Nabijao ti ili ne, realnost je da oni svi od BiH profitiraju, a oni koji je postuju gube. Pocevsi da jedan Zrinjski ne bi postojao da nije BiH, a Borac bi imao svoje ljude mozda u Savezu mjesne zajednice...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:51A ja nabijem na **** te pojedince, politicare, institucije i sportske kolektive
AferimArgentina je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:00Nabijao ti ili ne, realnost je da oni svi od BiH profitiraju, a oni koji je postuju gube. Pocevsi da jedan Zrinjski ne bi postojao da nije BiH, a Borac bi imao svoje ljude mozda u Savezu mjesne zajednice...antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 23:51A ja nabijem na **** te pojedince, politicare, institucije i sportske kolektive
Vec u prvoj recenici mi je sve jasno.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:48Nista ne sprjecava Zelju, Sarajevo, bilo koji drugi klub da grade svoje pozicije u savezu, sudijskoj organizaciji i drugim bitnim institucijama. Ovo sto je Borac radio je ekstreman primjer, krali su stvarno kao niko, ali su na kraju uradili pametno, slozili dobru ekipu i otisli u grupe. Boze moj, zivot nije fer.
Na kraju krajeva, sta je do sudija i saveza sta nije? Mi smo zivotarili godinama, dosao nam opstanak u pitanje, pitari sa milijarderom investitorom zavrse sezonama dvocifren broj bodova iza prvog, blamiraju se konstantno s nekim aferama itd. Mi to sve sami sebi radimo, nisu tu nista krivi Borac i Zrinjski.
Treba zasukati rukave i raditi pametno, ne supljirati. Mi smo naucili na kukanje i imamo percepciju da smo bespomocni i prepusteni necijim hirovima, ali uopste nije tako. Treba prvo preuzeti odgovornost i poceti od sebe. Za klub se ne bori samo na terenu.
Mi to znamo, dokazano, jer i Zeljo i Sarajevo kada su uzimali titule nisu bili klani od strane sudija, a to nije bilo slucajno i nije palo s neba, nego se neko izborio za to.![]()
To je vec pravi nivo rasprave, kada znas o cemu pises i to postujem. Stojko, vico, kokarda, mirvic itd.
Drago mi je sto je dozivio katarzu, ali nije Mirvah morao platiti glavom zbog togabvsic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 22:21Surreal se promijenio, cak se i izvinuo palo je pomirenje.
Novi covjek![]()
jbg i Real Madrid ima svoj crni periodsvrakino1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 10:07Korak po korak napredujemo
Rezime evropskog ljeta: Borac, Zrinjski i Velež popravili koeficijente, Sarajevo pokvarilo
![]()
Ovakva stvar kao sa Cileancem se desava svjetskim klubovima kao sto je ZeljeznicarHajdeee je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:10Samo mogu zamisliti kakvi bi "skandalozni" naslovi bili da se bilo kojem drugom klubu desilo, kao zeljeznicaru ovo sa Cileancem. Dramaticno, skandalozno, porazavajuca, zalutali ljudi u klubovima..itd.i sl.
Ovako, nista. Protokolarno se negdje spomene, i to sada tek, ako uopste![]()
![]()
Vasa uprava povalila covjeka, otisao, pa dobio otkaz tamo gdje je otisao. Kakva je to karma?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, gh0stHZ, Hrammm1921, MElloo, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Venom i 55 gostiju.