NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 10:19

Joj ljudi ko vama pase jbt? Jeste vi crni tako u svemu u zivotu?
Jel vi mislite da ce klub preko noci postati Dinamo. Tu treba raditi par godina da sve dodje na svoje. Kukate za Tahricem, a lik u klubu godinama sta je to dobro uradio? Nista brate

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2024, 10:47

InatSilniBosanski je napisao/la:
29 avg 2024, 10:16
Dusko Vranesevic koji se kod nas bio zadrzao tri kola vodi Posusje fenomenalno sa jako ogranicenim kadrom za nivo PL.
Bio 7 meceva gdje imao 1 remi i 6 poraza. Ekip nije igrala lose ali to nije islo nikako, moralo je doci do promjene trenera

Yebk vas Z.T!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 29 avg 2024, 13:31

nebeskasila je napisao/la:
29 avg 2024, 10:19
Jel vi mislite da ce klub preko noci postati Dinamo. Tu treba raditi par godina da sve dodje na svoje. Kukate za Tahricem, a lik u klubu godinama sta je to dobro uradio? Nista brate
Ne znam prijatelju gdje si pročitao da kukamo za njim ja kažem dok god neko ima koristi od Jedinstva kao npr. on sa travom kosit će je... evo čojka nema nit će opet njegovi kositi travu niti šta drugo raditi...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 15:00

Bihac1299 je napisao/la:
29 avg 2024, 13:31
Ne znam prijatelju gdje si pročitao da kukamo za njim ja kažem dok god neko ima koristi od Jedinstva kao npr. on sa travom kosit će je... evo čojka nema nit će opet njegovi kositi travu niti šta drugo raditi...
A sta kazete na tahriceve sokove? Ne daju uci na stadion dok ne dodje njegov kamion.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 15:29

Kako to u životu biva, jedna vrata se zatvore da bi se otvorila druga. Ispred mene stoji veliki izazov i odgovornost. Želja mi je da jedan veliki klub kao što je Jedinstvo iz Bihaća vratimo tamo gdje mu je po svemu i mjesto. Biće to jako veliko iskušenje kako za mene tako i za ljude koji rade u klubu. Jedinstvo Bihać ponos Krajine i Sila nebeska, vjerni navijači kluba zaslužuju da klub bude jači u svakom pogledu. Zasukati rukave i raditi i svi zajedno gurati klub prema cilju. Neka nam je sa srećom”

Objava na njegovom profilu.
A ovako je objavio kad je preuzeo Gosk

Novi izazov ⚽️☘️#Gošk Gabela 🤣

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 29 avg 2024, 16:12

29 avg 2024, 15:00
Bihac1299 je napisao/la:
29 avg 2024, 13:31
A sta kazete na tahriceve sokove? Ne daju uci na stadion dok ne dodje njegov kamion.
Neke stvari kao da ne zelis da shvatis brate moj dragi, niko ne kaze da Zijo valja, ali se nezobiljnost kompletnog UO vidi na tome da se nakon 2 kola podnose ostavke i mjenaju stvari iz temelja, uz to standardni bihacki ciganluk koji je neizostavan.

To je klub gdje se 20 godina izvlaci samo korist i vlastiti interes, jedini koji pokazao suprotno jeste Semanic Hasan koji je uz dost gresaka koje su normalna stvar radio samo u interesu kluba.
Adzem je super trener, ali to nista ne znaci kad ce otici na polusezoni, takoder postoji razlika u negativi realnosti, daj Boze da ti budes upravu u da je ovo pravi put.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 17:11

Pa brate bio sam za Hasana od prvog dana, slobodno pogledaj moje postove za Hasana. I volio bi da je ostao, nema sta, jedini covjek koji bi uradio nesto da je grad normalan, ali znog govana koji hoce da uniste klub, to je bilo nemoguce. Kakve je taj covjek sve probleme imao zbog ovog kluba, ne bi vjerovali. Zatp se nadam da ce Ismet moci nesto jer nije iz Bihaca i ne bi dosao i drugi put u klub da ne zeli sta uraditi

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 29 avg 2024, 17:33

Izgleda ništa od Ristića radi aljkavosti lik se vraća u Srbiju..
Znal ko jel ovo mahalska ili je istina?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 avg 2024, 19:26

LondonRed je napisao/la:
29 avg 2024, 17:33
Izgleda ništa od Ristića radi aljkavosti lik se vraća u Srbiju..
Znal ko jel ovo mahalska ili je istina?
Ma covjek na treningu danas, prije da je mahalska.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 avg 2024, 19:29

Danasnje slike

slika

slika

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2024, 19:57

Teren je katastrofa, slabo se odrzava. Hadzi se danas zalio da je ko beton, cini mi se kopacke mu pukle.

