BH klubovi u Evropi 24/25

Antikloc
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la Antikloc » 30 avg 2024, 07:17

AvantiBL je napisao/la:
30 avg 2024, 07:07
Antikloc je napisao/la:
30 avg 2024, 06:19
AvantiBL je napisao/la:
30 avg 2024, 00:39
Fudbal ne igra novac, nego srce, a ovi momci su večeras ostavili srce na terenu. Na početku kvalifikacija, grupe LK su bile nedosanjani san, a sada kad je san postao java, za mene je bezobrazno bugarati prema igračima zato što nisu ušli u LE. Niti u jednoj evropskoj utakmici se nismo obrukali, niti ušli "spuštenog garda". Hvala Borcu i igračima za ovu evropsku jesen koju ću lično dugo pamtiti, a što je najbolje, tek smo na pola puta. Ja ludo volim te Borče...
Vidim pisano je ponoci iza tekme. Pijano,drogirano i euforicno. :mrgreen:
O kakvom nedosanjanom snu pricas ?? Kao prvak zemlje imas grupe LK ,skoro pa automatski.95 % odmah u startu. Dovoljno je da pobijedis dva levata ,mrtve amatere i dva poraza protiv iole jacih ekipa i grupa LK je tu. Tako je i bilo. Da nije Ceferin uveo LK ,ne bi jos niko grupe vidio. Sad ih igraju svi i Gibraltarci i Velsani i svako ziv. Ovo sto ste uradili nije nikakav,sportski uspjeh,ni dostignuce. To je nesto sto ti skoro automatski pripada kao prvaku. A kako ste do titule dosli,znamo. Da se ne lazemo.
Da ste prosli ocajnog Ferenca,dosli do grupa EL ,to bi bila druga prica,to bi bio uspjeh. Protiv Madjara ste dobro igrali,cvrsto disciplinovano,borbeno. Jako dobro ali opet da se ne lazemo,da ste igrali protiv portugalske Vitorije ,bilo bi 7-8 prema nula u dvomecu. Madjari su bili ocajni i ispod prosjeka.
Golmanu se nema sta zamjeriti,prvu tekmu je cinio cuda i spasio vas,drugu je napravio jedan kiks,poravnalo se,vratilo. Skoro uvijek bolji klub prolazi. Sto bi u Sarajevu rekli : Ne jede pitu ,ko ima,nego ko je naucio. :mrgreen:
A šta je nego nedosanjani san? Evropska jesen na Gradskom stadionu. Da, isti san koji vi i dalje sanjate, a ni sami ne znate kad ste izbacili 2 protivnika u Evropi, u jednoj sezoni. Da, jeste olakšan ulazak u grupnu fazu šampionu, ali ipak ste vi ti koji imaju milione, milijarde, Mirviće, Tane, što ne kupite vi titulu pa uđete u grupe nekog takmičenja? Klasični sarajevski pitarluk, uvijek vam je neko drugi kriv. Pošto je Borac ušao u grupe LK, ma to i nije neki rezultat, bla bla bla, a da ste vi ovako odigrali evropske utakmice, ma **** Real Madrid, vi biste bili novi PSG. Uživajte u utakmici sa Radnikom dok mi čekamo žrijeb.
Svake iduce godine ce prvak BiH uci u grupe LK. To se nesto sto se dobija titulom prvaka. Znaci san vam je kupljen kradjama i prevarama. To je to. A nemamo mi milione,milione ima Tan a on ih za fudbala ne da. Moja najveca zelja je da Tan i Mirvic dodju kod vas,da ih se rijesimo. Onda bi mi igrali LK a vi s Radnikom :urnebes:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 30 avg 2024, 07:21

Ne znam zasto smrdi loj na ovoj temi, manite se hloptanja,ima sad grand parade sad ce finalna takmicenja, pustite nas i Hrvate da se sportom bavimo.
Jest stvarno tuzno sto umjesto Mancestera moramo Celzi docekati al jbga,takav je sport.
Svaka cast momcima i Zizovicu golmana necu kriviti,da nije bilo njega prvu utakmicu ,ne bi ni imali ovaj rezultat...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 avg 2024, 07:32

Pitari se opet bahate bez ikakvog valjanog argumenta...Kao da gledam, Sarajevo će biti prvi tim koji kao prvak nije izborio ni grupe konf.lige.
Put do grupa prvaku drzave jeste olaksan, ali priče da si tamo kao prvak 95% je cista laž.
Kao prvak, da bi došao do grupa, moraš preskočiti 2 prepreke a na 2 smiješ pokleknuti. Daleko je to od 95%.

