Jos bolje cestitike juniorimaBiHSportman je napisao/la: ↑29 avg 2024, 21:59Juniori Futsal Kluba Željezničar su prošle godine osvojili Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Ove godine brane titulu prvaka.
Ž
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos bolje cestitike juniorimaBiHSportman je napisao/la: ↑29 avg 2024, 21:59Juniori Futsal Kluba Željezničar su prošle godine osvojili Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Ove godine brane titulu prvaka.
Do 6.
Sta je sad uradio Meša zvani nevakat?
Da je bolji od Gatusa i dogodine on i Dzeko u Hajduku te kako mu je Željo i Ivica Osim ucinili odredjenu nepravdu, ovog lika sto dalje od Grbavice treba kakav konj
Ma ko ga je.be, svi redom mogu i moraju biti popljuvani ako zasluze, svi su primali platu u Zelji, imali interes neki, stekli popularnost i obogatili se na racun Zelje.
Da li nas to furaš za bombetinu?
Ja ne furam, naravno uvijek se sve moze izjaloviti i pred kraj kao sto smo vidjeli i sa ljajicem i sa cileancem, ali ocekujem danas/sutra svakako u medijima da se pojavi info
irfo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 09:53Ja ne furam, naravno uvijek se sve moze izjaloviti i pred kraj kao sto smo vidjeli i sa ljajicem i sa cileancem, ali ocekujem danas/sutra svakako u medijima da se pojavi info
Ako dodje, najbolji igrac ligemamonelafo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 09:55![]()
irfo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 09:56Ako dodje, najbolji igrac lige![]()
Ćorić objasnio situaciju sa Vargasom, pa otkrio: Imamo u planu dovesti još jednog-dva igrača
FK Željezničar će u petom kolu WWin lige Bosne i Hercegovine igrati protiv Sloge Doboj.
Uoči utakmice, održana je press-konferencija na kojoj je susret najavio trener Plavih Denis Ćorić.
- Što se tiče same ekipe Sloge, sav respekt. Znamo da nisu puno mijenjali. U svojim redovima imaju dosta iskusnih igrača i jedan kontinuitet, trener je tu više od godinu i po, ima preko 500 utakmica vođenja u Premijer ligi. Par puta sam naglasio da gledam samo kakva će moja ekipa biti. Prvi put otkako sam u Željezničaru, sve igrače imam na raspolaganju. Slatke brige. Imamo još tri treninga do utakmice. Dobra atmosfera, dobra energija. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Vidjet ćemo kako će sve završiti, kazao je Ćorić na početku.
Čileanac Vargas bio je blizu dolaska na Grbavicu, no od cijele priče neće biti ništa.
- Pisalo se dosta toga. Vargas nije sa nama i neće biti sa nama, jer se zakomplikovalo nešto u vezi papira. Te stvari smo zatvorili. Što se tiče Huse i Stefana, oni konkurišu u nedjelju za utakmicu, otkrio je Ćorić.
Plavi su ovog ljeta dosta mijenjali, pa ima i onih koji su se nešto kasnije priključili timu.
- Momci koji su se naknadno priključili trebaju vremena za adaptaciju. U Tuzli smo morali reagovati zbog spleta okolnosti, to nam je poremetilo dosta toga u nekakvom planu. No, oni su svi tu i spremni su. Tri su treninga do utakmice, pa ćemo odlučiti, govori trener Plavih.
Klub sa Grbavice planira dovesti još pojačanja.
- Nećemo se lagati. Sigurno imamo u planu dovesti još jednog do dva igrača. Nije lako, kraj je prelaznog roka. Nećemo srljati. Činjenica je da tražimo i razgovaramo, pa ćemo vidjeti kroz koji dan kako će ti razgovori završiti. Nadam se da ćemo sa tim završiti sve što smo planirali. Do 10. je prelazni rok, nadam se da ćemo i to završiti. Ne bih o pozicijama, bit ćete pravovremeno obavješteni, poručio je Ćorić.
Meč Željezničar - Sloga igra se u nedjelju na Grbavici sa početkom u 18:45 sati.
Ti jarane nista ne znas oca mi. Irfo je fulao na pocetku pa je dosao do pravih info. Ti brata mi sta napises fulis.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 10:07
Gluposti pricas haveru, niko nece doci osim Masica (ako dodje)
Ne furaj narod !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 34 gosta.