Sumnjam sa ga iko i zalijeva
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 avg 2024, 20:58

harden je napisao/la:
29 avg 2024, 19:57
Teren je katastrofa, slabo se odrzava. Hadzi se danas zalio da je ko beton, cini mi se kopacke mu pukle.

Ma zalijeva, eto prskalica ali samo tri imaju, ne moze se tu sa tri nista bolje odraditi.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 21:25

Prskalica za travu 30KM , pa de da se mi sa foruma porefamo i odnesemo par komada u klub, ako je samo do prskalica

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2024, 21:30

LloriS je napisao/la:
29 avg 2024, 20:58
harden je napisao/la:

Ma zalijeva, eto prskalica ali samo tri imaju, ne moze se tu sa tri nista bolje odraditi.
Nemoj me zayebavati da je problem broj prskalica… nema ljudi brate, nema ko to raditi.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 avg 2024, 00:23

harden je napisao/la:
29 avg 2024, 21:30
LloriS je napisao/la:
29 avg 2024, 20:58
harden je napisao/la:

Nemoj me zayebavati da je problem broj prskalica… nema ljudi brate, nema ko to raditi.
Kako nema ko raditi ?

Ima covjek koji je zaposlen prije 15 dana do tada niko nije radio i odrzavao teren, tad je i trava zarasla, nije se kosio redovno i izgorilo je 70% terena po ovim vrucinama u 7 i 8 mjesecu.

Kazem ti 3 prskalice imaju i covjek ih svaki dan postavlja poslije treninga, da ih ima vise postavio bi ih vise, ne vidim razlog zasto ne bi.

Kurda je radio prije, poslije njega drugi covjek i tad je bilo 6-7 prskalica ljudi ih redovno stavljali sve, znaci da jedan covjek moze to odraditi jer to je 15 min posla da se poreda.

Sad druga stvar je sto ih nema dovoljno pa da ih covjek postavi vise.

Danas i jucer je teren se kosio, sutra je valjanje i ocrtavanje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 avg 2024, 00:54

LloriS je napisao/la:
30 avg 2024, 00:23
Kako nema ko raditi ?

Ima covjek koji je zaposlen prije 15 dana do tada niko nije radio i odrzavao teren, tad je i trava zarasla, nije se kosio redovno i izgorilo je 70% terena po ovim vrucinama u 7 i 8 mjesecu.

Kazem ti 3 prskalice imaju i covjek ih svaki dan postavlja poslije treninga, da ih ima vise postavio bi ih vise, ne vidim razlog zasto ne bi.

Kurda je radio prije, poslije njega drugi covjek i tad je bilo 6-7 prskalica ljudi ih redovno stavljali sve, znaci da jedan covjek moze to odraditi jer to je 15 min posla da se poreda.

Sad druga stvar je sto ih nema dovoljno pa da ih covjek postavi vise.

Danas i jucer je teren se kosio, sutra je valjanje i ocrtavanje.
Pa kako ne mozemo kupiti jos 5 prskalica, koliko kosta to led ti yebem?

Ja bio neki dan trcao, prosetao malo terenom jebote dobro se tamo spoji i 2 pasa majke mi. Ono treba valjati 18 dana.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 avg 2024, 00:58

Ma ne vrijedi vise ni valjanje, to je sad ko beton. A da nema 10 prskalica, pusti vodu i pokrij cijeli teren, pet minuta posla. I kad covjek skonta kakve mi sve probleme imamo i onda se razocaramo nakon dva poraza.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 30 avg 2024, 01:00

Izvinjavam se na upadu na temu , imam pitanje da li ima neki link ili nešto da se gledaju ove utakmice ?
Mislim da MY TV ne prenosi ...
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 avg 2024, 01:04

nedimmmm1337 je napisao/la:
30 avg 2024, 01:00
Izvinjavam se na upadu na temu , imam pitanje da li ima neki link ili nešto da se gledaju ove utakmice ?
Nema druze, ne radi trenutno niko prenose kod nas

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 30 avg 2024, 01:08

harden je napisao/la:
30 avg 2024, 01:04
nedimmmm1337 je napisao/la:
30 avg 2024, 01:00
Nema druze, ne radi trenutno niko prenose kod nas
Hvala brate na odgovoru , šteta sto nema neka kao klupska televizija , ako ništa makar jednu kameru da ima raja da gleda .. ali eto otom potom nadam se da ce i to biti u skorije :D .
Želim Vam puno sreće i sportskog uspijeha i da se gledamo na premier ligaškim terenima uskoro :D
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.