BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
I onaj pitar kad komentarise, tacno se osjeti da je pitar
Isto neki amateri i takvi nisu za komentarisanju u ligi
Medjutim misljenja sam da kad je u pitanju europa ne treba oko tog neku hajku praviti
Isto neki amateri i takvi nisu za komentarisanju u ligi
Medjutim misljenja sam da kad je u pitanju europa ne treba oko tog neku hajku praviti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 avg 2024, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Aha, znači ovaj Deen je NoDi ove teme? 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Borac bi prosao da golman nije napravio onaj suludi, neshvatljivi kiks. Bolji su bili do tog trenutka i kontrolisali utakmicu. Klasicno ono golmansko ludilo, uopste nije morao onako ici na loptu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e cuj ti fudare 
inace bojac sigurno igra grupe zato sto su veoma posteno dosli do ovoga gdje su sad, ljubi majka svoje orlice

inace bojac sigurno igra grupe zato sto su veoma posteno dosli do ovoga gdje su sad, ljubi majka svoje orlice

Hahah jesi se i ti iznerviro zbog nodija i ti razbiji monitor ili mobitel
Torbicom se Fuadeee, isteresi tu nervozu
Torbicom se Fuadeee, isteresi tu nervozu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 avg 2024, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Konacno neko normalan na ovom forumujasta je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:17Borac osvjetlao obraz BH fudbala i naše jedine Bosne i Hercegovine. Donio bodove našoj državi i obradovao sve istinske patriote domovine. Prelijepa Banja Luka srce BiH. Multikulturalizam Hrelja, Kule, Čavke, Ilija Grahovac....Da li će iza imena borac na žrijebu pisati u drugoj zagradi i entitet PC?
Fudbal ne igra novac, nego srce, a ovi momci su večeras ostavili srce na terenu. Na početku kvalifikacija, grupe LK su bile nedosanjani san, a sada kad je san postao java, za mene je bezobrazno bugarati prema igračima zato što nisu ušli u LE. Niti u jednoj evropskoj utakmici se nismo obrukali, niti ušli "spuštenog garda". Hvala Borcu i igračima za ovu evropsku jesen koju ću lično dugo pamtiti, a što je najbolje, tek smo na pola puta. Ja ludo volim te Borče...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Posteno ste odradili kvalifikacije, ali ste neposteno dosli do tih kvalifikacija i to mene kopkaAvantiBL je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:39Fudbal ne igra novac, nego srce, a ovi momci su večeras ostavili srce na terenu. Na početku kvalifikacija, grupe LK su bile nedosanjani san, a sada kad je san postao java, za mene je bezobrazno bugarati prema igračima zato što nisu ušli u LE. Niti u jednoj evropskoj utakmici se nismo obrukali, niti ušli "spuštenog garda". Hvala Borcu i igračima za ovu evropsku jesen koju ću lično dugo pamtiti, a što je najbolje, tek smo na pola puta. Ja ludo volim te Borče...
Podijekjenig sam misljenja i stava
Ukoliko sudjenje bude normalno, samo jako u Europi
Ukoliko bude opet nepostejecih penala i ofsajda
pisaj sve
Nadamo se najboljem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 avg 2024, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Tužno što ni ovu utakmicu, drugu najbitniju u zadnjih 30 godina, lešinari nisu uspjeli napuniti svoju tribinu, i danas vrlo tanak broj kad se uzme u obzir vaznost utakmice, nekada ih je vise dolazilo u PL. Šta jedan majski dan može uraditi jednoj grupi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
uvijek zezaju nas jer nam se liga zove "Premijer", a kod srba se zove SUPERLIGA, liga koja se vecinom igra na seoskim terenima i ciji klubovi u posljednjih 45 utakmica u Evropi imaju 40 poraza 3 pobjede i 2 remija
Don't believe the hype.
Jbg ne bude lesinarima kao tvojima penzionera u kopunastrojeni21 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:42Tužno što ni ovu utakmicu, drugu najbitniju u zadnjih 30 godina, lešinari nisu uspjeli napuniti svoju tribinu, i danas vrlo tanak broj kad se uzme u obzir vaznost utakmice, nekada ih je vise dolazilo u PL. Šta jedan majski dan može uraditi jednoj grupi.
' &
-
- Kontakt:
Nista ti nisi bolji od tih koje navodis, ista ste goovna.invincible1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:11Zato sto separatisticka bagra koja velica genocid i mrzi nasu domovinu nista drugo ni ne zasluzuje
Bolje je pitanje zasto im ti lizes pakas?
-
- Kontakt:
Jel to jos nisu bile penzije u manjem BIH entitetu ili je dotle doslo da su im skupe karte? Ako je to razlog, izvinjavam se, i oni najslabijeg imovinskog stanja zasluzuju gledat velikana kao sto je Ferencvaroš.asacacol je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:47Jbg ne bude lesinarima kao tvojima penzionera u kopunastrojeni21 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:42Tužno što ni ovu utakmicu, drugu najbitniju u zadnjih 30 godina, lešinari nisu uspjeli napuniti svoju tribinu, i danas vrlo tanak broj kad se uzme u obzir vaznost utakmice, nekada ih je vise dolazilo u PL. Šta jedan majski dan može uraditi jednoj grupi.
Sljedeci put nek malo manje idu na skupove vladajuce strukture pa ce biti penzija na vrijeme i gledat ce se Evropa.
ako u telekomu preovladava ravnomjernost i druzba sa g3nocidasima, ne moras to prenositi na forum. Ti si najgori.Evander je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:52Nista ti nisi bolji od tih koje navodis, ista ste goovna.invincible1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:11Zato sto separatisticka bagra koja velica genocid i mrzi nasu domovinu nista drugo ni ne zasluzuje
Bolje je pitanje zasto im ti lizes pakas?
NEMA NAZAD
Sutra, pivo i lagano, mislim da je u 14:00 izvlačenje

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Navikli da ih se od sudija pazi i stiti. Nabijem ih ...
Nije domace prvenstvo pa da se Borcu na onakav start golmana svira faul na golmanom
Mozes imati borbenost i motiv sto se jasno vidjelo kroz obje utakmice ali za prolaz i plasman nekad treba imati pored sportske srece i znanja -umijeca. Penali su dokaz razlike iskustva i znanja.
Nije domace prvenstvo pa da se Borcu na onakav start golmana svira faul na golmanom

Mozes imati borbenost i motiv sto se jasno vidjelo kroz obje utakmice ali za prolaz i plasman nekad treba imati pored sportske srece i znanja -umijeca. Penali su dokaz razlike iskustva i znanja.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pojedincima izbija zavist iz svake napisane rijeci. Mi smo svoj cilj ispunili, sad ide onaj ljepsi dio. Aj Borac!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.