huk s tribina kao da je 10.000 ljudi prisutno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
huk s tribina kao da je 10.000 ljudi prisutno
SFK je sila, puno ce vremena proci da im neko uzme titulu
Mizerno, cak su i nagrade slabe.
Bez obzira koliko je to Mirvic svojim parama finansira sve sam. U FK Sarajevo pita se upravni odbor
Molim te ko je u upravnom odboru?pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:32Bez obzira koliko je to Mirvic svojim parama finansira sve sam. U FK Sarajevo pita se upravni odbor
A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Nisu neke pare tu sigurno, ali na stranu sve lezbace i to, mislim da oni mogu sami sebe finansirati
S tim raspletom situacije bih bio presretan, vjeruj mi. Hanumi danas rođendan, idemo na tekmu (valjda neće biti baksuz)
Bubanja-Djokanovicthebain666 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:13A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Kreativni bi bili ko Zvijezda Gradačac( uz dužno poštovanje prema njima ).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:30Bubanja-Djokanovicthebain666 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:13A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Djordjevic
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, head88, Napapijri i 44 gosta.