Vidim umanjuje se kvalitet Ferencvarosa, a ovaj Ferencvaros je bar duplo kvalitetnija ekipa od Trnave.
Prije utakmice Trnava slaba, ovo ono...a kada ispadneš od njih onda je Trnava Real Madrid.

Čestitke Borcu na vrlo dobrom nastupu u Europi!
Također Zrinjskom.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 30 avg 2024, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 avg 2024, 07:42

Zrinjski ce izgleda imati velikih problema i u ligi sa ovom odbranom...
Ne znam sta se desava. ali odbrana im je uvijek bila najsigurniji dio tima.

Sunjic-Barisic, katastrofa...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 avg 2024, 08:01

Deen je napisao/la:
30 avg 2024, 01:12
Od 4 kola, Zrinjski i Borac su samo odigrali jedno kolo. Obe ekipe su odgodili 3 puta. Covjece tri puta odgodili i opet su ispali na kraju. Borac igra grupe samo zbog tog formata. I onda kaze neko ostali su amateri, sunce ti poljubim...,

ali eto treba lagati i biti neobjektivan ko DamirT i Bumba, mi smo najjaci. Sta ce ostalih, dok vjetar ne promijeni pravac.

Po primjeru Olimpiju vidi se da moze drugacije i bolje. Ljudi nisu ni 1 utakmicu odgodili, sve su odigrali i eto ih u grupe. Poceli su od drugog kruga i bez poraza dosli do grupe. Svaka im cast.
Dok nasi su odgodili sve zivo da bi se odmorili + spremali, i opet na kraju poraze...

Opcenito samo zahvalit se Ceferinu. Bez njega i ovog novog formata, nebi ni jedan bh klub vidio te grupe. To je brutalna istina, ali nekim ljudima je to tesko priznati. Tako da hvali ti Ceferin, sto si ovima koji su mali dao veliku sansu. Pobijedis 2 utakmice i eto te u grupe. Prosao si Egnatiu na penale i Klaksvika si izbacio poslije 120 minuta u BL, i dovoljno za grupe.

Necu da umanujem uspijeh od bh timova da se razumijemo odmah. Zasluzeno 100% Borac igra te grupe, jer u Evropi nema Vice i oni sasvim dobro igraju, ali kad je Klaksvik izbacio Ferencvaros i Celje + Hajduk izbacili su Vitoriju, onda znas koliko je sati i vise sam ocekivao od bh timova. Ovo je po meni razocarenje, kad uzmemo u obzir od koga su ispali madjari i portugalci. Ali eto hvala ti Ceferin. Ti si spasio bh klubove!! Da nije tebe, cekali bi jos par godina..., jos nemamo ni jednu ekipu u Evropskoj Ligi i Ligu Prvaka...

Sto se tice Borac i nase lige, kad ostali 11 klubova sute i nista ne poduzimaju, znaci svima pase ovo stanje. Nema sastanak i nema protest, tako da svima je ovo uredu. Tako da nije mi zao, kad klubovi ne znaju se borit za svoja prava. U ovoj bh ligi sve je politika i kriminal, to znamo svi da je tako, ne trebamo se pravit budale i lagati ko DamirT i Bumba!!!
Modrica Maxima kako je osvojila titulu, znamo svi. Svaki klub je dio neke politicke igre. Jucer Zeljo, danas Borac, sutra Velez, pa prekosutra Zrinjski i Sarajevo. Sve je to isto maslo, budimo realni.

Borcu cestitke jos jednom na grupe. Uspijeli ste nesto sto ostali mogu sanjati, osim Zrinjski jer i oni su isto uspijeli. Opet nadam se jos da ce u Ligi biti normalno sudjenje, ali i ako ne bude, niste vi krivi sto su ostali mutavi i nesposobni borit se protiv tog sistema kao DamirT i Bumba. Ni sastanak ne znaju napravit, a kamoli borit se do kraja...
To sto vi radite, to su prije isto uradili Modrica, Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Siroki i tako dalje. Neopravda to nista, ali kako narod kaze to je BiH, kako je tako je.

