Mojne mi to.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:45Longlegs bezveze, Maika Monroe po obicaju glumi depresivnog lika

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mojne mi to.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:45Longlegs bezveze, Maika Monroe po obicaju glumi depresivnog lika
I meni bezveze. Ima jezivih scena pogotovo u prvoj polovini filma, ali priča ko priča nezanimljiva. Onaj kraj također, kao da je isteklo vrijeme predviđeno za film i samo se završi.JayCatwright je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:45Longlegs bezveze, Maika Monroe po obicaju glumi depresivnog lika
Solidan al nista posebno, okej za ubit vrijeme. Volim ovaj vibe al predvidljiv film bez nekog twista.
dobar, preporuka i od meneSurreal je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:45
Nešto najbliže Lanthimosu na "našem" jeziku. Ivana Roščić pokidala ulogu. Miki Manojlović na holivudskom nivou, samo mi je realno Goran Bogdan opet meh, kao i u većini svojih filmova.
Zanimljiva priča, ima film svojih mana, ali je zanimljivo vidjeti domaći projekt ovakvog žanra. Jezivo.
Meni preglup ...toliko nelogicnosti ...usro se lik u hali s 3 k muskaraca da ce ga otkriti eto ...pa se onda sam izda ...pa pobjegne , pa se opet vrati u svoju kucu , pa ga uhapse pa on uzme zicu od bicikla i kao sav sretan , a ono prati ga 65 vozila specijalaca ....5/5 od mene ...
Lanthimos na nivou, štanca ih k'o na traci, haman svake godine novi. Ovdje mi je druga priča/čin bio najbolji, mada se kroz sve tri provlači ista tematika (manipulacija i kontrola), Emma mu je izgleda muza, iako je čitava postava vrhunska.Surreal je napisao/la: ↑30 avg 2024, 20:14
Pogledao ga prije par dana, ali i dalje sam pod utiskom - doduše, nije ovo ništa spektakularno. Djeluje kao tri epizode Black Mirror, sa top-tier glumcima. Što se tiče glumačke postave, vrhunski. Emma Stone i Dafoe očigledno vole raditi sa Lanthimosom. Metafora vrlo jasna, ostavljena mogućnost za različite interpretacije i to mi se zaista sviđa.
8/10.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.