Toga nema ljudi sabura malo korak po korak, dobru ekipu imamo na celu za zekicem, vrijeme ce sve pokazati na kraju gdje smo i sta smo.
Svaka pobjeda je sama pobjeda bilo to 1:0, 2:1....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Respect u smislu da ih ne podcjenjuješ.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:09Bez ikakvog respecta! Uci, pregaziti ih u prvih pola sata i polako utakmicu privesti kraju. Sve dok budemo resppektovali drugoligase i seoske ekipe nema od nas nista.
Fali nama još 2-3 igrača da imamo dobru ekipu, odbrana nam je loša. Najmanje 2 ekipe imaju bolju odbranu.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:11Bitno je vcs ostvariti pobjedu bilo kakvu, nastavit niz bez poraza nikoga ne podcjenivati, ono nase lahko cemo, pet cemo im utrpati itd...
Toga nema ljudi sabura malo korak po korak, dobru ekipu imamo na celu za zekicem, vrijeme ce sve pokazati na kraju gdje smo i sta smo.
Svaka pobjeda je sama pobjeda bilo to 1:0, 2:1....![]()
Najmanje dvije?fks74 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:23Fali nama još 2-3 igrača da imamo dobru ekipu, odbrana nam je loša. Najmanje 2 ekipe imaju bolju odbranu.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:11Bitno je vcs ostvariti pobjedu bilo kakvu, nastavit niz bez poraza nikoga ne podcjenivati, ono nase lahko cemo, pet cemo im utrpati itd...
Rekao bih: 2-3 igrača za vrhunsku ekipu*. Realno je ovo dobra ekipa za ove uslove.. sa sve trenerom, koji nam je najveća prednost u odnosu na ostale. Mislim da je izvodivo da se uključimo u borbu za titulu, ako se poklopi 101 qrac. Sa ta 2-3 igrača nas ni ti qrčevi ne bi interesovali, al eto.fks74 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:23Fali nama još 2-3 igrača da imamo dobru ekipu, odbrana nam je loša. Najmanje 2 ekipe imaju bolju odbranu.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:11Bitno je vcs ostvariti pobjedu bilo kakvu, nastavit niz bez poraza nikoga ne podcjenivati, ono nase lahko cemo, pet cemo im utrpati itd...
Najmanje 5 ekipa ima boljeg golmana, ne znam hoće li doći do sebe ( nadam se da hoće )scholsey je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:39Rekao bih: 2-3 igrača za vrhunsku ekipu*. Realno je ovo dobra ekipa za ove uslove.. sa sve trenerom, koji nam je najveća prednost u odnosu na ostale. Mislim da je izvodivo da se uključimo u borbu za titulu, ako se poklopi 101 qrac. Sa ta 2-3 igrača nas ni ti qrčevi ne bi interesovali, al eto.fks74 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:23Fali nama još 2-3 igrača da imamo dobru ekipu, odbrana nam je loša. Najmanje 2 ekipe imaju bolju odbranu.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:11Bitno je vcs ostvariti pobjedu bilo kakvu, nastavit niz bez poraza nikoga ne podcjenivati, ono nase lahko cemo, pet cemo im utrpati itd...
Vezano za odbranu: Beganović je trenutno vjerovatno najbolji desni bek lige, Kuprešak je ofanzivno sila (za ovu ligu) - ali ima defanzivne probleme, nisu ga bezveze u Lištici gurali na krilo ili inside forward. Pogotovo sa tri nazad može biti itekako koristan. Soldo je dobar lijevi stoper, kao i Čelik i Đuričković, desno i u sredini. Jović je više nego dobar backup, kao i Unušić.
Po meni je jedino golman ozbiljna rupa - a i to ponajviše jer nije dugo branio. Nikad u životu takvog ne bih stavio na gol. U pravu je @pitar6785 kad kaže da dobar golman u ligama poput naše ekipu čini 50% (ili koji već procenat) boljom/lošijom.
Malo nama fali, pravo malo. Ali to malo obično pravi razliku u borbi za titulu.
Dijelimo mišljenje, tu je to negdje. Ovaj prekaljeni internacionalac je trenutno rang onog Adolfa iz Lištice.fks74 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 17:05Najmanje 5 ekipa ima boljeg golmana, ne znam hoće li doći do sebe ( nadam se da hoće )scholsey je napisao/la: ↑30 avg 2024, 16:39Rekao bih: 2-3 igrača za vrhunsku ekipu*. Realno je ovo dobra ekipa za ove uslove.. sa sve trenerom, koji nam je najveća prednost u odnosu na ostale. Mislim da je izvodivo da se uključimo u borbu za titulu, ako se poklopi 101 qrac. Sa ta 2-3 igrača nas ni ti qrčevi ne bi interesovali, al eto.
Vezano za odbranu: Beganović je trenutno vjerovatno najbolji desni bek lige, Kuprešak je ofanzivno sila (za ovu ligu) - ali ima defanzivne probleme, nisu ga bezveze u Lištici gurali na krilo ili inside forward. Pogotovo sa tri nazad može biti itekako koristan. Soldo je dobar lijevi stoper, kao i Čelik i Đuričković, desno i u sredini. Jović je više nego dobar backup, kao i Unušić.
Po meni je jedino golman ozbiljna rupa - a i to ponajviše jer nije dugo branio. Nikad u životu takvog ne bih stavio na gol. U pravu je @pitar6785 kad kaže da dobar golman u ligama poput naše ekipu čini 50% (ili koji već procenat) boljom/lošijom.
Malo nama fali, pravo malo. Ali to malo obično pravi razliku u borbi za titulu.
Renan i Gulyašvili.
Turkesh Airline
Pa zato što je liga Belgije no.8, a mi 39. europi
Jal i zekic medju njima?thebain666 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:08Da Bog da nam vise niko ne dosao, Amin
Da se ugase ovi svakodnevni smaraci o pojacanjima
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 10 gostiju.