FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 30 avg 2024, 18:22

Bosanac1997 je napisao/la:
30 avg 2024, 18:11
fukara87 je napisao/la:
30 avg 2024, 17:47
30 avg 2024, 17:46
Jel ovo jos jedan iz OZU dosao na forum da brani acu velikog.Da bogdom trosite vrijeme na rad u klubu ,a manje da lazete po forumu ,gdje bi nam kraj bio.
Idi bolan odmori malo od foruma, naskodit ce ti :rol: :rol: Ja sam uz Upravu, sta je problem tu?
Nije problem sto si ti uz upravu ,to nije ni najmanji problem ,svako moze podrzavati koga on hoce.
Ali problem je u tome kada nas pocnete ubjedjivati da vjerujemo vama,a ne svojim ocima.
NAJGORI START U HISTORIJI KLUBA i to treba da podrzajem,menadzeri zajahali klub kao da im je babovina ,omladinski pogon rasulo i to treba da podrzajem,markenting nula nemate koga da azurira podatke na zvanicnoj stranici.
A najjvaznije za tebe je da se zoves fukara ,a podrzajes njih dok ponizavaju svoje navijace,pa kakva si ti onda fukara **** ga ja.
Ti si jedna samo mahalusa, sjedis po kaficima ispijas kafe i onda ljagas po klubu, po Upravi a ne daj Boze da si uzeo neku sezonsku ili platio ulaz da gledas, a kladim se da nisi to uradio, po meni pravo glasa imaju samo oni koji uzmu sezonsku ili ulaznici dodu na Tusanj da podrze klub, ni meni se ne svidja sto smo izgubili 4 tekme zaredom da se razumijemo ali poslije tekme sa Zeljom vjerujem u ovu ekipu, jedina greska ove Uprave sto nisu Nalica maknulo i prije i to je najveca greska, odradio je lose pripreme kao kad djeca odu samo na ekskurziju, unazadio ekipu i to je to, tu zamjerim Upravi, onda ovo je jedina Uprava gdje smo dobili licencu na prvostepenom, vracaju dugove Azmirove, Senadove, Kozliceve itd, skidam im kapu kako uspjevaju
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 30 avg 2024, 18:28

30 avg 2024, 18:11
fukara87 je napisao/la:
30 avg 2024, 17:47
30 avg 2024, 17:46
Jel ovo jos jedan iz OZU dosao na forum da brani acu velikog.Da bogdom trosite vrijeme na rad u klubu ,a manje da lazete po forumu ,gdje bi nam kraj bio.
Idi bolan odmori malo od foruma, naskodit ce ti :rol: :rol: Ja sam uz Upravu, sta je problem tu?
Nije problem sto si ti uz upravu ,to nije ni najmanji problem ,svako moze podrzavati koga on hoce.
Ali problem je u tome kada nas pocnete ubjedjivati da vjerujemo vama,a ne svojim ocima.
NAJGORI START U HISTORIJI KLUBA i to treba da podrzajem,menadzeri zajahali klub kao da im je babovina ,omladinski pogon rasulo i to treba da podrzajem,markenting nula nemate koga da azurira podatke na zvanicnoj stranici.
A najjvaznije za tebe je da se zoves fukara ,a podrzajes njih dok ponizavaju svoje navijace,pa kakva si ti onda fukara **** ga ja.
Umjesto što lične frustracije uzrokovane raznoraznim problemima i okolnostima ispoljavate na forumima i drustvenim mrežama zvaničnih stranica kluba, bolje bi Vam bilo da kad Vas šef, žena naljuti a ne smijete im ništa, odete i nađete te menadžere i otmete tj vratite klub navijačima. Samo pametujete i širite lična nezadovoljstva, frustracije kako bi nešto trebalo a 30 godina gledate i tapšete te menadžere po ramenu bez da ih i pokušate udaljiti iz kluba. Najlakše je zasjest za tastaturu i hrakati po nekolicini koja odvaja svoje vrijeme, finansije, poznanstva i živce kako bi dala svoj udio da Slobodi omoguće normalno funkcionisanje.

Odeš ujutro u klub i kažeš ja se stavljam na raspolaganje da pomognem marketing službi, ažuriraš i radiš, a ne iz kuće da pametuješ kako podaci nisu ažurirani. Bujrum majstore, jedva će dočekati podršku i pomoć.

