Činjenica da je Ćivić profesionalni fudbaler je jedna od najvećih misterija modernog čovječanstva

Sva sreca da mi je na ignore, pa ne moram citati upise kako su svi bolji od nas, u BiH samo mito i korupcija, Vico potkupljuje sve zivo bla bla
Deen je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:35Dinamo Minsk igra grupe. Gdje tvoj Zeljo????? Slavi opstanak kao titulu...
Znas li ko je Dinamo Minsk?
Ti si Retardirana osoba ko Ramo Isak koja ne konta poentu tekstova. Gdje nam je Hamulic? Jeli slomio ruku? Pomozi mu bolan...
Eto vidis sad je 1-1. I sta sad, jeli se radujem???? Kakva si ti *icka plava iz logora. To vazi samo za ove cigane poput tebe.
Ima i dobri navijaca Zeljeznicara koji su super insani a ti ne padas medju njima. Idi tamo prati Hamulica bogati...
Jesam ti trag ostavio, ne mozes bez mene ha cuko moj. . Hajd prati Zemun tamo i Hamulica to je za tebe vrh u zivotu
A nego šta je. Sada udje nas klub u grupe i odjednom liga dobra ,među boljima. Pa nema tko nije ušao u te **** grupe, Gibraltar, Kosovo, Farski otoci. Pa ostatak svijeta toliko napreduje da se jedan Sudan u zadnjim sekundama bori za pobjedu protiv SAD u kosarci, Islanđani, Azerbejđanci su redovni učesnici grupne faze i sad bi se mi trebali diviti što se igraju penali protiv Mađara. Ma de bolan
Nasa liga je bolja nego sto je ikad bila. Napredujemo krupnim koracima i nastavicemo. Da se manje pljuje i nipodostava sve sto je nase, imali bi i vise uspjeha u svim sportovima. To je sva poenta price, ne moras meni objasnjavati gdje je nas sport. Ja govorim necemu puno sirem od toga, sto ni ti ni Fudo niste kapaciteti da shvatite.Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:44A nego šta je. Sada udje nas klub u grupe i odjednom liga dobra ,među boljima. Pa nema tko nije ušao u te **** grupe, Gibraltar, Kosovo, Farski otoci. Pa ostatak svijeta toliko napreduje da se jedan Sudan u zadnjim sekundama bori za pobjedu protiv SAD u kosarci, Islanđani, Azerbejđanci su redovni učesnici grupne faze i sad bi se mi trebali diviti što se igraju penali protiv Mađara. Ma de bolan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, Bing [Bot], bvsic, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero i 27 gostiju.