jelle je napisao/la: ↑30 avg 2024, 09:38
Sancho je nepotreban ...lik se nigdje ne moze sadrzati duze od pola godine ...to dovoljno govori o njemu i kvalitetu njegovom ...
Koliko god bio atraktivan igrač za gledati, slažem se da je lik yebivjetar, očigledno.
Vidjećemo do kraja dana, ali se stiče dojam da i dalje imamo premalo ozbiljnih igrača naprijed. Npr pozicije striker i dva krila, po meni treba imati optimalno 6 igrača da to pokriju. A mi imamo Dušan, portugalac, argentinac...eventualno milik, weah i Kenan...prvi ispuhao, drugi je mrtvi prosjek i ispod toga, treći nije krilo...Mbangula je slučajnost, da se ne lažemo previše. Djeluje mi kao da će Kostića ostaviti, ili Cambiasa koristiti naprijed ako Kalulu ili Danilo se slože na beku, onda nedostaje štopera...
Centralni dio veznog reda, ok, popunjen ozbiljno sa jakim igračima fizički pa i tehnički.
Edit: Ali evo sad čitam da je Savoni rečeno da će se koristiti u prvom timu maksimalno koliko bude prostora, tako da i cambiaso i weah će biti često raspoloživi za pokrivanje krila i tjt.
LB ostaje još nepoznanica, Cabal ne može sam to izgurati cijelu sezonu, taman da se pretvori u Asamou...