Deen je napisao/la: ↑30 avg 2024, 01:12
Od 4 kola, Zrinjski i Borac su samo odigrali jedno kolo. Obe ekipe su odgodili 3 puta. Covjece tri puta odgodili i opet su ispali na kraju. Borac igra grupe samo zbog tog formata. I onda kaze neko ostali su amateri, sunce ti poljubim...,
ali eto treba lagati i biti neobjektivan ko DamirT i Bumba, mi smo najjaci. Sta ce ostalih, dok vjetar ne promijeni pravac.
Po primjeru Olimpiju vidi se da moze drugacije i bolje. Ljudi nisu ni 1 utakmicu odgodili, sve su odigrali i eto ih u grupe. Poceli su od drugog kruga i bez poraza dosli do grupe. Svaka im cast.
Dok nasi su odgodili sve zivo da bi se odmorili + spremali, i opet na kraju poraze...
Opcenito samo zahvalit se Ceferinu. Bez njega i ovog novog formata, nebi ni jedan bh klub vidio te grupe. To je brutalna istina, ali nekim ljudima je to tesko priznati. Tako da hvali ti Ceferin, sto si ovima koji su mali dao veliku sansu. Pobijedis 2 utakmice i eto te u grupe. Prosao si Egnatiu na penale i Klaksvika si izbacio poslije 120 minuta u BL, i dovoljno za grupe.
Necu da umanujem uspijeh od bh timova da se razumijemo odmah. Zasluzeno 100% Borac igra te grupe, jer u Evropi nema Vice i oni sasvim dobro igraju, ali kad je Klaksvik izbacio Ferencvaros i Celje + Hajduk izbacili su Vitoriju, onda znas koliko je sati i vise sam ocekivao od bh timova. Ovo je po meni razocarenje, kad uzmemo u obzir od koga su ispali madjari i portugalci. Ali eto hvala ti Ceferin. Ti si spasio bh klubove!! Da nije tebe, cekali bi jos par godina..., jos nemamo ni jednu ekipu u Evropskoj Ligi i Ligu Prvaka...
Sto se tice Borac i nase lige, kad ostali 11 klubova sute i nista ne poduzimaju, znaci svima pase ovo stanje. Nema sastanak i nema protest, tako da svima je ovo uredu. Tako da nije mi zao, kad klubovi ne znaju se borit za svoja prava. U ovoj bh ligi sve je politika i kriminal, to znamo svi da je tako, ne trebamo se pravit budale i lagati ko DamirT i Bumba!!!
Modrica Maxima kako je osvojila titulu, znamo svi. Svaki klub je dio neke politicke igre. Jucer Zeljo, danas Borac, sutra Velez, pa prekosutra Zrinjski i Sarajevo. Sve je to isto maslo, budimo realni.
Borcu cestitke jos jednom na grupe. Uspijeli ste nesto sto ostali mogu sanjati, osim Zrinjski jer i oni su isto uspijeli. Opet nadam se jos da ce u Ligi biti normalno sudjenje, ali i ako ne bude, niste vi krivi sto su ostali mutavi i nesposobni borit se protiv tog sistema kao DamirT i Bumba. Ni sastanak ne znaju napravit, a kamoli borit se do kraja...
To sto vi radite, to su prije isto uradili Modrica, Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki i tako dalje. Neopravda to nista, ali kako narod kaze to je BiH, kako je tako je.
PS: za kraj ovog sramotnog portala i bezobrazluk od foruma, gdje se brisu komentare kako nekome odgovara na onoj drugoj temi premijer Liga, gdje su neki forumasi zaostali ko retardirane osobe, gdje ne mozes ni objasnit neke stvari, bez da te napadaju i vređaju da mrzis BiH. Najteze psovke i uvrede sam vidio na ovom forumu. I onako forum im je bitan samo zbog klikova.
Boli ljudima briga za temom, sto vise gluposti, nerealnosti, lazi, neobjektivnost i nacionalizma, vise te podrzavaju.
Opcenito nema smisla ovo vise da pisem vamo. Ko da su djeca ili penzioneri, skroz zaostali. Spustim se na njihov siromasni level, bezveze i to mi ne treba.
Kreno sam dobro namjerno, ali eto velika greska je bila, samo se spustis na njihov ciganski level. Nije vredno to meni i besmisleno je vise.
Kakav narod (forum) takva i drzava pun ovavkih poput Damir,Bumba,Baboedin, club21. Nije ni cudo sto propada sve.
Odjava skroz od ovog cirkusa zvani forum, gdje par ljudi svasta mogu pisati od A do Ž, a kod ostalih se brise post, svaka cast na vasu nepravdu! Forum pun licemjerni *icke.
Ako je vec nepravda, bahatost, lazi, mitomani, nerealnost i kriminal na ovom forumu, mogu mislit kako je tek u drugim sferama drzave. Neko smije pisati sve, a neko nesmi, super nema sta. Kakav portal takav i forum.
Velika je greska trosit i jedan fening u ovu drzavu i u ovaj nezahvalan narod, samo kad citam ovaj forum sta se sve pise protiv mene, dijaspore i ostalih drzava, i kako nije dopusteno neko misljenje kao na temi premijer Liga BiH. Lazi, neobjektinost, mrznja, zavidnost, nepravda i licemjernost to je ovaj forum.
Sve sto se desava je zasluzeno i sve se desava po zasluzi. I to mi je zadovoljstvo. Na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi. Sve je zasluzeno i volim tu pravdu, pogotovo zbog oni licemjerni klaunova i dusmana.
PS: Ovo mi je zadnji post na cijelom forumu, nema potrebe i ovo izbrisati. Nek raja zna sta se desava. U 2024 godini i ljudi brisu normalne postove, wow. Dok ostali smiju skoro sve napisati. To je ta demokratija kod vas. Nije ni cudno, kakav narod takva i drzava.
Bozija pravda ce biti kad Sloboda ispadne i kad Zeljo promasi put za Evropu. To ce biti ko SP2014 radosti. Nedo ti dragi Bog da im neko oduzme ovaj Forum, pa damir i ostala ekipa krkana bi se utopili u jezero. Forum im je ko vjera. Svaki dan su oni aktivni 24sata. Vidi se koliko imate posta dnevno...
Molim dragog Boga sta god oni meni zelu, da on im uzvrati 100 puta vise. I ako Bog da napustaju BiH za bolji zivot, i da zive u drzavu koju mrze navodno. To je moja zelja za vas. Znam nije lako biti u BiH i biti 24 sata na forumu, vidim po vama, kako ste puni od zavidnost i mrznje. Bi ce bolje. Forum ce vama pomoci kao do sad, dok vam BiH korak po korak gubi sve sto je krasi.
Sve najbolje u drugoj Ligi Tuzlaci za buducnost, bi ce bolje. Damir nemoj se ti nervirati, znam ja da ti navijas za Borac, oke je to. Nemoras se sakrit iza Slobode. Takodje i za Bumba. Vidilo se kako vam je drago bilo. Bi ce bolje klaunovi moji. Sve prolazi kao i siromastvo sto trenutno imate, nije vam lako.
Ja sto znam dosta raje sto bi pomogli BiH, samo cu im pokazati sta forumasi pisu o dijaspori i opcenito protiv ljudi koji su pomogli nasoj domovini.
Dosta vise sa dobrotom, nek vas Ramo, Dodik, Bakir i Covic podrzavaju, licemjerni Klaunovi jedni.
Pozdrav i pravda na kraju pobijedi.

Bog je pravedan, sto se upravo i vidi kako je sve.