drugi igrač. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Veležu, pa se vratio, u suprotnom i on bi bio “drugi igrač” negdje drugo. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:50Bilbija iz vremena FKS i Bilbija iz Zrinjskog su nebo i zemlja. Kod nas se jednostavno nije uklopio, bio je mentalno na jako niskom nivou, fulao prazne golove, penale... ni prvi ni zadnji put da neki igrac klikne u jednom klubu a u drugim je rupa.General1976 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:31Pa što se onda otjera Bilbija iz kluba, ako je njegov karakter i mentalitet presudan za titule?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2024, 16:32
da kazemo da se kvalitet podrazumijeva, karakter i mentalitet su presudni. To je bilbija npr.
Agim bio ok u svoje vrijeme ,imao dobru generaciju poznatu kao Agimove bebe,nije sigurno 10 godina nista u klubu .KarlMarx je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:56Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH, prestanimo pričati mitove kako je to tobože drugi igrač. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Veležu, pa se vratio, u suprotnom i on bi bio “drugi igrač” negdje drugo. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:50Bilbija iz vremena FKS i Bilbija iz Zrinjskog su nebo i zemlja. Kod nas se jednostavno nije uklopio, bio je mentalno na jako niskom nivou, fulao prazne golove, penale... ni prvi ni zadnji put da neki igrac klikne u jednom klubu a u drugim je rupa.General1976 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:31
Pa što se onda otjera Bilbija iz kluba, ako je njegov karakter i mentalitet presudan za titule?
Navodim ga samo kao primjer, ali agree to disagree, skroz drugačije mišljenje imam,ali nije to tema.bordobijeli je napisao/la: ↑29 avg 2024, 21:04Agim bio ok u svoje vrijeme ,imao dobru generaciju poznatu kao Agimove bebe,nije sigurno 10 godina nista u klubu .KarlMarx je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:56Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH, prestanimo pričati mitove kako je to tobože drugi igrač. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Veležu, pa se vratio, u suprotnom i on bi bio “drugi igrač” negdje drugo. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:50
Bilbija iz vremena FKS i Bilbija iz Zrinjskog su nebo i zemlja. Kod nas se jednostavno nije uklopio, bio je mentalno na jako niskom nivou, fulao prazne golove, penale... ni prvi ni zadnji put da neki igrac klikne u jednom klubu a u drugim je rupa.
Vidi, taj Agim Nikolić je napravio generaciju igrača koja se više nikada neće pojaviti u FK Sarajevu, sa Mahmutovicem, Skorom, Berberovicem, Alaimom, Pelakom... i sve djeca iz Sarajeva. Mi previše kudimo i napadamo, a nemamo osnova.KarlMarx je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:56Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Velež, pa se vratio. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:50Bilbija iz vremena FKS i Bilbija iz Zrinjskog su nebo i zemlja. Kod nas se jednostavno nije uklopio, bio je mentalno na jako niskom nivou, fulao prazne golove, penale... ni prvi ni zadnji put da neki igrac klikne u jednom klubu a u drugim je rupa.General1976 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:31
Pa što se onda otjera Bilbija iz kluba, ako je njegov karakter i mentalitet presudan za titule?
Jako teškoo e proci iz prvog pretkola konferenciji lige do grupa . Ja mislim da je samo jedna ekipa uspjela.
sta ce navaljivati ima dvoje djecebordobijeli je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:55Oženio se navalio i ode loža. Ubi je vragolasti Francis
![]()
Mi ne volimo priznati zasluge.obrijanopile je napisao/la: ↑29 avg 2024, 21:09Vidi, taj Agim Nikolić je napravio generaciju igrača koja se više nikada neće pojaviti u FK Sarajevu, sa Mahmutovicem, Skorom, Berberovicem, Alaimom, Pelakom... i sve djeca iz Sarajeva. Mi previše kudimo i napadamo, a nemamo osnova.KarlMarx je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:56Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Velež, pa se vratio. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:50
Bilbija iz vremena FKS i Bilbija iz Zrinjskog su nebo i zemlja. Kod nas se jednostavno nije uklopio, bio je mentalno na jako niskom nivou, fulao prazne golove, penale... ni prvi ni zadnji put da neki igrac klikne u jednom klubu a u drugim je rupa.
Al je zato otjero Benku zbog case vinaConscious je napisao/la: ↑29 avg 2024, 22:23Mi ne volimo priznati zasluge.obrijanopile je napisao/la: ↑29 avg 2024, 21:09Vidi, taj Agim Nikolić je napravio generaciju igrača koja se više nikada neće pojaviti u FK Sarajevu, sa Mahmutovicem, Skorom, Berberovicem, Alaimom, Pelakom... i sve djeca iz Sarajeva. Mi previše kudimo i napadamo, a nemamo osnova.KarlMarx je napisao/la: ↑29 avg 2024, 20:56
Ne, to je isti igrač Nemanja Bilbija, isti matični broj, isti registracijski igrački broj u NFSBIH. Nego se mi moramo zapitati, zašto godinama ranije smo puštali nestručnim idiotima, sličnim kao što je bio u omladinskom pogonu Agim Nikolić, kockarima sa malom maturom da vode klub i odlučuju ko valja i ne valja. I kad igrači ne dobiju podršku “struke” koja ne radi sa njima mentalno i fizički, onda se čudimo kad za godinu dana Bilbija procvjeta, Todorović procvjeta u Zrinjskog itd. Sreća pa je Guli bio u Velež, pa se vratio. Nadam se sa Zekićem da će to biti druga i bolja priča.
Primjera radi, Hurtic se uvijeek spominje u negativnom kontekstu, niko nikad napisao nije koliko je zasluzan za najistaknutije Akademce, Kovacevic, Catakovic, Mujakic, Pidro, Sabanovic, Andjusic... svi skautirani i dovedeni/prebaceni u Akademiju za njegovog vakta.
Ma ne valja ni Zoran.
Izdrži!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, amypitar, bordobijeli, BungaBum, Burberry46, bvsic, Hajdeee, Jadnimi, Konzerva, Lecler, Pitaristok, plisek, Proximic, rimljanin90, senad82 i 94 gosta.