PS: za kraj ovog sramotnog portala i bezobrazluk od foruma, gdje se brisu komentare kako nekome odgovara na onoj drugoj temi premijer Liga, gdje su neki forumasi zaostali ko retardirane osobe, gdje ne mozes ni objasnit neke stvari, bez da te napadaju i vređaju da mrzis BiH. Najteze psovke i uvrede sam vidio na ovom forumu. I onako forum im je bitan samo zbog klikova.
Boli ljudima briga za temom, sto vise gluposti, nerealnosti, lazi, neobjektivnost i nacionalizma, vise te podrzavaju.

Opcenito nema smisla ovo vise da pisem vamo. Ko da su djeca ili penzioneri, skroz zaostali. Spustim se na njihov siromasni level, bezveze i to mi ne treba.
Kreno sam dobro namjerno, ali eto velika greska je bila, samo se spustis na njihov ciganski level. Nije vredno to meni i besmisleno je vise.
Kakav narod (forum) takva i drzava pun ovavkih poput Damir,Bumba,Baboedin, club21. Nije ni cudo sto propada sve.

Odjava skroz od ovog cirkusa zvani forum, gdje par ljudi svasta mogu pisati od A do Ž, a kod ostalih se brise post, svaka cast na vasu nepravdu! Forum pun licemjerni *icke.
Ako je vec nepravda, bahatost, lazi, mitomani, nerealnost i kriminal na ovom forumu, mogu mislit kako je tek u drugim sferama drzave. Neko smije pisati sve, a neko nesmi, super nema sta. Kakav portal takav i forum.

Velika je greska trosit i jedan fening u ovu drzavu i u ovaj nezahvalan narod, samo kad citam ovaj forum sta se sve pise protiv mene, dijaspore i ostalih drzava, i kako nije dopusteno neko misljenje kao na temi premijer Liga BiH. Lazi, neobjektinost, mrznja, zavidnost, nepravda i licemjernost to je ovaj forum.
Sve sto se desava je zasluzeno i sve se desava po zasluzi. I to mi je zadovoljstvo. Na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi. Sve je zasluzeno i volim tu pravdu, pogotovo zbog oni licemjerni klaunova i dusmana. :)

PS: Ovo mi je zadnji post na cijelom forumu, nema potrebe i ovo izbrisati. Nek raja zna sta se desava. U 2024 godini i ljudi brisu normalne postove, wow. Dok ostali smiju skoro sve napisati. To je ta demokratija kod vas. Nije ni cudno, kakav narod takva i drzava.

Bozija pravda ce biti kad Sloboda ispadne i kad Zeljo promasi put za Evropu. To ce biti ko SP2014 radosti. Nedo ti dragi Bog da im neko oduzme ovaj Forum, pa damir i ostala ekipa krkana bi se utopili u jezero. Forum im je ko vjera. Svaki dan su oni aktivni 24sata. Vidi se koliko imate posta dnevno...

Molim dragog Boga sta god oni meni zelu, da on im uzvrati 100 puta vise. I ako Bog da napustaju BiH za bolji zivot, i da zive u drzavu koju mrze navodno. To je moja zelja za vas. Znam nije lako biti u BiH i biti 24 sata na forumu, vidim po vama, kako ste puni od zavidnost i mrznje. Bi ce bolje. Forum ce vama pomoci kao do sad, dok vam BiH korak po korak gubi sve sto je krasi.

Sve najbolje u drugoj Ligi Tuzlaci za buducnost, bi ce bolje. Damir nemoj se ti nervirati, znam ja da ti navijas za Borac, oke je to. Nemoras se sakrit iza Slobode. Takodje i za Bumba. Vidilo se kako vam je drago bilo. Bi ce bolje klaunovi moji. Sve prolazi kao i siromastvo sto trenutno imate, nije vam lako.
Ja sto znam dosta raje sto bi pomogli BiH, samo cu im pokazati sta forumasi pisu o dijaspori i opcenito protiv ljudi koji su pomogli nasoj domovini.
Dosta vise sa dobrotom, nek vas Ramo, Dodik, Bakir i Covic podrzavaju, licemjerni Klaunovi jedni.

