Bayern koji je zavrsio 20 bodova iza Leverkusena nisu mogli proci. I onda bi ih cekao Real kojeg je City izdominirao i koji su prosli duplim bunkerom uz ogromnu kolicinu srece.Gunner4 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:10Otoren put preko Bayerna Real/City...![]()
Sta onda nije otvoren?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- JayCatwright
- Kontakt:
Al kako je Enzo Maresca malouman lik. Javno kaze ko je nepozeljan i ko nece odigrat minute i tako im dodatno obori cijenu i jos ih ne uspiju prodati
Boehly masterclass
Boehly masterclass
Oni ti zapravo žele reći da je najgori Bayo u zadnjih XX godina jači od najjačeg Arsenala u zadnjih XX godina. Evo ja se slažem s tim, da ne bude da im kontriram uvijek.Mogli je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:33Bayern koji je zavrsio 20 bodova iza Leverkusena nisu mogli proci. I onda bi ih cekao Real kojeg je City izdominirao i koji su prosli duplim bunkerom uz ogromnu kolicinu srece.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Pensioner26
- Kontakt:
Mogli je izrazito tužna persona u stvarnom svijetu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Judd i Mogli su isti lik.
Rahimaga gotov u Arsenal izgleda.
Joj ljepote dobijes igraca koji zna lopte na posudbu a njegov klub snosi vecinu placewadethegreat je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:13Judd i Mogli su isti lik.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sterling je fudbalska Lisa Ann.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Oj Sterling Allahu dragi. Ako su krenuli po njega i dovest ce ga jer je onaj trener Celzija javno rekao da mu nije u planovima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
De neka se nesto desava yebes ga ,posudba gdje ce Chelsea placati placu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisam fan Sterlinga ali moze dati ruke radio je sa Artetom dolazi u uredjen sistem za razliku od Chelsea
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bolje i Sterling nego niko a i lone deal tako da ...
Arsenal All The Way !
Mogli masterclasswadethegreat je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:13Judd i Mogli su isti lik.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- wadethegreat
- Kontakt:
A United qurcina?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tu bi Chelsea mogao dobiti kurchinu, a mi bi ga se rijesili
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jos da se rijesite fidget spinnera i na konju ste.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:51Tu bi Chelsea mogao dobiti kurchinu, a mi bi ga se rijesili![]()
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.