To kako ti zamišljaš stvari, može u Manchester C, ali Sloboda nema tu moć niti podršku da ti možeš zahtijevati da ti marketing bude na nivou Željezničara(gdje u marketingu rade navijači kluba volonterski i time pomažu svom klubu) a kamoli europskog kluba.
Zadnja izmjena: General1976, dana/u 30 avg 2024, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2024, 18:28

Gebels je mala maca za ove, ne vjerujte svojim ocima, vjerujte nama, mi cemo izvesti klub na zelenu granu. Dolaze nam yebena "pojacanja" iz Igmana, Gabele, otpad iz Zelje, sve je super, Secer nema veze sa Slobodom, on je onako malo slucajno vlasnik. Svi se urotili protiv njih a oni najvise vole Slobodu :puke: :puke:
🔴⚫️

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 30 avg 2024, 18:36

Jel imate kakav smisljen odgovor da navedete ili je ovo najbolj od vas.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 avg 2024, 18:37

Skver je napisao/la:
30 avg 2024, 18:28
Gebels je mala maca za ove, ne vjerujte svojim ocima, vjerujte nama, mi cemo izvesti klub na zelenu granu. Dolaze nam yebena "pojacanja" iz Igmana, Gabele, otpad iz Zelje, sve je super, Secer nema veze sa Slobodom, on je onako malo slucajno vlasnik. Svi se urotili protiv njih a oni najvise vole Slobodu :puke: :puke:
Kad smo trebali da damo podrsku Azmiru na Trgu Slobode i da maknemo Secera i ostale u klubu doslo je 250 ljudi na Trgu, tad sam shvatio koliko navijaci ne zele dobro klubu, zivio ti meni kao i ostali...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2024, 18:46

Zato je komplet BiH u qrcu, svakakav sljam se moze baviti politikom, biti gradski bijecnik, sjediti u parlamentu, voditi vladu....a specifican je ovaj sljam tuzlanski. Sve kokuz do kokuza u gradskom vijecu, u sportskim klubovima. Od nekada najsportskijeg grada u bivsoj drzavi uspjeli su razyebat sve.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2024, 18:50

Jesu sendvicari zbili redove u odbrani Secera im presvetog. Da je neki clan Skupstine izasao u javnost i poceo hvaliti ovu carsijsku kompaniju mi zivi ne bi ostali od sendvicara.
Ali ne valjaju Isak i Omerovic jer kazu kako i dalje Secer vedri i oblaci. A Beduin to znao od samog starta, kao i mnogi u gradu (i ovdje).

E sad, zivo me zanima kolika je zaista plata Zebi, jer necu o tome komentarisati kad ne znam ni sam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2024, 18:54

General1976 je napisao/la:

Odeš ujutro u klub i kažeš ja se stavljam na raspolaganje da pomognem marketing službi, ažuriraš i radiš, a ne iz kuće da pametuješ kako podaci nisu ažurirani. Bujrum majstore, jedva će dočekati podršku i pomoć.

To kako ti zamišljaš stvari, može u Manchester C, ali Sloboda nema tu moć niti podršku da ti možeš zahtijevati da ti marketing bude na nivou Željezničara(gdje u marketingu rade navijači kluba volonterski i time pomažu svom klubu) a kamoli europskog kluba.
Sta ti lupas, koji si pa sad ti qurac, pa nije Sloboda folklorno drustvo, to je profesionalni sportki klub, halo ba, profesionalni sportski klub koji ne mogu voditi neki papani kokuzi....
🔴⚫️

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 30 avg 2024, 18:59

Skver je napisao/la:
30 avg 2024, 18:54

Sta ti lupas, koji si pa sad ti qurac, pa nije Sloboda folklorno drustvo, to je profesionalni sportki klub, halo ba, profesionalni sportski klub koji ne mogu voditi neki papani kokuzi....
Šta drugo očekivati o tebe i sličnih, sasvim jedna civilizovana replika isfrustriranog tastatura navijača.