Pozdrav i pravda na kraju pobijedi.✌️
Bog je pravedan, sto se upravo i vidi kako je sve. :)
Samo da se prijavim,da nisam ovo procitao :mrgreen:
Nisam ni pokusao :urnebes:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 30 avg 2024, 08:03

@Antikloc, tvoja ljubomora je toliko očigledna da si odlutao od realnosti kilometrima daleko.Ta priča da prvak države ide 95% u grupnu fazu je više nego obična glupost, jer moraš dvije prepreke da pređeš, što automatski smanjuje postotak na odprilike 50%.Druga stvar, u prvom pretkolu moraš da prođeš prvaka države, što je odmah u startu jako težak posao, nebitno o kojoj državi da se radi...Puna su vam usta Sarajeva, a seoski maniri ! Ako nećete da čestitate nemojte ni komentarisati jer samo sebi uskačete u usta ! VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA, daj nam Čelzi da se igramo !
LETS GO FIGHTER

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 avg 2024, 08:08

Heroj :bih:
slika
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2024, 08:12

Koliko to nema veze s' mozgom.

On slavi golmana zbog kojeg su se ljudi plasirali "samo" u grupe ECL. :rol:

Zaista su pitari sa ovog foruma fenomeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 avg 2024, 08:13

hurem je napisao/la:
30 avg 2024, 07:32
Pitari se opet bahate bez ikakvog valjanog argumenta...Kao da gledam, Sarajevo će biti prvi tim koji kao prvak nije izborio ni grupe konf.lige.
Put do grupa prvaku drzave jeste olaksan, ali priče da si tamo kao prvak 95% je cista laž.
Kao prvak, da bi došao do grupa, moraš preskočiti 2 prepreke a na 2 smiješ pokleknuti. Daleko je to od 95%.

Vidim umanjuje se kvalitet Ferencvarosa, a ovaj Ferencvaros je bar duplo kvalitetnija ekipa od Trnave.
Prije utakmice Trnava slaba, ovo ono...a kada ispadneš od njih onda je Trnava Real Madrid.

Čestitke Borcu na vrlo dobrom nastupu u Europi!
Također Zrinjskom.
Sta ima ostati zapisano kada se sistem svako malo mijenja, mi dok smo igrali playoff evropa lige za nasu ligu je drugo pretkolo bila misaona imenica.
Sada je hvala bogu za nase klubove playoff konferencije mnogo laksi i podrazumijeva se, a ispadanje u ranijem pretkolu neuspjeh.

Naravno da je za nas neuspjeh ispasti od spartaka u drugom pretkolu, to sto si se uhvatio dva forumasa koji velicaju spartak kao real madrid je tvoj problem. Skoro svi smo razocarani nastupom u evropi.
NEMA NAZAD

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 30 avg 2024, 08:15

Cestitam normalnim navijacima Borca koliko god u manjini bili.

Ovoj drugoj grupi koja pokazuje sav malogradjanski mentalitet blateci Banja Luku zelim blamazu u Evropi :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 30 avg 2024, 08:31

koliko se daje para za nerijeseno/poraz/pobjedu u evropa ligi a koliko u konferencijskoj ligi
koliko im je ovaj golman izbio para
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 avg 2024, 08:51

“Rezime evropskog ljeta: Borac, Zrinjski i Velež popravili koeficijente, Sarajevo pokvarilo” -sportsport.ba
Vazda nam Real Madrid sjebe koeficijent :rol:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 30 avg 2024, 08:54

Virtu4l je napisao/la:
30 avg 2024, 08:12
Koliko to nema veze s' mozgom.

On slavi golmana zbog kojeg su se ljudi plasirali "samo" u grupe ECL. :rol:

Zaista su pitari sa ovog foruma fenomeni.
Nije da nismo navikli na izljeve neinteligencije tih individua
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 avg 2024, 08:57

NoDi80 je napisao/la:
30 avg 2024, 08:51
“Rezime evropskog ljeta: Borac, Zrinjski i Velež popravili koeficijente, Sarajevo pokvarilo” -sportsport.ba
Bitno je da nam Željo nije syebo :kafa:
Koševo Zapad

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 30 avg 2024, 09:26

Svaka čast Borcu na dvomeču protiv Mađara, Ferencvaros je ozbiljna ekipa, nije ih lako dovesti do penala. Čestitam svim normalnim navijačima Borca ovdje, posebno @AvantiBL i sretno u ždrijebu danas. :salut:

