Pa sviran je ofsajd, sta je problem

klasicna mahalska jedan pocne i 100 njih nastavi, pisali vico srbine horde su uz tebe kad su titulu uzeli i onda hoce nama da svale da smo mi opstali zahvaljujuci viciOrvel je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:37A znate sta mi nije jasno, kako ovi pojedini forumasi imaju obraza uci na forum i nesto komentarisati i dalje nakon sto su godinu dana kmecali o Borcu i protiv nekoliko njihovih forumasa.
Taj isti Borac i Vico su im vec dugo godina valjali (njihovom vlasniku) ali oni i dalje pokusavaju neku pricu o cistoci ispricati. I naravno da ce sad pisati kako je Zelju Vico ostavio u ligi hahah
Kruze te price vec par mjeseci da postoji neki dogovor. Ja sam iskreno bio skeptican, ali kako je krenulo ne bi me nimalo zacudilo. Ova situacija sa crvenim je nesto najsmjesnije sto sam vido. Bizarno potpuno, skolski crveni kad onako reagujes i udaris igraca.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:31Skolski primjer crvenog kartona. Ocito je Topuzovic trazio nacin da ga ne dodijeli, zasto, to cemo znati na kraju prvenstva jer sad mi nimalo naivno ne zvuci prica da Vico sebi osigurava mandat titulom Sarajevu.
FKS bi uslo u grupe, sve bi se zaboravilo a onda dogodine jovo nanovo, karanje na najjace
HAHAHAHHAHAHAHA to isto mogu reci za Sipovica vasu proslu tekmu gdje i dalje mislim da nije bilo intenziteta za crveni. Ovdje jr smijesno pricati o bilo cemu, namjerno nesportsko ponasanje koje je cak moglo i gore zavrsiti po igraca Radnika.tale07 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:43Fali par fraem-ova u snimku, Celik je samo odreagovso instinktivno jer je igrač bio na njemu. A zbog nedostatka fraem-ova izgleda kao da ga je namjerno udario nogom.
zagorski je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:46Ja to nisam vidio,doduse nemam priliku da gledam ponovljeni snimak pa cu vjerovati tebi i drugima koji su to bolje vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fudbalmozak2 i 33 gosta.