Jesi li ovo sve rekao menadzerima, da je Sloboda profesionalni sportski klub da ga ne vode kokuzi i papani? Sljedeći put kad ih sretneš, za uši ih i istjeraj iz kluba, zavedi red i da napokon Sloboda postane fudbal klab a ne folklorno društvo.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 30 avg 2024, 19:03

Skver je napisao/la:
Vidis tebra da ih i vlast sdp odjb..a znaci sad ide samo otezanje sa lafinom i napadanjem ko nije uz ovu troclanu upravu a rezultati od seniora do pionira nikad gori . Cetri selekcije u 16 utakmica zajedno imaju zajedno5 bodova

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 avg 2024, 19:09

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 30 avg 2024, 19:11

Aco pokvario autobus, uprava napolje :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 avg 2024, 19:12

Bravo dzenerale , prosvijetli nas šta je u pitanju, mi smo zavedeni plaćenim tekstovima. Lažu nas , a mi naivni
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 avg 2024, 19:12

simonknows je napisao/la:
30 avg 2024, 19:11
sad ce nasladjivanje za autobus nek se ima sta pisat :plac: :rol: :rol:

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 30 avg 2024, 19:13

A realno ovu dvojicu kad neko vidi u skupstini, shvati u kakvom je qrcu klub.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2024, 19:16

30 avg 2024, 18:59
Skver je napisao/la:

Šta drugo očekivati o tebe i sličnih, sasvim jedna civilizovana replika isfrustriranog tastatura navijača.

Jesi li ovo sve rekao menadzerima, da je Sloboda profesionalni sportski klub da ga ne vode kokuzi i papani? Sljedeći put kad ih sretneš, za uši ih i istjeraj iz kluba, zavedi red i da napokon Sloboda postane fudbal klab a ne folklorno društvo.
:tokralju: :tokralju: Kralju moj, treba vas nabiti sve nogom i dozivotno zabraniti ulaz na Tusnju, napravili ste sportsko kokuzno drustvo, pucajte po svim stavovima, ljudi vas ogolili, ostali ste samo u gacama a ostacete uskoro i bez gaca. Fakat nisam znao ni ko je Aco, ni Mario, pa kad su mi ljudi ispricali nisam mogao vjerovat kakvi likove vode Slobodu, koje su im reference da vode jedan takav klub, pa to je sramota. Dno dna.
🔴⚫️

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 30 avg 2024, 19:49

Skver je napisao/la:

Ali pazi ti njegove zamisli. Dodjite vi da radite dzaba a mi cemo na mjesecnoj bazi trositi 70.000km na plate amaterskim igracima 🤣😂😂🤣
Pa jbm mater je li toliko tesko naci 4.000 km i zaposlit 2-3 lika da se brinu o marketingu,da snimaju Video sa treninga i utakmica,itd.
Da sad objavite konkurs kako trazite takve likove i da je plata 700km npr imali biste 20 prijava najmanje.
Ali vise vi volite dati nekakvim "zvijezdama" 3k mjesecno da se secu po terenu nego da napravite klub klubom.
I negativa u klubu je samo zbog vas,zbog uprave koja je na prevaru preuzela klub,uprave koja je prevarila sponzore,navijace i sve one sa kojima su dosli u kontakt.
Negativa u klubu je samo i iskljucivo zbog vas i dok se vi ne maknete iz kluba u istom nece biti pozitive.
Nego bi li ti u mojoj firmi jedno 3 mjeseca odradio dzabe,onako reda radi 😃

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 avg 2024, 19:57

@Skver hajde mijenjajte nesto, evo bas me zanima sta ce biti to sto kazes, evo ja cu svakog podrzat za neke promjene, al realno ne moze, smijesni smo navijaci, nemamo masu da bi bilo sta poduzeli, pa nije ni cudo sto nam se ostali navijaci smiju i to sa razlogom...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2024, 19:58

DamirT je napisao/la:
30 avg 2024, 19:09
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/slobodi ... nje/196612

Joj cirkusa majko draga... :crazy:
Vjerovatno vodja puta zaboravio kreditnu karticu ako je neko momke i vodio ili su ih pustili ko stetu niz vodu, vjerovatno bi to Aco i Mario sredili da su bili dostupni, al yebiga ne mogu ljudi na sve stići, baviti se jos i autobusima. Treba neko oticii do kluba i pitati ih trebali im autobusa, vidiš kako delegat kaze kako trebamo otici do kluba i jos ih pitati trebali im bodova :rol:
🔴⚫️

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 30 avg 2024, 20:23

simonknows je napisao/la:
30 avg 2024, 19:11
pa ti stvarno mislis da nismo skontali tko si??hebo te dijabetis u bulju!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.