Što se nas tiče, Vitoria je 2 klase bolja od nas i apsolutno nas zasluženo razbila. Mi smo uradili što smo trebali u Europi, prošli sva pretkola u kojima smo bili nositelji i ispali u playoffu od kvalitetnije ekipe.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 avg 2024, 09:28

Shategabri je napisao/la:
30 avg 2024, 08:57
NoDi80 je napisao/la:
30 avg 2024, 08:51
Bitno je da nam Željo nije syebo :kafa:
Zeljeznicar u zadnjih 20 utakmica u Europi ima 9 pobjeda 7 poraza i 4 remija
Sarajevo u zadnjih 20 utakmica u Europi ima 5 pobjeda, 9 poraza i 6 remija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 30 avg 2024, 09:30

TheNoblesMo je napisao/la:
30 avg 2024, 09:26
Svaka čast Borcu na dvomeču protiv Mađara, Ferencvaros je ozbiljna ekipa, nije ih lako dovesti do penala. Čestitam svim normalnim navijačima Borca ovdje, posebno @AvantiBL i sretno u ždrijebu danas. :salut:

Što se nas tiče, Vitoria je 2 klase bolja od nas i apsolutno nas zasluženo razbila. Mi smo uradili što smo trebali u Europi, prošli sva pretkola u kojima smo bili nositelji i ispali u playoffu od kvalitetnije ekipe.
Hvala, živio :salut:

Nisam očekivao ovakav rezultat u dvomeču protiv Vitorie. Oke, jesu bolji, ali baš ovoliko, čisto sumnjam, nemate vi ovoliko lošu ekipu. Tu mi nešto debelo smrdi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 avg 2024, 09:31

bagniadiluca je napisao/la:
30 avg 2024, 08:03
@Antikloc, tvoja ljubomora je toliko očigledna da si odlutao od realnosti kilometrima daleko.Ta priča da prvak države ide 95% u grupnu fazu je više nego obična glupost, jer moraš dvije prepreke da pređeš, što automatski smanjuje postotak na odprilike 50%.Druga stvar, u prvom pretkolu moraš da prođeš prvaka države, što je odmah u startu jako težak posao, nebitno o kojoj državi da se radi...Puna su vam usta Sarajeva, a seoski maniri ! Ako nećete da čestitate nemojte ni komentarisati jer samo sebi uskačete u usta ! VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA, daj nam Čelzi da se igramo !
Nema tu ljubomore,nema na sta biti. Ne dam da se pravi neki aman zaman uspjeh od prolaska Albanaca na penale i kluba sa Islanda i to jedva.
Da je Radnik ili Stupcanica bili u prilici da igraju protiv njih,isto bi tako prosli :mrgreen:
A vi ste do te prilike dosli kradjom,lopovlukom i prevarama.
A za Ferenca sam naravno bio u pravu da nemate nikakve sanse protiv njih. Da igrate 10x dvomec s njima,svih 10x bi ispali.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 avg 2024, 09:45

odlicno je ovo. cilj je bila grupna faza, sve preko toga se vidjelo kao bonus.
mozda bi nama bilo lakse da smo tamo izgubili recimo 2-0 a ovdje da je zavrseno 0-0 ili da su nas sinoc pobijedili u 90.minuta.
tako je kako je, danas u 14.30 izvlacenje grupa pa da vidimo. iskreno, najvise bih volio 3-4 slabe ekipe da se nekako uguramo u tih 24 pa da i na proljece odigramo jedno kolo.

hvala na cestitkama(ko je cestitao :D ).

gosk u ponedeljak.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 30 avg 2024, 09:51

AvantiBL je napisao/la:
30 avg 2024, 09:30
TheNoblesMo je napisao/la:
30 avg 2024, 09:26

Hvala, živio :salut:

Nisam očekivao ovakav rezultat u dvomeču protiv Vitorie. Oke, jesu bolji, ali baš ovoliko, čisto sumnjam, nemate vi ovoliko lošu ekipu. Tu mi nešto debelo smrdi.
Jbg loš nam je vezni red, a stoperi stari i spori. Vidit ćemo na čemu smo kada dođu derbiji u ligi. A Vitoria je baš bila odlična, taman i da smo mi igrali puno bolje, izbacili bi nas, doduše ne 7-0, al svejedno bi teško imali šanse.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], jurisicduska, Pablo11, supervizor i 40 gostiju.